Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ogili
Kao sto je poznato, nazalost, Bg se bas i ne moze pohvaliti dobrim Wellness, Spa, Gym centrima u kojima covek moze vezbati u gymu, ali se i opustiti u sauni, turskom kupatilu, bazenu... Da, ima ih, nekoliko, i cene su, u zavisnosti od termina i opremljenosti uglavnom prilicno jake...
Gym u kome sada vezbam je sasvim ok, ali mislim da sam se malo zasitio i hteo bih da promenim...na bolje :)

Ako neko zeli da ovde podeli svoja iskustva sa nama ili jos bolje preporuci mi nesto dobro, samo napred ! :)

I da, konkretno pitanje - ima li nekoga ko ide u City Wellness u Narodnog fronta ili zna kakva je tamo atmosfera ?

Hvala svima !
:dj:
Korisnikov avatar
By ogili
I ja, a stvarno dobro izgleda :)
Ti si se zategao u taj kostim pa ti vezbanje i ne treba :boxer:
Korisnikov avatar
By confinatti
Volim da se skinem u kupaci pa da se sepurim :-)
Korisnikov avatar
By ogili
Pa bogme ovaj ti kostim bas naglasava tamo gde treba :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
gym, spa , bazen u paketu ne bi trebalo da bude nesto samo za one sa dubljim dzepom,
vec pristupacno svima, deo socijalnog i zdravstvenog programa np.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ja idem u cesarus... ima sve osim bazena.... skoro sam krenula.... i za sada zadovoljna :)
Korisnikov avatar
By ogili
[quote]Originally posted by tinkerbell

ja idem u cesarus... ima sve osim bazena.... skoro sam krenula.... i za sada zadovoljna :)

[/quoteDa cesarus verovatno nije uopste los, ali ja sam trenutno u fazonu i bazena :kupanje: , a da ne bude neko od dragih nam, ocuvanihcistihibezguzvebeogradskih kupalista tipa banjica, tas i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!