Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By adicanio
Volio bi da se oko ove teme grupiraju ljubitelji borilackih sportova i vjestina, a posebno oni koji to prakticiraju. JA sam karatas cijeli zivot ali mi je AIKIDO i KEMPO nesto najposebnije! :boxer: :rambo: :teg2: :die: :hail:
Korisnikov avatar
By EYA
karate trenirala, lepo mi krenulo... al se preselila i eto tako...
borilacke vestine volim, imam talenta, cenim, izdizem iznad ostalih sporova jer su ipak pre svega vestine,trening za duh i um, a ne samo istrcavanje i shutiranje lopte ili pak puko udaranje kao u borilackim sportovima...
aikido je vrhunska borilacka vestina jer zahteva kompletan pristup, ima potpunu slobodu pokreta i pre svega je vestina kontrole uma!
By adicanio
Potpuno se slazem s tobom i ja da se ponovo rodim opet bi trenirao karate. No ima zelju otici u Ameriku na 6 mjeseci kod SEGALA jer sam cuo da ima fenomenalnu skolu!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Hm bilo bi do jaja, ako ima jos forumasha koji se bave nekom borilackom vestinom. Ja licno ne, niti nesto gotivim preterano, sem boksa i kik-boksa.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
ja trenirao kikbox.sad trazim neki novi klub.... mislim da cu poceti da treniram i judo. tokom moje kurz aber leidenschaftliche afere sa jednim trenerom probao i neke forme karatea ali nisam bio impresioniran.....
Korisnikov avatar
By bigirl
Okinavljanski karate over here...
Korisnikov avatar
By * NajS *
Od borilachkih veshtina mi karate deluje najbolje.
Korisnikov avatar
By Vega
Trenirala sam dzudo jedno 6 godina. Moram priznati do duse da sam se greskom upisala, jer sam bila suvise mala da skontam da to nije isto sto i karate, koji sam u stvari htela da treniram (naravno gledala sam Karate Kid-a :rambo: i pala na ono "wax on, wax off" :) ). Medjutim ubrzo mi je dzudo posao mnogo vise kul nego karate. Jednostavno to je miran nacin da savladas protivnika :astral2: . Posle sam se preshaltovala na macevanje al definitivno su mi ti sportovi jedan-na-jedan u krvi :tushe:
Korisnikov avatar
By bona
heh, ja pokrenuh jedared slicnu temu, al me izignorisali, kao - hihihi, bas si nasla mjesto da trazis takve sportiste... :lood:

e dakle, my wife & me upravo krecemo na aikido, ona doduse i na kick box, i takoooo... :yay:
ranije sam bila u fazonu da bih samo da se probudim i da znam neku od vjestina, al sad mi se bas, bas ide d'ucim ;)
e pa sretno nam
:ves:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Vega
....naravno gledala sam Karate Kid-a :rambo: i pala na ono "wax on, wax off" :)
loool...extra... :up:

najjacha fora u filmu....to beshe u prvom delu!? Ja sam danima ishla sa chetkom za farbanje i vezbala :lood:
bona
ranije sam bila u fazonu da bih samo da se probudim i da znam neku od vjestina
ja sam josh uvek u tom fazonu.. :D ili kao fora iz matrixa...sednesh, prikljuchish se na komp...i CAP CAP sve znash....postanesh MASTER!! :yes:

aikido i realni aikido su najbolja stvar, kada su borilachke veshtine u pitanju....posebno za devokice, yap, yap...ostalo je isuvishe grubo i nije interesantno ( meni bar) :shrug:

....kada porastem ( josh sam skrooz maJi) bicu :ninja:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
jedina borilachka veshtina koju aktivno praktikujem jeste rvanje grchko-rimskim stilom
Korisnikov avatar
By KiWi
Džudo = godinu dana
Karate = 3 meseca
Korisnikov avatar
By Vega
"Wax on, wax off" je for iz prvog dela, taj je bio najjaci! :hail: Ukljucujuci i onaj finalni "chaplja" udarac :zvezdice: koji sam vezbala dok komsije nisu pocele da histerisu od mog djipanja :lol:
Kad smo vec kod "inspirativnih filmova", na macevanje sam se navukla posle onog trecerazrednog "Osveta machem" :tushe: iako bi mozda "Tri musketara" bili bolji izbor, ali boze moj...no one is perfect :alien:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Trenirala sam 3 god. karate,(onda posle 10 god rukomet), sad nesto planiram da pocnem karate dok ne izlecim ruku, pa da pocnem aikido.

Takodje mi je macevanje lepo, ali sa pravim macevima mljac.
Korisnikov avatar
By Oziris
Trenirala kick-boxing 8 godina... Planiram da kroz koji mesec, cim skinem visak kilograma i poradim na mom jadnom kvadricepsu posle operacije kolena krenem na kapoeru i aikido.
Korisnikov avatar
By Skituljko
Ja se nalozila na karate zbog filmova o nindzama (to je bilo jedino od borilachkih sportova u ponudi u mom gradicu!?)! Trenirala deset godina i takmichila se i u borbama i u katama! Skroz mi nedostaje. Ubedljivo najbolji sport za devojchice! Razvijaju se reflexi, brzina, pojachava koncentracija, a o tome kako se dobro oblikuje telo ne treba zasta nista da pricham (osvrnite se oko sebe). Da mi nije bilo karatea nikad ne bih imala plochice na trbushnjacima! :yay: :trep:
Korisnikov avatar
By greenwich
judo - 5 godina, ali kljucnih 5 godina, pocev od sedme LOL
10 medalja, ex yu shampion! so kneel suckers!!! :D

AAASA :rambo:

p.s. ja nemam plocice, ili ih imam negde down under, so back off! :P
By adicanio
Jao pa samo zene treniraju i vole borilacke sportove,a ja kao otvorio temu danadjem i momke koji su slicni. Ili nema gay ljudi koji ih vole ili nisu informaticki potkovani :pucaodsmeha: No sigran sam da sam po takmicenjima sreo puno zanimljivih pogleda i da ih ima kao i u svim drugim sportovima. :novine:
Korisnikov avatar
By Vega
Originally posted by greenwich
judo - 5 godina, ali kljucnih 5 godina, pocev od sedme LOL
10 medalja, ex yu shampion! so kneel suckers!!! :D

AAASA :rambo:

p.s. ja nemam plocice, ili ih imam negde down under, so back off! :P
Second that! Judo - 5 kljucnih godina, pocev od sedme :)
Al nesto manje medalja...svega 3. Tako da skidam kapu masteru! :hail:
Verovatno si mi i kosti lomila nekom prilikom ako si trenirala u drugoj polovini '80-ih. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By EYA
ja sam bila prvak dalmacije i hrvatske, ali u katama... do borbi nisam stigla(bar ne zvanicno:D), a tako sam prizeljkivala taj momenat da mi se neki sampion sam nacrta pa da ga kao slucajno zveknem, kontakt greskom, kmeeeee...
By adicanio
[quote]Originally posted by EYA
ja sam bila prvak dalmacije i hrvatske, ali u katama... do borbi nisam stigla(bar ne zvanicno:D), a tako sam prizeljkivala taj momenat da mi se neki sampion sam nacrta pa da ga kao slucajno zveknem, kontakt greskom, kmeeeee...
[/quo
ako je netko prvak Hrvatske bio onda nema sanse da se ne poznamo:cowboy:pa gdje je stalo da se ne nastavi karijera???
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by adicanio

ako je netko prvak Hrvatske bio onda nema sanse da se ne poznamo:cowboy:pa gdje je stalo da se ne nastavi karijera???
sve je moguce, ali ipak je to bilo 84 godine... pa sad ti kontaj ?
ipak, ako se i ne poznajemo... nikad nije ksano da se upoznamo :D
By adicanio
sve je moguce, ali ipak je to bilo 84 godine... pa sad ti kontaj ?
ipak, ako se i ne poznajemo... nikad nije ksano da se upoznamo :D
[/quote]Uh onda tesko ja sam bio pionir maleni:salut:
Korisnikov avatar
By waterlily
Trenirala sam karate, ali veoma kratko (nazalost), a bas mi je dobro islo... :( posto sam zbog baleta imala razgibanost i dobar osecaj za pokret. Sada razmisljam da krenem na boks, posto nikako da nahvatam 10 ljudi da se pokrene rekreativna grupa karatea. Fantasticno je to koliko ljudi ne zele nista da rade! A bokseri imaju bas dobre aerobne treninge, mada nisam nesto u fazonu da se sibam. Kate su oduvek bile moja ljubav:love:
By Storm
Ja volim da gledam kik-boks, mada ne uspevam da provalim kada im se održavaju centralni turniri (K1, K2...), a ni kada ih prikazuje Eurosport.
Omiljeni kik-bokser Remy Bonjasky.
Korisnikov avatar
By Dina
Trenirala sam judo, oko cetiri goidine, imam plavi pojas... Najlepsi mi je od borilackih vestina mada sam i ja slucajno zalutala tamo - htela sam na neki moderan balet, tako nesto, pa promasila termin a posto je to vrlo slicno - ostala :lol: Ali vec godinama ne pratim nista vezano za to mada mi je lepo kao uspomena na treninge, putovanja, druzenja i sl (takmicenja manje vise, nisam ih bas volela kad ja ucestvujem).
By Storm
Upravo je na Eurosportu bio snimak/repriza finalnog me?a za K1 Grand Prix 2005. Las Vegas, avgust. Pobedio je Ruslan Karaev (Rusija).
Ruslan je potpuno fenomenalan. Taj ?ovek se odli?no kre?e po ringu, sjajno ska?e, povremeno leti... wow!
Ina?e Ruslan je naravno zgodan...
Na slici se vidi Karaev u tipi?noj pozi kako razbija jednog od protivnika (u pitanju je Švajcarac Azem Maksutaj koji na ga?ama ima albanski grb, ako se ne varam).

Slika
By adicanio
Originally posted by adicanio
Volio bi da se oko ove teme grupiraju ljubitelji borilackih sportova i vjestina, a posebno oni koji to prakticiraju. JA sam karatas cijeli zivot ali mi je AIKIDO i KEMPO nesto najposebnije! :boxer: :rambo: :teg2: :die: :hail:
By adicanio
:alikako: ZAISTANEMA OVDJE ONIH KOJI AKTIVNO TRENIRAJU KARATE??????! DAJ SJEDNITE VISE ZA KOMPJUTOR :komp:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!