Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Odavno je poznato da su Etiopljani svetski vladari na srednjim i dugim „prugama”, a njih šestoro uskoro bi trebalo da trči za Srbiju, piše „Sport”. Posle brojnih administrativnih peripetija, 28 dana provedenih u u pritvoru u Padinskoj skeli, jedna atletičarka i pet atletičara iz Etiopije, koji su posle maratona u Podgorici zatražili azil u Srbiji, konačno je počelo da trenira u Beogradu.
„Jedina dama je Maza Damena, devojka od 20 godina čiji su specijaliteti 5.000 i 10.000 metara. Najveći adut u budućnosti verovatno će biti Estifanos Šhetu, momak koji ima samo 18 godina, a prema rezultatima koje postiže mogao bi da bude u najmanju ruku šampion Evrope. Tu su još Tamarat Tesfave (21), Berhanu Johans (23), Tamtrat Legaes (23) i Geberejzaber Geberseiase (25)”, izjavio je „Sportu” Zoran Milović, trener AK Čukarički koji je uz direktora AK Partizan Dragana Životića najzaslužniji što će dres Srbije u budućnosti verovatno obući šest vrhunskih takmičara.

:cheer:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nadam se da to nije tacno...
Nasa draga Srbija ce i od najboljih napraviti prosecne.

Nikada nam atletika nije bila jaca strana, i ne vidim razlog za ovaj potez.
Ako neko treba da ucestvuje za nas, to su nasi ljudi...

Ako vec oni ne planiraju, ne treba trositi pare na ovakve gluposti, i staviti akcenat na sportove u kojima jesmo najbolji.

Mnogi sportisti nisu dovoljno placeni za svoje uspehe pod zastavom nase zemlje.
Ako zelimo da nastave tako, i to za nas... mislim da njima treba davati jos novaca!
Korisnikov avatar
By jukie
Pa posle pedesetak godina na wikipediji će stajati članak da su u periodu 2008-2025 predstavnici Srbije zauzeli prva mesta na svim mogućim takmičenjima atletike u svetu, i ispod toga naveden spisak uspeha, možda sa jednom rečenicom koja navodi etiopsko poreklo. Sudeći po brzini kojom se Srbi razmnožavaju, mislim da je uvoz i asimilacija ubermenschova iz drugih zemalja ustvari i najbolji način da se osigura i kvalitet i kvantitet populacije.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nikad mi nije bilo jasno zasto bi neku zemlju predstavljao iko sem njenih stanovnika...
Korisnikov avatar
By Paki
:cheer: :cheer: :cheer:
Originally posted by west end
...

Nisu Crnogorci!

Jeeeee! :cheer:

:kolo:

Korisnikov avatar
By Morpheus
Pa kad mogu druge zemlje da uvoze sportiste zasto ne bismo mogli i mi?Nemam nista protiv da etiopljani trce za nasu zemlju....

Isto kao sto Krkic ima srpsko poreklo pa igra za Kataloniju....Zasto onda etiopljani ne bi trcali za srbiju.....I Monika Seles je igrala za Jugoslaviju pa je uzela Americko drzavljanstvo....jer joj tadasnja maticna drzava nije davala nikakve uslove....Trbuhom za kruhom....i ti atleticari ce ovde biti samo na prolaznoj stanici....Samo da se izadje iz sirmoasne Etiopije....svuda je bolje nego tamo....

Nadam se da ce doneti puno medalja nasoj atletici
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ja ne razumem te etiopljane...

Verujem da bi im bilo bolje u rodnoj zemlji nego kod nas.
Ili ne zele tamo da ucestvuju iz razloga sto tamo imaju preveliku konkurenciju.

Ako je tako, onda znaci da postoje i bolji od njih... sto ce nam otezati taj put do uspeha.
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Paki
Originally posted by west end
...

Nisu Crnogorci!

Jeeeee! :cheer:

:kolo:

tako je :harmonika: .
Ti Etiopljani ce zaista nesto korisno uciniti za Srbiju kako u svetu a tako i na razvoju atletike u zemlji Srbiji ,i ti Etiopljani ce biti 50 * lojalnijli gradjani SRbije od te nacije koje ti pominjes :zvizdi:

Paki zelim ti sretnu novu godinu:cvece:
Korisnikov avatar
By GuzaKoMeduza
Ajme, da li je istina da su ih drzali u Padinskoj ? Nevera, jadna Maza.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Dirrty19g
Ma ja ne razumem te etiopljane...
:lol:
A nekog razumeš?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!