Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Iako postoji posebna tema o tenisu, nasa teniserka Ana Ivanovic zasluzuje posebnu temu zbog svog danasnjeg uspeha !
Ana Ivanovic ubedljivo je danas savladala u cetvrtfinalu na WTA turniru u Cirihu Slovenku Katarinu Srebotnik po setovima 6:3, 6:1.
Ana nastavlja turnir, odlaskom u polufinale turnira ciji je nagradni fond cak 1.3 miliona $ !
Sutra Ana igra mec sa Svajcarkinjom Pati Snider, koja je danas u mecu, koji se igrao od 17h, savladala Italijanku Flaviju Penetu po setovima 2:6, 6:4, 6:2.
Sta reci, osim "samo tako nastavi". :D :up:
Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Šta re?i... lepa i kvalitetna! .... a i sre?a joj je nakonjena ... uzorno ?eljade! :kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
Zemunac, pa bar si ti 'odavde' :D Vec postoji topic o tenisu u kome sve pisemo (pa i ceo dan o Ani)....mislim, samo gomilamo.

P.S. Da se primeti da sam se obratio samo Zemuncu.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa valjda si video da sam napisao da valja izdvojiti njen uspeh u posebnu temu? Zasluzila je bre ;)
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma, samo ideja da citamo na istom mestu. Nebitno.

:shake:
Korisnikov avatar
By Zemunac
A nisam tamo video da pise s kim ide u cetvrtfinale... :yay:
P.S. Pa valja gomilati, zar ne? :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa zato sam ja i pokrenuo temu i u prvoj poruci to napisao... :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Al' me nahvaliste (za one koji ne znaju, zovem se Ana)... :carica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bigirl
Al' me nahvaliste (za one koji ne znaju, zovem se Ana)... :carica:
ti si naš idol :lol:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Divno, ali imamo ve? temu o tinisu i o Ani ... ajd da je pobedila Zirih pa da slavimo ... ja o?ekujem još jedno srpsko finale u Cirihu...

se?ate se Doki?ke kada je u polufinalu 2002 u Cirihu pobedila Kim tadašnju No1 i u finalu izgubila od Henin :wow: ..ja ?ekam reprizu :kokice:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Bigirl, zar se prezivas i Ivanovic? Mislim, svaka druga riba se zove Ana :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
bas sam ovih dana sa uzivanjem pratila zenski tenis zato sto su se sastale nase dve najbolje rangirane teniserke i mnogo mi je drago sto je pobedila mladja i lepsa, psiholoski stabilnija igracica.

:maljkovic:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Zemunac
Bigirl, zar se prezivas i Ivanovic? Mislim, svaka druga riba se zove Ana :lol:
Pih, Ivanovi?. Moje prezime je ja?e od Ivanovi?. (Tesla) :napitak:
Korisnikov avatar
By spliff
sad ccemo da vidimo kako cce da prodje protiv shniderove... mislim da su joj shanse 60%

:)
Korisnikov avatar
By EYA
u svakom slucaju navijamo za nju :cheer:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ana Ivanovic, beogradjanka sa samo 17 godina uspela je da privuce paznju ljubitelja tenisa sa svih strana sveta. Za nas koji zivimo u Srbiji ona je odavno poznata. Nije je potrebno posebno predstavljati ljubiteljima tenisa u nasoj zemlji. Za one koji nisu upuceni Ana Ivanovic je najvece i najprijatnije iznenadjenje ovogodisnjeg Gren Slem turnira "Roland Garros" koji se tradicionalno odrzava vec vise od 100 godina u Parizu. To je uz Vimbldon svakako najveci teniski turnir na svetu. Nasa Ana je bila zvedzda ovog turnira, jer je igrama pokazala da joj je mesto u samom svetskom vrhu. Izmedju ostalog, ostvarila je sjajnu pobedu protiv domace teniserke Francuskinje Ameli Morezmo, inace 3. nosioca na turniru, pred 15.000 francuskih navijaca, a danas Italijanku Francesku Skijavone, 22. nosioca. Tim rezultatima je usla medju 8 najboljih teniserki na ovom turniru.

Imala je Srbija i ranije velika imena zenskog tenisa (Monika Seles, Jelena Dokic) ali su one vrlo brzo zaboravile ko su i odakle su. Istina Jelena Dokic je kasnije uzela Srpski pasos, ali ga je brzo i ostavila i otisla gde? - u Hrvatsku. Mislila je da cemo plakati za njom, ali ne ... prvo se pojavila Jelena Jankovic (trenutno 18. teniserka sveta), a zatim i fantasticna Ana Ivanovic, koja se za razliku od svojih predhodnica ne stidi da kaze ko je i gde zivi. Svojim sarmom i izgledom novinari su je svrstali medju 10 najlepsih teniserki na svetu (sto svakako i zasluzuje). Ana je proslu sezonu pocela na 608. mestu na WTA listi, a zavrsila na 96-om. Danas je ona 31 teniserka sveta....
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Nije pobedila, ali ipak ... polu finale na top10 turniru je super uspeh :tenis:

Bitno je da sezonu završi meðu top20
Korisnikov avatar
By *deni*
Bicemo vise nego zadovoljni ako bude tako.
:yes:
Korisnikov avatar
By spliff
pa dobro...
proshle godine je ispala u drugom kolu, ove godine je stigla do polufinala. sigurno ulazi medju 20 i ostaje tamo do kraja sezone. nije to za bacanje!!! kresnucce ona jednom i ovu shniderovu. u pochetku joj je mauresmo pravila velike probleme da bi je konachno u parizu pukla po pichci. tako cce jednom i patty...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ma Morezmo nece jos dugo da traje ... A sto se tice Ane, ovo je stvarno veliki uspeh za nju ...
Korisnikov avatar
By spliff
ajde ana odigraj lepo u linz-u pa da nam udjesh u prvih 15

:fige:
Korisnikov avatar
By Kupper
Odigrala lepo i u drugom kolu, pobedila neku tamo 7-5, 6-1. Sad jos neko da me obraduje da se Ana ne sastaje sa Schnyder u trecem kolu.......
Korisnikov avatar
By Kupper
Ivanovic - Golovin u cetvrtfinalu (repriza prvog kola Ciriha). Ako prodje u polufinalu verovatno sa Patty Schnyder (ili sa Hantuhovom).
Korisnikov avatar
By spliff
za petnaestak minuta pochinje chetvrtfinalni mech ivanovic golovin... zainteresovani cce mocci da ga prate na eurosportu. ochekujem prolaz u polufinale gde bi se najverovatnije sastala sa shnyder

:fige:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!