Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Daklem mozemo reci da je zima konachno prosla i vreme je da se skine sve sto je pojedeno preko zime za slave praznike i slicno :) )

Pa, sta preporucujete?

Mene konkretno zanima skidanje shlaufa, postao je bome pregolem :D :blush: :kupanje:
Korisnikov avatar
By 2kune
Velocipedija je najbrži na?in. A i vidiš svita... :bicikl:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Wow "sefe" pa jel to sport postaje sve aktuelniji na forumu? :D
Hm iskreno nemam pojma kako se skidaju "masne naslage" posto sa viskom kilograma nikada nisam kuburio....
A vi koji imate tzv "slauf", najbolji su trbusnjaci pa da "nabijete" trbusne misice da budu tvrdi kao stena. Moji mogu da posluze kao primer.... :blush: :roll:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by ZvezdasBG
Wow "sefe" pa jel to sport postaje sve aktuelniji na forumu? :D
Hm iskreno nemam pojma kako se skidaju "masne naslage" posto sa viskom kilograma nikada nisam kuburio....
A vi koji imate tzv "slauf", najbolji su trbusnjaci pa da "nabijete" trbusne misice da budu tvrdi kao stena. Moji mogu da posluze kao primer.... :blush: :roll:
Oprez! Radi se o krajnje zlonamjernoj uputi koju cijenjeni korisnik nije primjenio na sebi i ne govori iz osobnog iskustva, ve? pomo?u nje samo pokušava izsamoreklamirati svoje navodne trbušnjake! :tuc:

Nemojte nikada raditi samo trbušnjake jer ?ete dobiti još ve?i trbuh. Da, i trbušnjake naravno, ali salo ne?ete maknuti pa ?e to isto salo nebreknuli trbušnjaci samo još više ispoljiti. Važnije je ukloniti salo nego nabiti trbušnjake. A salo se uklanja fitnesom i prehranom a ne samo bildanjem pojedinih grupa miši?a.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by 2kune

Oprez! Radi se o krajnje zlonamjernoj uputi koju cijenjeni korisnik nije primjenio na sebi i ne govori iz osobnog iskustva, ve? pomo?u nje samo pokušava izsamoreklamirati svoje navodne trbušnjake! :tuc:

Nemojte nikada raditi samo trbušnjake jer ?ete dobiti još ve?i trbuh. Da, i trbušnjake naravno, ali salo ne?ete maknuti pa ?e to isto salo nebreknuli trbušnjaci samo još više ispoljiti. Važnije je ukloniti salo nego nabiti trbušnjake. A salo se uklanja fitnesom i prehranom a ne samo bildanjem pojedinih grupa miši?a.
Brate ja ih radim godinama! I cemu da zahvalim dobrim trbusnjacima? Sedenju za kompjuterom?! Idi bre 2kune....
Doduse ok ogradjujem se donekle ipak nisam ih radio u cilju smanjenja "slaufa", ali ova tvoja konstatacija da se od trbusnjaka dobija jos veci stomak!? Ej bre jes normalan?! :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Brate ja ih radim godinama! I cemu da zahvalim dobrim trbusnjacima? Sedenju za kompjuterom?! Idi bre 2kune....
Doduse ok ogradjujem se donekle ipak nisam ih radio u cilju smanjenja "slaufa", ali ova tvoja konstatacija da se od trbusnjaka dobija jos veci stomak!? Ej bre jes normalan?! :smeh:
Zato jer nikad nisi radio samo njih i sjedio isprid kompa i žderao... Predpostavljam da si uvik nešto trenirao i jeo kad si stigo, izmeðu dva navijanja, a trbušnjake radio doma...
Ina?e, sasvim sam ozbiljan u gornjem postu.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by 2kune
Zato jer nikad nisi radio samo njih i sjedio isprid kompa i žderao... Predpostavljam da si uvik nešto trenirao i jeo kad si stigo, izmeðu dva navijanja, a trbušnjake radio doma...
Ina?e, sasvim sam ozbiljan u gornjem postu.
Mrsh! :blush:
Sto mrzim kad je u pravu.....:D
Korisnikov avatar
By Kupper
Stvarno, kako se goji?
Korisnikov avatar
By Rei
Jedna chokolada na dan i voila! Za dva meseca ste buce...
Korisnikov avatar
By Rei
Inache bio sam u pravu od samog pochetka: unic0rn jeste bucmast! :P
In your face! :P :P :P

Sada kada si priznao mozhesh sa Phasetom da se takmichish za titulu mog omiljenog prasenceta. :lol:

:evilkiss: :evilkiss: :evilkiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne, unic0rna ne mash zasta da ufatish sem oko struka :D
By Бреее!!!
Originally posted by unic0rn
... Mene konkretno zanima skidanje shlaufa ... :D :blush: :kupanje:
bajadere ... bajaderice ... bajadere ... :nono: :njami: :nono: :unic0rn:
:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by unic0rn
Ne, unic0rna ne mash zasta da ufatish sem oko struka :D
I'd really hate to be your boyfriend. :P :P :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
Kiselo grozdje:P
Vazno je da he doesnt hate it. not at all
:bale: :P

Anyhow, ontopic, imam bajs i za mesec dana cem da javim rezuljtate :D
Korisnikov avatar
By Zibro
trcanje trcanje i naravno trcanje , najbolje uvece a onda u krevet bez vecere ........ ako ne umres od hipoglikemije definitivno ces smrsati .........

( pitanje za razmisljanje : zasto trcanje a ne tucanje kad i jedno i drugo trosi kalorije )

( potencijalni odgovor : ovo drugo je malo teze ostvariiti dok ne doteras stomak do pristojnih dfimenzija )

I JOS SAMO DA NE ZABORAVIM NARODNU MUDROST : ispod brega najbolji kukuruz raste !
Korisnikov avatar
By Zemunac
Uni, 50 sklekova, 100 trbusnjaka, 200 cucnjeva i ima da smrsas,a vala i zategnes. :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ja sam od onih koji i da hoce nemogu da se ugoje, genetika je chudo:leviathan:

upravo jedem veliko pakovanje chokoladnih bananica a zali dan kada nepojedem barem jednu chokoladu, i na to sve ostalo...
moja tajna, malo yoge, malo meditacije, i pooono leshkarenja po krevetu....
Korisnikov avatar
By Rei
Pa bajs ti je samo za noge... Teshko cesh skinuti sa stomaka ishta bajsom...

Poslushaj dragog mi/nam munzeta...
A i ja cem 'ga poslusham... :cigareta:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Da se razumemo, ja nisam zbog toga smrsao, jer sam mrsav od kad znam za sebe :D , ko sto rece neko genetika je cudo, a ovo me je samo dovelo u kondiciju i zateglo. :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by REI
Pa bajs ti je samo za noge... Teshko cesh skinuti sa stomaka ishta bajsom...

Poslushaj dragog mi/nam munzeta...
A i ja cem 'ga poslusham... :cigareta:
nisi valjda poceo da pusis? :no:

Ja inache imam tendenciju gojenja oko stomaka i jbg mora da se pozabavim svaki put time pre leta :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by ZeMuNnN
Uni, 50 sklekova, 100 trbusnjaka, 200 cucnjeva i ima da smrsas,a vala i zategnes. :D
DNEVNO??? :hekla:
Korisnikov avatar
By Rei
Ma ne pushim...
To samo kad me jedna zla osoba :oklagija: nagovori... :vezan:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by 2Q2Bstr8
DNEVNO??? :hekla:
Ja mislim da bi 4 puta nedeljno bilo dovoljno...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Dnevno, naravno bar tri puta nedeljno.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Dnevno, naravno bar tri puta nedeljno.
Svaki drugi dan. U suprotnom nema efekta.
Korisnikov avatar
By zboO
trchanje, plivanje, sex....ne mora tim redosledom :wink:

umerena ishrana (moze se jesti i puno,ali zavisi sta), dosta technosti....i naravno ne jesti samo SLATKO I MASNO...ubacite koji vitamin (PRIRODNI)!!!!
By Swanheart
200 trbusnjaka svako jutro,20 km voziti biciklu 2 puta sedmicno i trcanje svaki drugi dan.
Iz licnog iskustva znam da deluje.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
voda preko 3/4 litre dnevno + 50 trbusnjaka + 50 sklekova + trcanje ili šetnja ili bicikl ... i eto :misici:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!