- 19 Apr 2005, 21:17
Da li ovde ima zainteresovanih za neki basket, fudbal ...? Bilo sta... Ajde malo aktivirajte se!
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zbunjenaPa sto onda samo ne bismo dogovorili vreme? I ja sam na adi, pa eto mozemo... sada zavisi samo od tebe
hahahhahaha, organizujte se.....nadaj se! Tuzno ali istinito. Skoro svi idu na basket, ali sa "svojim" ekipama, ako mislish da cesh se ovde dogovoriti, tesko, veruj mi. Na adi smo svakog vikenda (kako ko), dodjesh, i upadash u ekipu...simply as that! Ne morash ni da pitas ko je ko... (mozda ne budemo mi, ali za igru nije ni bitno).
Originally posted by sportybgne zavisi od mene.....da ja mogu odmah da ti kazem vreme i mesto (teren), to bi onda svi uradili!! Ne znam sta cu sutra da radim prvo, a sta drugo....a kamoli u subotu i nedelju......na adi sam kada sve zavrsim...nekada bude 12h....a nekada 17h.....zato je nezgodno dogovoriti se. Obaveze 'ebiga.
[Pa sto onda samo ne bismo dogovorili vreme? I ja sam na adi, pa eto mozemo... sada zavisi samo od tebe![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!