Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Prelistaj forum :) Imas temu Tenis ... Tamo ces naci dosta njih verovatno :)

On: Kao sportistu da :) (necu da budem peder i da kazem da dobro izgleda) :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Volim kako igra tenis, samo me ponekad njegovo ponasanje iznervira. Ali dobro, decko je mlad pa mu se pola prasta. :hail: za uspehe!
Korisnikov avatar
By Burak
..e pa ja cu da kazem da ga volim kao sportistu, a bicu i prava pedercina pa cu i reci da mi se fizicki jako dopada.
By Ulix
Kada igra kako ume, to je prelep tenis.

Ne dopadaju mi se uglavnom njegove izjave i to sto cesto predaje meceve. A ne dopada mi se ni kako izgleda (bicu peder pa cu i to komentarisati). :giggle:
Korisnikov avatar
By molekularac
E i meni se fizicki veoma dopada. Mnogo je sladak. Sto kaze Sunce, sve ostalo moramo da mu oprostimo zbog uspeha.
Korisnikov avatar
By Sunce
Njegov tenis je fantastican, a to je najvaznije. Ne mogu da mu nadjem ni jednu manu. Ima odlican servis, odlican ritern, fantastican forhend, bekhend, super kretanje. Mozda jedino sto mu ne valja jeste koncentracija - previse ga iritira publika. To mora da nauci da neutralise.

To sto predaje meceve nije novost. Mnogi teniseri to rade. Henin je u finalu Australian opena sa Morezmo predala mec.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by molekularac
E i meni se fizicki veoma dopada. Mnogo je sladak. Sto kaze Sunce, sve ostalo moramo da mu oprostimo zbog uspeha.
Po meni je jako zgodan. Ima lepu, vitku liniju tela, izduzeno lice, meni se to bas dopada. A i volim crne.
Korisnikov avatar
By molekularac
Iskreno, tenis gledam samo zbog Novaka. Zaljubljen sam u njegovo telo.
Korisnikov avatar
By Sunce
molekularac, mi ovde vise balimo na wta dive, samo da znas. Poseti nasu temu tenis. :smeh:

Slika
Slika

Slika
Slika
By Ulix
A mogao bi da pogleda jos koji mec, video bi da ima i zgodnijih i lepsih od Novaka. :tetka:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kako da ne.
Ja sa velikim entuzijazmom pratim svaki Noletov mech koji se emituje na RTS-u.
Korisnikov avatar
By molekularac
Pa dobro, nije Novak jedini koji mi se svidja. Recimo da ni Tsonga nije los ili Vavrinka, a moram da pomenem i Rodika.
By Sixto
Ima onih i koji ne gotive Novaka!

BTW de je nas hate kljab!?
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by molekularac
Pa dobro, nije Novak jedini koji mi se svidja. Recimo da ni Tsonga nije los ili Vavrinka, a moram da pomenem i Rodika.
Mislio sam da si otvorio temu sa nekim drugim ciljem. But, ako nastavis da razvijas temu u ovom smeru, mislim da bi trebalo da je premestis u TRAČ, sorry

on:poštujem sve sto je uradio, jer u istoriji naseg muškog tenisa niko nije nista ni slicno uradio. zato mu i prastam neke bezvezne ispade :)

@sunce slazem se da mu je jedina ozbiljna mana koncentracija
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

назире му се кита :)

љуби га Статус у њу ..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Dober tenis
ALI je
ili izmanipulisan decko
ili stvarno neotesana spodoba ili ne znam sta...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Pih!!!

Ja ga bas izricito NE gotivim !!!

:shmi: :shmi: :shmi:
Korisnikov avatar
By Stripi
nije mi nešto zgodan ali mi je simpatičan zato što se toliko ludira :yes:
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
comment na youtube:

glavicskaru (8 hours ago)

Kad ce vise da nam sjase s' kurca i povede onog svog oca paroljuba sa sobom u tri picke materine.
Samo nastavlja da nas bruka.
Sad, osim sto je ceo svet vec mislio da su srbi divljaci i govna, smatraju nas i za klovnove i folirante.
A jos sto ce covek da peva na koncertu Mileta Kitica, to je van svakog komentara.
Zemljo, otvori se !

:roflmao:
Korisnikov avatar
By deran
Ono gore sam napisao u šali-ali sad kad razmislim,MENI na kurac idu oni koji se stalno i uvek vode logikom ...šta će svet misliti... :avalon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!