Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Dakle, da li, i koliko cesto merite procenat telesne masnoce? Koji vam je najbolji range score do sada, i gde se trenutno nalazite?
Da pocnemo...
Ja sam se zadnji put merio pre nekih 2 ipo meseca, i imao sam 9% masti. Sutra imam zakazano ponovo, pa cemo da vidEmo ;)
Uzas. Svi ovi praznici - Nova godina, thanksgiving i ostala sranja me ubise.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Renoir
A kako se to meri?
Ne znam kako drugi mere ... ali ja odem u teretanu, stanem na steper i upišem svoje mere i tokom vežbanja mi pored ostalih informacija (puls, telesna temperatura, ...) prikaže i procenat masti u organizmu ... Nisam ni blizu 9%
Korisnikov avatar
By 2kune
o bože... :drama: a ja toliko volem da jedem... :ples:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Zadnji put je bilo 6%, pre cetiri meseca. :lizalica: Sada je vise sigurno, ali resicemo to. Nekom dobrom klopom. :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
gde je najblizi taj aparat, da pregori ako krenem da se merim :lol:
Korisnikov avatar
By dungoll
ja sam obično između 12 i 17% (cimer ima vagu sa tim meračem, po telesnim karakteristikama, i prilično je tačan) :D
i zabole me da budem ispod 10 % ;)
Korisnikov avatar
By ns.happy
svaki dan se merim. ja sam hot, tako da imam i hot procenat. :shtap:
Korisnikov avatar
By erkondisn
to preko vage uopce nije tocno vec je rijec o pribliznom izracunu u odnosu na visinu i masu. e sad, bi li bilo logicno da dvije osobe iste visine i tezine/mase, a razlicite gradje imaju isti postotak masti u tijelu? postoje odredjene formule s kojima se to da preciznije racunati, ali prvo se treba detaljno premjeriti (mozes ti sam, ili jos bolje, da te netko ispipa :giggle: )
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by erkondisn
to preko vage uopce nije tocno vec je rijec o pribliznom izracunu u odnosu na visinu i masu. e sad, bi li bilo logicno da dvije osobe iste visine i tezine/mase, a razlicite gradje imaju isti postotak masti u tijelu? postoje odredjene formule s kojima se to da preciznije racunati, ali prvo se treba detaljno premjeriti (mozes ti sam, ili jos bolje, da te netko ispipa :giggle: )
sve je to lepo :) ali lično sam se uverio dva puta , da su vrednosti bile u 0.1 tačne :) što mi je dovoljno

mada :) verujem da postoje tačnije metode, ali toliki paćenik nisam :)
Korisnikov avatar
By jukie
Sad pitanje je koliko je to u stvari mast a koliko voda a koliko vezivno tkivo koje nije mast, ako se već ne meri direktno nego se nekako jedan deo podataka ukucava a drugi meri, a pitanje je koliko je formula po kojoj se računa prilagođena građi osobe... ja i kada smršam i kada se podgojim imam krupne kosti. Sećate se mog poređenja Dela i Rodnija - Del ima ramena i kukove a Rodni je kao neki koštunjavi crv, pa tu visina nije korelisana sa recimo masom kostiju.
Korisnikov avatar
By stefan19
Eh mladosti, gde nestade.... Sa tih magicnig 9, odoh na 19 :( ((
Korisnikov avatar
By stefan19
Samo napred, svaka cast! Nadam se da cu i ja uspeti da se vratim na pravu stazu :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
naravno da hoces, pravilna ishrana + treninzi i voila... ;)
By ~ Le Saint X ~
+
sto vise skakanja po Arapskim i latino .....

trosi kalorije samo tako
By ~ Le Saint X ~
No,ne brinem z anjega
ovaj savet ce poslusati sigurno

vidim, Azdaja daje precutni grin lajt
:)
Korisnikov avatar
By Azdaja
stagoĐ vam prija, tj ciji god vam prijaju... :lol:

samo napred ;)
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by ~ Le Saint X ~

No,ne brinem z anjega
ovaj savet ce poslusati sigurno

vidim, Azdaja daje precutni grin lajt
:)
hahahaha. No comment! Ja sve savete od svojih forum prijatelja uzimam ozbiljno! Reni - vezbe su vec pocele. Jutro teretana - popodne zdrava ishrana - veche SEX. Moram da se dobro pripremim za Evropu kad stignem. Da imam 6-pack i sve, pa da zarimo i palimo xD
Korisnikov avatar
By smaug
14% of my body fat is my body.
Korisnikov avatar
By lav
to zavisi i od visine, npr za vise ljude je i logicno da ce imati veci procenat masti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!