Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Slika
Najbolji igra? Ukrajine i bivši igra? kijevskog Dinama i Milana Andrej Šev?enko i definitivno je novi fudbaler londonskog ?elsija.

On je u ?etvrtak potpisao ?etvorogodišnji ugovor vredan oko 30 miliona funti. Detalji ugovora nisu objavljeni, ali se veruje da je to rekordan transfer i da je ve?i od prelaska Ria Ferdinanda iz Lidsa u Man?ester junajted.

"Došao sam da iskusim uzbuðenja koje donosi igranje u Premijer ligi. Mislim da sam u pravom momentu promenio klub. Nobvac nije moj motiv, da jeste, ostao bih u Milanu", izjavio je Šev?enko.

http://www.b92.net/sport/vesti.php?styl ... _id=199591
Korisnikov avatar
By Kupper
Uzas. Sad moram da ne volim ni Sevcenka. Abramovica valja zaustaviti, krajcuje gde stigne a Celzi ce zavrsiti kao Inter, mozda malo bolje, kao Real.
Korisnikov avatar
By Paki
Ma nije meni toliko zbog ?elsija i Abramovi?a, koliko zbog Milana... baš volim taj klub... :(
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Paki
........ baš volim taj klub... :(
Imam ja vatrenog navijaca Milana pa znam kako vam je:) Ali, ozbiljno, nikako da docekam da neki od 'super klubova' urade nesto. Inter od '89. nije bio ni prvak Italije, o Realu bolje nista da ne pisem (i pored uspeha tu i tamo, ponekad).
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Kupper
Imam ja vatrenog navijaca Milana pa znam kako vam je:) Ali, ozbiljno, nikako da docekam da neki od 'super klubova' urade nesto. Inter od '89. nije bio ni prvak Italije, o Realu bolje nista da ne pisem (i pored uspeha tu i tamo, ponekad).
Kako nam je? Ma to je meni samo žao, ForeverYoung ionako ne voli fudbal i fudbalsko navijanje...

A Inter (taj gubitni?ki klub) ima kod mene na spratu u zgradi jednog obožavaoca - de?ko toliko voli Inter da bi u eventualnom duelu Zvezde (?iji je takoðe fan) i Intera on navijao za Inter... :lood: ... Kad mu kažem i pokušavam da objasnim koliko luzerske atmosfere postoji u i oko tog kluba, on bi da popizdi... Ne znam da li to ima veze, ali taj de?ko je igrom prilika i ?lan SRS-a, zagriženi radikal... Kao što ne znam i koliko je zna?ajna ?injenica da je Inter klub koji u Srbiji zauzima prvo mesto po broju fanova... :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Kupper
Imam JA vatrenog navijaca Milana pa znam kako vam je:) Ali, ozbiljno, nikako da docekam da neki od 'super klubova' urade nesto. Inter od '89. nije bio ni prvak Italije, o Realu bolje nista da ne pisem (i pored uspeha tu i tamo, ponekad).
Kako nam je? Ma to je meni samo žao
Vam - tebi i Bratu X (zar nije bilo jasno u postu?) a i napisao si 'bas volim taj klub'. Nista vise. Nisam mislio na Forever Young-a.
Korisnikov avatar
By Kupper
... Kao što ne znam i koliko je zna?ajna ?injenica da je Inter klub koji u Srbiji zauzima prvo mesto po broju fanova... :zvizdi:
5+. Sedi. Malo ko zna taj podatak. A sto je tako:neznam:
Korisnikov avatar
By zboO
Chelzi ce zavrshiti isto kao i Inter i Real...mnogo zvezda na jednom mestu, nema tu dobitka, samo katastrofa i bachene pare!
Korisnikov avatar
By spliff
mozzda chelzi ovaj put i osvoji ligu shampiona? :puzzle:
Korisnikov avatar
By west end
odakle gazdi celzija g.abramovicu tolike pare:puzzle:jer pre shevcenka je kupio samuela kalua i z feyenorda i balaka iz bayerna:iskusenje:ima li neko informaciju sa koliko se g. abramovic isprsio za ova 2 zadnja transfera:kija:
Korisnikov avatar
By Paki
Imam JA vatrenog navijaca Milana pa znam kako vam je:) Ali, ozbiljno, nikako da docekam da neki od 'super klubova' urade nesto. Inter od '89. nije bio ni prvak Italije, o Realu bolje nista da ne pisem (i pored uspeha tu i tamo, ponekad).
Kako nam je? Ma to je meni samo žao
Vam - tebi i Bratu X (zar nije bilo jasno u postu?) a i napisao si 'bas volim taj klub'. Nista vise. Nisam mislio na Forever Young-a.
Oki, nisam ukapirao da misliš na brati?a i mene, ve? separatno na vas dvojicu (tebe i br.x-a) i na nas dvojicu (FY i mene)... i to se moglo zaklju?iti iz posta... Nisam baš precizno pro?it'o... :)
Korisnikov avatar
By Paki
... Kao što ne znam i koliko je zna?ajna ?injenica da je Inter klub koji u Srbiji zauzima prvo mesto po broju fanova... :zvizdi:
5+. Sedi. Malo ko zna taj podatak. A sto je tako :neznam:
:oskar: :zvezda:
Celzi je pred potpisivanjem ugovora sa Milanom Stepanovom halfom i zasigurno najpouzdanijim clanom u21 reprezentacije.Do pre 6 meseci kapiten Vojvodine a posle samo 6 meseci provedenih u Turskoj ekipi Tranzbospor njegova karijera ide zvezdanim visinama na putu je da potpise ugovor sa Celzijem-osim sto je odlican igrac milan stepanov je po meni ubedljivo najsladji slatkis iz u21 reprezentacije:love:- samo napred lepotane :wink:

Ako bi se ovaj tansfer ostvario sa mladjanim slobodanom rajkoivicem iz ofk beograda koji je proslog leta potpisao za celzi a ostavljam jos sezonu u ofk beogradu do punoletstva velike su sanse da odbranom celzija komanduju 2 Srbina:misici:
Korisnikov avatar
By Kupper
Znaci Celzi krece da izbegne baraz za ispadanje?

@Zbunjena - sve sto si rekla pametno si rekla:potapsava:
Korisnikov avatar
By topsecret
Nije sve ni u parama ni u najboljim igracima. Inter je svojevremeno imao najskuplji tim na planeti pa nije ni jedan trofej osvojio. Danas Porto moze da bude sampion, danas i Grcka moze da bude prva u Evropi. Videcemo...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by topsecret
Inter je svojevremeno imao najskuplji tim na planeti pa nije ni jedan trofej osvojio.
Elem da. Od 1989. bez titule. A kroz Inter prosli prvo Klinsman, Mateus i Breme, pa red Ronalda i inih XY Brazilaca, brojnih Holandjana sa Surinama...ko sve niije bio....a i Real uredno ide slicnim putem.
Korisnikov avatar
By broX
Znaci Celzi krece da izbegne baraz za ispadanje?

@Zbunjena - sve sto si rekla pametno si rekla:potapsava:
:evil:

jako mi je tesko da pisem u ovoj temi, ali jedina dobra okolnost u svemu ovom je to sto prelazi u Celsi!!!da je u pitanju neki drugi klub......... :evil:

ali snacice se Milan i bez njega :mete:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!