Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
U tučnjavi ubijen navijač

U dogovorenom obračunu navijača Crvene zvezde i Partizana nožem je ubijen 24-godišnji mladić. 'Ni kriv ni dužan platio je životom', rekao je otac ubijenog. Ubojica se predao.
Beogradskoj policiji se predao osumnjičeni za ubojstvo 24-godišnjeg Aleksandra Panića, objavili su srbijanski mediji.
Mladić je stradao u tučnjavi tridesetak navijača Crvene zvezde i Partizana, koja se dogodila u četvrtak navečer na terenu beogradskog kluba Žarkovo.
Prema pisanju tiska, bila je to unaprijed zakazana tučnjava, koja je počela na Adi Ciganliji, a nastavljena je na terenu Žarkova.
Tom prilikom jedan od sudionika tučnjave je izvadio nož i zario ga u vrat nesretnom Paniću, koji je umro na mjestu događaja.
Policija je do sada privela 12 sudionika tučnjave, a domarka NK Žarkovo, koja je bila očevidac događaja, rekla je za beogradski Blic da je policija nakon završetka sukoba našla više noževa.
"Neke od ovih huligana policajci su uhvatili tu, u blizini. Ruke su im bile krvave. Našli su i noževe. Kad je mladić uboden, svi su pobjegli, pa im je automobile odnio pauk", rekla je svjedokinja tučnjave Radmila Pavlović, na čijim je rukama nesretni mladić preminuo.
Panićev otac tvrdi da njegov sin nije bio navijač, već nogometaš NK Moštanica, što je u izjavi za Blic potvrdio i trener ubijenoga Mišo Blagojević.
"Igrao je prethodno u Železniku i u Sartidu. Uvijek je volio braniti druge i to je sada, ni kriv ni dužan, platio životom", rekao je Blagojević.
Policija, kako je priopćio MUP Srbije, intenzivno traga i za ostalim sudionicima obračuna navijača.

Net.hr
29.07.2006.

----------------------------------------------------------------------------------

Za ovo sam saznala iz hrvatskih medija, pa bih volela znati da li je istina?

Ako jeste, onda cu zaista jos vise da se zapitam kuda ide nas sport i zar je moguce da se ovo desava bas nama!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mene cudi to sto tebe ta vest cudi...
Ti navijaci se sve manje bave navijanjem, a sve vise krvlju...

Pogledajte samo Zvezdasev nick... :D
Cccc... Nikad od njega covek nece biti :D
Korisnikov avatar
By west end
povodom ovog ubistva na stadionu fk zarkova ja sam procitao u nekim novinama da su navijaci oba tabora ucesnici tuce kamenovali vozilo hitne pomoci i onemogucili da se priblizi teskom ranjenom navijacu i to dovoljno govori o bestijalnosti delija i grobara:vatrica:

zvezda i partizan su instrument zaglupljivanja Srba to je olicenje najgoreg primitivizma,rusofilskog-boljsevizma,olosa,kriminala i mafije. Zahvaljujuci zvezdi i partizanu ova Srbija funkcionise ko 300 godina pre majmuna:kesa:

Umesto sto je doveden Spanac Clemente za selektora trebalo je dovesti ovog Italijanskog tuzioca koji je otkrio i gonio do kraja italijansku fudbalsku aferu kad nazalost kod nas niko nema muda da udari na ta mafijaska gnezda kriminalne boljsevicke organizacije;zvezdu i partizan :spijun:
Korisnikov avatar
By Delete
Zalosno, strasno, bedno...ne znam koji vise termin da pronadjem za nase huligane! Jbt, do juce sam prakticno bila zvezdas i u srcu i dusi, a danas se stidim zbog toga, zar treba sutra da nekom iz inostranstva kazem kako volim Zvezdu, a taj neko dami odgovori...pa i oni su voleli Zvezdu, a zasto su sada u zatvoru?!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"rusofilskog-boljsevizma"

Pojasni mi malo ovo, molim te.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mislim da je ova tema vise za DiP, utoliko pre sto je navijacno nasilje socioloski fenomen, a i nasilje po definiciji nema bilo kakve veze sa sportom.
Ne mogu vise ni da budem u neverici. ko zna koji je po redu ovaj decko. :(
Korisnikov avatar
By Delete
I dok sam bila profesionalna igracica, i dok sam bila samo blesavi navijac koji je mogao da dopusti sebi bilo sta, nikada mi nije bilo jasno cemu tuca medju navijacima, ok, ako cemo da tucemo muriju-moze, i oni tuku nas (bezrazlozno), ali zar neko treba da izgubi glavu van tribina samo zato sto voli i nvija za drugi klub. Zar ja trebam rodjenog brata da ubijem dok spava samo zato sto je grobar, da bih dokazala da volim Zvezdu?! Ovo premasuje svaki okvir normalnog, ljudskog ponasanja! :(
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Delete
Kad je mladić uboden, svi su pobjegli, pa im je automobile odnio pauk", rekla je svjedokinja tučnjave Radmila Pavlović, na čijim je rukama nesretni mladić preminuo.
Bežali i svi srećni vikali "al' smo im jebali kevu!"...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sukob navijaca Partizana i Zvezde?! E aj leba vam ne nasedajte na gluposti. Posto igrom slucaja znam sve o tom fajtu, niko od ucesnika te bolesne tuce na Zarkovu nije ni Delija ni Grobar! To su se pokacile lokalci, al da bi to dobilo na publicitetu odmah su im se zalepile etikete "Zvezdas" i "Grobar"!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by west end
povodom ovog ubistva na stadionu fk zarkova ja sam procitao u nekim novinama da su navijaci oba tabora ucesnici tuce kamenovali vozilo hitne pomoci i onemogucili da se priblizi teskom ranjenom navijacu

Tacno.
Originally posted by west end i to dovoljno govori o bestijalnosti delija i grobara:vatrica:
Kao sto vec rekoh oni nisu pripadnici Delija ili Grobara.

zvezda i partizan su instrument zaglupljivanja Srba to je olicenje najgoreg primitivizma,rusofilskog-boljsevizma,olosa,kriminala i mafije. Zahvaljujuci zvezdi i partizanu ova Srbija funkcionise ko 300 godina pre majmuna:kesa:
Ko da ti je Zvezdan Terzic sastavljao govor. Pali.

Umesto sto je doveden Spanac Clemente za selektora trebalo je dovesti ovog Italijanskog tuzioca koji je otkrio i gonio do kraja italijansku fudbalsku aferu kad nazalost kod nas niko nema muda da udari na ta mafijaska gnezda kriminalne boljsevicke organizacije;zvezdu i partizan :spijun:
Jeste, Klementea je doveo Terzic a kao pomocnike mu postavio ljude iz svog najblizeg okruzenja. Ljude koji su skupljali lopte na treninzima "romanticara". U pravu si, FSS jeste leglo ali OFK mufljuza.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by odskoraBI
Mene cudi to sto tebe ta vest cudi...
Ti navijaci se sve manje bave navijanjem, a sve vise krvlju...

Pogledajte samo Zvezdasev nick... :D
Cccc... Nikad od njega covek nece biti :D
Ti ne serendaj mnogo, vec se spremi za veceras. ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ZvezdasBG
Sukob navijaca Partizana i Zvezde?! E aj leba vam ne nasedajte na gluposti. Posto igrom slucaja znam sve o tom fajtu, niko od ucesnika te bolesne tuce na Zarkovu nije ni Delija ni Grobar! To su se pokacile lokalci, al da bi to dobilo na publicitetu odmah su im se zalepile etikete "Zvezdas" i "Grobar"!
Pa covece, gde si do sada da das komentar?!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da ne ocekujes mozda da pisem po forumu sa plaze? ;) :D
Korisnikov avatar
By Delete
E ako je plaza u pitanju, oprosteno ti je :) :D
Korisnikov avatar
By Kupper
To su se pokacile lokalci, al da bi to dobilo na publicitetu odmah su im se zalepile etikete "Zvezdas" i "Grobar"!
E nisam smeo :uplasen: to da napisem jer bi me forumske histerije koje ovde zadju samo na :bj: izgrizle.
Korisnikov avatar
By Kupper
Da ne ocekujes mozda da pisem po forumu sa plaze? ;) :D
Cek, cek:zvezdice:, ja sam to ocekivao a ti si izdajnik:zvizdi:. S plaze, notebook u ruke.

I s koje plaze?:uvo:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
To su se pokacile lokalci, al da bi to dobilo na publicitetu odmah su im se zalepile etikete "Zvezdas" i "Grobar"!
E nisam smeo :uplasen: to da napisem jer bi me forumske histerije koje ovde zadju samo na :bj: izgrizle.
Ne das im to :bj: i da vidis onda predstave. :lol:
Boli te kurac, cuvaj zdravlje..:D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Cek, cek:zvezdice:, ja sam to ocekivao a ti si izdajnik:zvizdi:. S plaze, notebook u ruke.
Pa ne moze se okarakterisati kao izdajstvo. Bio sam kod pravoslavaca. :lol: :pop:

I s koje plaze?:uvo:
Jebem li ga ne znam kako se zvala. Ima ih u Limasolu koliko osh.
Korisnikov avatar
By Delete
Navijač uhapšen zbog baklje

Beogradska policija uhapsila je navijača fudbalskog kluba Crvena zvezda Velibora D. (21), zbog sumnje da je na utakmici sa Smederevom zapalio baklju.

Protiv njega je podneta prekršajna prijava, a u skraćenom postupku Velibor D. je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 20 dana, saopštio je MUP Srbije.

Takođe, određena mu je i zabrana prisustvovanja sportskim događajima u kojima učestvuje fudbalski, rukometni i košarkaški klub "Crvena zvezda" u trajanju od tri meseca.
Izvor: B92
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Navijač uhapšen zbog baklje

Beogradska policija uhapsila je navijača fudbalskog kluba Crvena zvezda Velibora D. (21), zbog sumnje da je na utakmici sa Smederevom zapalio baklju.

Protiv njega je podneta prekršajna prijava, a u skraćenom postupku Velibor D. je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 20 dana, saopštio je MUP Srbije.

Takođe, određena mu je i zabrana prisustvovanja sportskim događajima u kojima učestvuje fudbalski, rukometni i košarkaški klub "Crvena zvezda" u trajanju od tri meseca.
Izvor: B92
Da verovatno je sa tom bakljom ugrozio vladu Vojislava Kostunice. Mislim....
Korisnikov avatar
By tinkerbell

Since when se navijaci legitimisu na ulazu? :puzzle:

Da nece mozda na celu da mu istetoviraju kaznu?
Korisnikov avatar
By Delete
Ma to se samo tako kaze, cisto da mu izreknu neku opomenu koja ima veze sa utakmicama, to da ga malo zaplase. Samo je najebao ako ga opet privedu u svojstvu navijaca.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U, bas ce ga zaplase. Ma to cisto da ispadne da kerovi rade nesto.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Vala basH:piski:
Sorry na off-u, ali ovaj tvoj avatar mi ne lici na Bred Pita...Moze bit' da sam corav ali...
Korisnikov avatar
By Kupper
Prvo sam ti Zvezdasu jedan odgovorio ovako:

(ZVRLE, TI DA POGRESIS!!!!! TI da ne znas da je na avatraru Zan Galfion? E sad, kad sam i to doziveo 'ladno mogu da umrem miran:D)

Ostavio sam ovaj post jer sam procitao da ti lici pa sam posle video sta si napisao:D

Jean Galfone (znas ko je to da ne trosim 'papir') je na avataru. Jbg, i Brad je promenljiva kategorija:)

@Storm (za Galfiona) - 100 max bodova:klap: i :up:
Korisnikov avatar
By Kupper
Javni poziv - INDIJANAC, SVI SE PITAMO GDE SI?

(Avalon, nemoj da 'macinjes' ovo jer Mahniti ako i dodje prvo ce ovde da svrati. A kad se objavi obrisacemo).
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tinkerbell
@ Kupper - vrati Breda :molise:
Iskipeo mi:vogue:Malo da se ohladi pa cu opet lepotinju sta stavim:dancing:

Nego, ne znam kad ce trke F1, malo sam izasao iz stosa. Tri nedelje pauze? Ajd, ako znas, odgovori mi u temi za F1.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Prvo sam ti Zvezdasu jedan odgovorio ovako:

(ZVRLE, TI DA POGRESIS!!!!! TI da ne znas da je na avatraru Zan Galfion? E sad, kad sam i to doziveo 'ladno mogu da umrem miran:D)

Ostavio sam ovaj post jer sam procitao da ti lici pa sam posle video sta si napisao:D

Jean Galfone (znas ko je to da ne trosim 'papir') je na avataru. Jbg, i Brad je promenljiva kategorija:)

@Storm (za Galfiona) - 100 max bodova:klap: i :up:
Priznajem, nisam ga prepoznao. Ali veci shok mi je sto si po prvi put (od moje registracije) stavio nekog drugog. To me iznenadilo. :D
Sto rece Tink...VRACAJ BREDA! :P :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!