Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Volim da pogledam plesne parove i zene.
Muskarce i sportske parove ne.

Od muskih voleo sam Alexei Yagudina, on je izvodio cuda na ledu, ostro, odsecno, hm-mushki. Narocito uz zvuke mog omiljenog kompozitera Michael Nymana. I sladak mi je jedan Francuz cije ime ne umem da izgovorim...

Voleo sam nekadasnje zvezde, generaciju pre ovih danas.
Katarinu Witt kao Karmen, i Jane Thorvill i Christofer Deana u Boleru.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ShoMi
Zesci smor.
:zastita: :odbij:

Ali razumem sto devojke vole.
By Ljudmila
Ja sam od onih koji beskrajno uzivaju u ovom sportu. Plusenko je zaista fenomenalan. Bilo je i drugih, nekih zaista dobrih ali su sudije toliko bile rigorozne da njihov nastup jedva da je prolazio sa nekim petim ili sestim mestom. Napokon granice su se toliko pomerile i sad Plusenko sa ovakvim svojim nastupom u samom je vrhu i potpuno to zasluzuje. Veoma je tesko u solo nastupu tako osmisliti program ,a da ne bude dosadan. On to fantasticno dobro cini. Ocekujem od male Kostner da ce biti velika klizacica, poput Katarine Vit..Ima tu zapanjujucu gracioznost,ali je jos uvek veoma mlada i veoma nesigurna. Ja licno najvise uzivam gledajuci plesne parove. Rusi su neprikosnoveni. To je balet. Balet na ledu i ostavlja bez daha.
Korisnikov avatar
By ShoMi
Originally posted by Kupper
Originally posted by ShoMi
Zesci smor.
:zastita: :odbij:

Ali razumem sto devojke vole.
Ako su cupi u pitanju onda kapiram i ja. Hehe
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Mars
Od muskih voleo sam Alexei Yagudina, on je izvodio cuda na ledu, ostro, odsecno, hm-mushki..
po meni najnajnaj-kvalitetniji klizach je upravo Alexei Yagudin, svetski i evropski shampion (bivshi)....mislim da j ebolji i kvalitetniji od Plashenka, ali naravno i Plashenka obozavam.....i trenutno mi je number ONE!! Posto je Yagudin preshao u profesionalne vode i nepojavljuje se vise na takmichenjima ovogh tipa, ostalo mi je da uzivam u charolijama omalenog Plashenka....

Volim klizanje, i nimalo mi nije dosadno....najzanimljiviji su mi parovi...i svaki put se trudim da sve odgledam....(bar finalni deo...kvalifikacije manje vishe, i nisu tako bitne)....

pitanje? Da li ste gledali Plashenka na Gala vecheri, gde je bio super heroj ( sa mishicima), kada je klizao uz pesmu SEX BOMB!!! HIT najveci!!!
Korisnikov avatar
By Galateja
E, tad mi je bio bas cakan! On uvek zapanji gledaoce.

Mene je on osvojio kad je 2000. nastupao u ruskoj nosnji, sav u belom uz ruski folklorni melos. Nikad necu zaboraviti tadasnju zavrsnicu: pada na kolena, dize ruke, glavu 'zabaci' u nazad i tako se otklize nekoliko metara. Kritika i publika odusevljeni tim cudom od deteta. Tad je Plusenko imao 17 godina.

Uopste, najzanimljiviji mi je taj tzv. slobodni deo, kad posle takmicenja klizaci i klizacice nastupaju bez opterecenja, sa inovacijama, jer u slobodnom delu se ne ocenjuje i nema pravila (izuzevsi vremensko ogranicenje).
Korisnikov avatar
By switchon1234
Volim da gledam umetnicko klizanje. :leviathan: Plusenko mi nije simpatican, ali to naravno ne vezujem za njegov talenat.

Pre par dana sam gledala spotove Enigme i u jednom ima umetnickog klizanja, a ja sam na taj deo davno zaboravila pa sam uzivala u istom kao da prvi put gledam.
Korisnikov avatar
By spark
ja volim sve zimske sportove... ne pratim sportiste i njihove karijere, to mi je manje bitno.

posebno volim skokove, slalom, spust... bob obozavam, a tako sam retko u prilici da ga gledam. i umetnicko klizanje jako volim. isto, vise volim parove. i uvek se najezim kad padnu i razbiju se :rida:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by spark
ja volim sve zimske sportove... ne pratim sportiste i njihove karijere, to mi je manje bitno.
I ja imam takav pristup. Jednostavno uzivam gledajuci ih(zbog samog sporta, posto izgled kako klizaca tako i klizacica mi nije privlacan).

Takodje volim da gledam zimske sportove, najcesce sam skokove pratila.
Korisnikov avatar
By Kupper
A sad sam se setio...valjda su bili najveci par u istoriji. Moji su padali u komu od odusevljenja. Irina .....? i ne znam... ali znam da su najuspesniji u istoriji, najvise medalja....i nisu, ono, plesni par bili, vec ono teze.

A Katarinu Vit sam gledao:angel:, nesto me i nije zanimalo kako kliza. Kad se spoje lepa zena, devojka sa ledom - e to je kombinejsn do jaja. One amerikanke, sem Kvon, bile su mi kao klonovi.

Evo, dobio info od keve - Irina Rodnjina & Aleksanr Zajcev (pre njega Alexei Uljanov)
Korisnikov avatar
By zboO
joj, meni se najvishe svidjao Francuski plesni par....u pitanju su: Plavi tip sa dugom kosom, i crvenokosa ruskinja ( sa FRA drzavljanstvom) i da me UBIJESH sada ako znam kako se zovu...BLOKADA!! jeb ga...
Korisnikov avatar
By Kupper
Sacu pitam kevu ponovo via satelajt:)
Korisnikov avatar
By Kupper
Zbunjenaaa ! - Marina Anisina and Gvendal Pizerat (ako se tako cita)

Evo su (ako si na njih mislEla):

Slika
By жњ
OBOZAVAM PLUSENKA!

KAKO JE JAK LIK! TOPIM SE ISPRED EKRANA DOK GA GLEDAM! :wow: :wow: :wow:

:leviathan: :love: :leviathan: :love: :leviathan: :love: :leviathan: :love: :leviathan: :love: :leviathan: :love:

:hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By zboO
@ Kuppi

jesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:kiss: :kiss:

e oni su bili neprikosnoveni....najbolji, medju najboljima...
Korisnikov avatar
By zboO
mali je pravi "vanjushka" :)
Korisnikov avatar
By Kupper
A ovo je Ketrin (DDR) Witt:

Slika

Ali i ovo je ona, ali kao model, lejtr:

Slika

:drama:
By жњ
jep kupp, to je taj ;)

specificno za njega je sto je u stanju da izvodi figure iz zenskog klizanja, koje ostali "kruti muski klizaci" (ovo glupo zvuci, priznajem :lol: ) nisu u stanju da izvedu...

da demonstriram

Slika

Slika

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By zboO
@ kuppi
proporcionalno, nema shta!

(ova amnizza, mi stalno ulece u postove)
Korisnikov avatar
By Kupper
@Zeka - vala, savitljiv je, nama sta:alexis:

@Zbooooojnena - Sta je proporcionalno, sta? :dude: ?
By жњ
Originally posted by zbunjena
(ova amnizza, mi stalno ulece u postove)

:P

a ti volis da ides u offtopice ;)

:kiss:
Korisnikov avatar
By zboO
ne, ne...ovde je sve u vezi klizanja....sorry darling, ali Plashenko me bash nesto ne pali koliko i tebe, volim ga, i sladak je...ali nije bash ONOLIKO proporcionalan.. :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Devojke, izi.....no frks pliz:teg:
By жњ
nije lep al je simpatican i to mi je najvaznije! FAKAT!
Korisnikov avatar
By Mars
Kakvo. Licemerje.
Za medalju, zlatnu, intergalakticku.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!