Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Najradije bih voleo da Ana izmisli neku povredu i da se uopšte i ne blamira, te da počne da igra turnire primerene njenoj trenutnoj formi. I da onda sledeće godine osvoji IW. :kosa:

Za JJ se, je li, ne može ništa reći, jer ni ona verovatno ne znak kako će joj kosa izgledati taj dan, a od toga sve zavisi.

Voleo bih da turnir osvoji Azarenka.

A od muškaraca... Đoković može, ali je pitanje da li će uspeti. Neka ga osvoji bilo ko, samo ne Marej. Eto. :evilwait:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Za Anu ne verujem da može da osvoji....

Što se tiče Jelene, ako se pojavi u onoj plavoj haljini odma znam da od turnira nema ništa i da joj je drugo kolo maksimum.

Novak... ima šanse, nije da nema.

U svakom slučaju NAPRED JELENA!!!
Korisnikov avatar
By Sunce
Verujem u Jelenu i Novaka.

Ani treba vremena da se adaptira na novog trenera, ali verujem da i ona moze do 1/4 finala. :milkacanic:
Korisnikov avatar
By Seaman
:smeh:

kako ste ludi :lol:

Ja i dalje vjerujem u JJ, ali kako ulix i Sava rekose, zavisi od kose i od haljinice. Samo da ne bude plava :fige:

Mada JJ pade na 9 mjesto :(

A Ana, pa zavisi, ako je bude bolio nokat na palcu, nista od drugog kola. :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jeste li primjetili, da cim JJ izgubi, mene nema danima u SPORTU :lol:

Nikako da se naviknem na te njene poraze. :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Razumem te, mada ovaj poslednji poraz mi uopšte nije teško pao. Uglavnom posle njenih poraza padnem u dvodnevnu depresiju. Al i dalje ko poslednja budala pratim svaki njen meč :carica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ani je mnogo teze, ali to je zato sto je losije rangirana.

Jelena bi mogla i do finala, samo kad bi smanjila greske.
Korisnikov avatar
By Seaman
JJ je odbranila poene od prosle god :smeh: dosla do drugog kola :lol:

JJ je super zrijeb, da se udara nogama u dupe od srece. :D

Joj crna Ana koliko brani poena.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Sava_Savanovic

Razumem te, mada ovaj poslednji poraz mi uopšte nije teško pao. Uglavnom posle njenih poraza padnem u dvodnevnu depresiju. Al i dalje ko poslednja budala pratim svaki njen meč :carica:
Joj meni ej tesko pao, jos sam kao budala cekao do 1,2 h da gledam kako se rezultat mijenja na netu. :lol:

Izludio sam :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Lunja
NEW YORK, NY, USA - Forty-eight hours after her tournament triumph on the clay of Acapulco, Venus Williams added another trophy to her collection when she won the BNP Paribas Showdown for the Billie Jean King Cup in very different conditions - on a hardcourt indoors at New York's iconic Madison Square Garden. Williams won the four-player exhibition with a hard-fought defeat of Kim Cljisters, 64 36 75.

Earlier, Williams had beaten French Open champion Svetlana Kuznetsova 6-4 in a one-set, no-ad scoring semifinal. For her part, US Open champion Clijsters saved a match point in defeating Ana Ivanovic 7-6 (7-2) in the other semi. The Serbian star was a stand-in for world No.1 Serena Williams, who due to injury was unable to defend the title she won last year over Venus.

For her efforts Venus walked away with $400,000, while Cljisters earned $300,000 and Ivanovic and Kuznetsova each took home $250,000.
1. Krivo mi je sto nisam gledao V vs. Kim!!! :rida: Imam utisak da je mec bio :awesome:

2. Ana OPET nije iskoristila mec loptu.

3. Ana/Kuzi je za 1 izgubljen set dobila 250.000 $. :lood:
Korisnikov avatar
By mmiki
Jadna Ana, ne verujem da ce dalje od Zvonareve koja je ceka u drugom mecu, ako uopste stigne dotle. Sto znaci da ce najverovatnije da padne ispod 50og mesta.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Evo mene opet u tenisu posle duzeg vremena :D

Javljajte ovde kad ko igra od nasih, u koje vreme i da li ima prenosa ako nije problem molicu lepo :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Tipso i Troicki nosioci :yay:

Mada Tipso u 3 kolu protiv Rodika, baksuz. Kako se njemu ne da, pih. A bas ga volem :D
Korisnikov avatar
By Seaman
E nisam znao. Super, neka vjezba. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Seaman
Mada Tipso u 3 kolu protiv Rodika, baksuz. Kako se njemu ne da, pih. A bas ga volem :D
Pa morao je nekog iz prvih 16 da ubode u 3. kolu.
I nije neki baksuzluk...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ali nije morao njega, sa onakvim servisom, pih, bas me nervira taj Rodik, mada mislim da ga je Tipso pobjedjivao, ako se dobro sjecam.:)
By Ulix
Tipsarević je već dobio Rodika na Vimbldonu. Ako je tamo mogao da ga pobedi, može i ovde. Samo je pitanje da li će Tipsarević biti raspoložen da igra ili da izvodi besne gliste, što bi moja baba rekla.
:smug:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Hvalim te Bože kad se Jelena oslobodila one plave haljinice... Nadam se da će je spaliti, a pepeo zaliti svetom vodom i da će taj pepeo baciti u đubre koje se ne reciklira...

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sava_Savanovic

Hvalim te Bože kad se Jelena oslobodila one plave haljinice... Nadam se da će je spaliti, a pepeo zaliti svetom vodom i da će taj pepeo baciti u đubre koje se ne reciklira...

Jelena je vatra po feng shuiu, a plava je boja vode. Voda gasi vatru. Zelena je boja drveta, a drvo stvara vatru. :smeh: ipak, najbolje je da je uvek u roze, crvenoj i narandzastoj. :zen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!