Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Atletičarka .. hrvatski pandam našem Topiću :D

Čestitke :D
Korisnikov avatar
By spliff
14.09.2008

Blanka Vlasic thrilled the enthusiastic Stuttgart crowd with her women's high jump win with 2.01 which was the highlight of day two of the IAAF/VTB Bank World Athletics Final in the Mercedes Benz Arena in Stuttgart.

http://www.european-athletics.org

Slika
Korisnikov avatar
By Val
Ma Blanka je kvalitet! Zhao mi shto se sjeba na olimpijadi. :sigh:
Korisnikov avatar
By reveal
Bravo :klap: :klap:

Navijala sam za nju na olimpijadi i bas sam se smorila zbog one "uciteljice" sto je pobedila... :lol:

Stvarno je D best! :tamoamo: :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Blady
Znam da je pokupila srebro u bejlingu...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by reveal

Navijala sam za nju na olimpijadi i bas sam se smorila zbog one "uciteljice" sto je pobedila... :lol:
Meni je "uciteljica" zanimljivija od Blanke. Hocu reci... zanimljivija. :D :evil:
ON: :klap: :up: Svaka cast.
Korisnikov avatar
By mirth
E bas mi je drago. I meni je tako bilo zao. I na olimpijadi i na onom takmicenju posle gde je propustila bonus onaj neki. Nije da sam u zivotu ikad gledala te sportove (ni bilo koje druge doduse), ali Blanka me svojom tako tipicnom fizionomijom za prostore sa kojih dolazi zakovala za ekran cim sam je ugledala, "prepoznala" sam je i pre nego sto sam shvatila odakle je.

I mislim da se "zatrcava" (kakogod se to zvalo) najprirodnije najkrajishkije na svetu :smeh: Tacno kad je gledam imam utisak da su je koreni stavili na to no. 1 mesto, nista drugo. :)
Korisnikov avatar
By spliff
meni je blanka preslatka
da nisam gay, zaljubio bih se
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by the1whowished
Meni je "uciteljica" zanimljivija od Blanke. Hocu reci... zanimljivija. :D :evil:
:tepih: :tepih: :tepih:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Eto, opet je osvojila zlato... :hail2:

187-0, 192-0, 196-0, 199-0, 202-x-0, 204-x-0

:hyper: :klap: :hyper: :klap: :hyper:
Korisnikov avatar
By AbD
ali se i friedrich pokazala kao velika sportašica jer je čestitala odmah a i navijala za blanku da uspije u pokušaju rušenja svjetskog rekorda. žao mi je kaj tak mislim, ali rekao bih da u obrnutoj situaciji blanka ne bi bila takva (ona je kurčevita kad pobjeđuje al usrana i cmizdrava kad izgubi).

nevermind, super uspjeh ali ne bih nikad za nju navijao da nije hrvatica pa ajde. ali zato navijam za đokovića jer je dečko pokazao da je sportsman i pol.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spliff
meni je blanka preslatka
da nisam gay, zaljubio bih se
Mhm... meni je jedna od najlepsih spotistkinja sa ovih prostora.

Slika

Slika

Skocila je 204 cm... znaci, mogla bi i mene da preskoci, i to dok stojim na stolicici... to je zena zmaj!
Zao mi je samo sto je pre par dana povredila glavu zagrevajuci se u hodniku hotela, ali ocigledno nista ozbiljno sto bi je moglo kostati titule svetske sampionke.
Korisnikov avatar
By spliff
odbrana zlata na svetskom prvenstvu :D
mislim da je to samo jednom uradjeno
pre blanke

:hail:
Korisnikov avatar
By Blady
Blanka sjajno.... gledala sam je i ona plava kokoska, kad je krenula da urlice.. mislim da je svabica....
jaooo boze, debilnije stvorenje nisam videla...
Sve vreme mi Blanka bila u glavi, i njene noge :love: btw navijah za nju !!
Korisnikov avatar
By spliff
Kenijac Dejvid Rudiša proglašen je za atletičara godine u izboru IAAF, dok je u ženskoj konkurenciji priznanje pripalo Hrvatici Blanki Vlašić.

Rudiša je u avgustu dva puta popravljao svetski rekord na 800 metara, dok je Vlašićeva postala svetska prvakinja u skoku u vis u dvorani i evropska šampionka.

Hrvatska atletičarka trijumfovala je bez poraza u premijernom izdanju ‘IAAF Dijamantske lige’, a pobeđivala je na čak 18 od 20 takmičenja na kojima je učestvovala prošle godine.

Ona je takođe vlasnik najboljeg rezultata u 2010. godini - u februaru je u dvorani, u Arnstadu, preskočila 2,06 metara, dok je na otvorenom, u Splitu, savladala visinu 2,05.

Vlašićeva je prošlog meseca dobila nagradu i za evropsku atletičarku godine.

b92
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!