Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Sah, balet (ako uopste to spada u sport, jer sam cuo da kao spada), bejzbol, badmington, umetnicko plivanje, ima ih jos tupavih, al ne mogu zasad da se setim......
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Nazalost, i ja isto sah ne mogu da smatram sportom. Ajde ostalo i nekako.
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Tezak izbor... Ipak fudbal. Ima odgovarajucu razmeru (po meni) gluposti u odnosu na popularnost...
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ni golf, a ni šah nisu olimpiski sportovi, tako da ih baš ne možemo svrstavati u sportove ...

Od olimpiskih sportova, pa :neznam: svi su mi Ok :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by goranD
Ni golf, a ni šah nisu olimpiski sportovi, tako da ih baš ne možemo svrstavati u sportove ...

Tvoja, poznata analogija - extreme sports nisu OI sportovi. Zakljucak - nisu sportovi:odbij:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper
Originally posted by goranD

Tvoja, poznata analogija - extreme sports nisu OI sportovi. Zakljucak - nisu sportovi:odbij:
Lud si! :smeh:
Korisnikov avatar
By Moa
Pa ne znam kako se zove slicno je Curling-u ali se igra sa nekim lopticama i na tepihu,tako bacas neke krpene loptice i treba da budem najblize nekom crvenom cikici koji stoji na sredini terena.
Korisnikov avatar
By mirth
Svi sa loptom.

Mada, priznajem, i nisu mi toliko glupi koliko se te iste lopte panicno bojim... :smeh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by mirth
Svi sa loptom.

Mada, priznajem, i nisu mi toliko glupi koliko se te iste lopte panicno bojim... :smeh:
C c c c, baš si Slika
Korisnikov avatar
By Mars
A ja mislim da je curling - to slicno, samo na ledu... Kada neko fjuzzzzzzzzzne onu kao keglu, a clanovi ekipe kao na ubrzanom filmu trljalicama nekakvim idu napred-nazad po ledu (da uspore keglu, ubrzaju, sta li...uspore valjda). To sam ja do sada zvao curling, provericu sta je. Mozda je ovo sto ja pricam ice-curling.

Elem, meni nije niakvo merilo je li sport priznat od strane IOC. A i ne menja moj odgovor na postavljeno pitanje.

Fudbal

Predugo traje. Niski rezultati. Nedinamican.

Mislim da je i ping-pong robija gledati.

I hokej - prebrzo za moje reflekse, nikad ne vidim pak, smo igrace kako jurcaju... Shvatim da je postignut pogodak kada krenu da se raduju, ne pre...

:prolece:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by colorado
A da, bo?anje!!!
Bo?anje nekad ume biti cool,kad ti je ono bas jako dosadno kao meni jednom i imas nekog alkohola uz sebe,samo se popnem na Kej u NS i gledam penzionere,jednom bilo bas zanimljivo jedan ulozio trecinu penzije.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni su jednom na moru ti starci koji se bo?aju delovali kao najsre'niji ljudi na svetu.

Bacaju one kugle, piju, puse... koncentracija, analiza. Strategija. Lagano i opusteno.

Pokusavao da proniknem u pravila igre ali nisam uspeo.
A da me zanimalo do te mere da pitam nekog od njih - nije ni to, te odoh na plazu.

Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Dušica
Originally posted by colorado
A da, bo?anje!!!
Bo?anje nekad ume biti cool,kad ti je ono bas jako dosadno kao meni jednom i imas nekog alkohola uz sebe,samo se popnem na Kej u NS i gledam penzionere,jednom bilo bas zanimljivo jedan ulozio trecinu penzije.
To i ja radim. Svako malo idem da ih posmatram. Jako zanimljivo izgleda, pogotovo sto ti penzioneri umeju da budu jako, jako slatki kad ulete u raspravu...

A i deluje opustajuce. Kao da si otisao na pecanje.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mars

Fudbal

Predugo traje. Niski rezultati. Nedinamican.

Hm gresis silno sine.... :D
Fudbal traje 90 min regularnog vremena. Dakle 45min po poluvremenu. Medjutim iako zvuci uzasno dugo, moram naglasiti za one koji eventualno to ne znaju, da u fudbalu vreme kada startuje, ono se ne zaustavlja do siteka zaista regularnih prvih 45 min. Dakle i kada lopta izadje iz terena, pa izvodjenje eventualnog penala, slobodnjaka i sl. Tako da to i nije tako dugo...
Npr kod basketa (evropskog) se igra ukupno 40 min (cetvrtina traje deset minuta ), ali tu iako izgleda dosta krace vreme ipak u basketu vreme se zaustavlja za svaki aut, faul ili slobodna bacanja pa se tih 40 min zna razvuci i na dva sata! I kod Tenisa npr zna mec da traje dva sata. Kod odbojke je ukidanjem cuvenih promena trajanje meca bitno smanjeno. Kad se setim vremena sa promenama, pa jos kada se igra svih pet setova, to sine traje i traje...
Dakle generalno fudbal ne pripada nesto "vremenski predugackim" sportovima....
Meni fudbal cesto traje i premalo....:(
Korisnikov avatar
By Mars
Kao sto je neko rekao ovde (izvinjavam se, ne znam ko): Grand Show-jedina emisija na TV koja traje 3 sata, a meni izgleda kao 30 minuta.

Ili kao sto je nekom film od 3 sata predug a meni proleti i nijednom ne trepnem...

Dakle-vrlo lep primer relativnosti vremena.

Kada sam ja rekao da mi je fudbal predug, nisam mislio na preciznu miniutazu o kojoj ti govoris, ne, imao sam u vidu odnos vreme/stvarne akcije(i napetost i uzbudjenje) u kojima se ZAISTA nesto i desi, koje ZAISTA dovedu do recimo... pa-promene rezultata.

Ja obozavam da gledam maratonske teniske meceve na sporim podlogama, mnogo duze od fudbalske utakmice, jer tu u svakom poenu ima realne sanse da budes ocevidac neke majstorije. A u fudbalu? Jurcanje po ogromnom terenu, da bi se mozda nesto desilo u zoni kaznenog prostora? Ne ja.

Korisnikov avatar
By Kupper
Ma, vise me brine rec 'nedinamican'. Ne znam sta jos treba da bi bio dinamicniji.
By Paris
Pazi,pazi....cim se kritikuje sport sve tetke navalile da kazu nesto:sw: :nunchake:
....
@Dusica..Gledanje penzionera je tebi zanimljivo? :wow: Duco,nema veceg smora od toga...a jos je i pomalo depresivno:hypno:
@GoranD..nebitno je sreco da li je sport olimpijski ili ne... :potapsava:
@Mars..slazem se sa tobom oko relativnosti vremena:einstein:i oko curlinga :lizalica: .....

Meni je kosarka najgluplji sport..narocito NBA liga:glupan:

:vestica:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja niti sam tetka niti kritikujem sport, generalno.

Samo sam se izjasnio ovde koji su mi sportovi nerazumljivi i najgluplji (kako je 2k formulisao) - za pracenje.
Sto se bavljenja tice, nema besmislenog sporta. Bolje ikakav sport, nego ne baviti se nicim.

Pa ovde malo pisano, pa editovano...

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG

Kada sam ja rekao da mi je fudbal predug, nisam mislio na preciznu miniutazu o kojoj ti govoris, ne, imao sam u vidu odnos vreme/stvarne akcije(i napetost i uzbudjenje) u kojima se ZAISTA nesto i desi, koje ZAISTA dovedu do recimo... pa-promene rezultata.
Primer:
Osmina finala lige sampiona Lyon-Werder Bremen, prvi mec 3:0 u korist Lyona, drugi mec cak 7:2!!!
Mislim gde ces vecu napetost.....
Padali golovi na pet minuta.....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by kal zakath
Svi moto sportovi - cista dosada.
Da, i to...

Ljudi se kunu da je neverovatan osecaj gledati Formulu 1 s tribina, ali opet - znam da oni to vole da gledaju i preko TVa...

Meni je isto krajnje nezanimljivo jurcanje po krugovima, uz tek poneko preticanje... ALI bih recimo uzivao da se takmicim u tome.

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ZvezdasBGPrimer:
Osmina finala lige sampiona Lyon-Werder Bremen, prvi mec 3:0 u korist Lyona, drugi mec cak 7:2!!!

E, to je vec nesto. Mozda je previse na pet minuta, ali meni je bolje i to nego 0:0, 1:0, 1:1... A i pitanje je odkud 7:2. Garant se neko kladio na to pa sada razmislja koji fudbalski klub licno da kupi...

Bilo je reci da ce da povecaju rastojanje izmedju stativa, shvataju i oni iz FIFE da mora nesto da se uradi na atraktivnosti igre.

Pa se golmani bunili... ne znam sta je dalje bilo.

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ParisH.

Meni je kosarka najgluplji sport..narocito NBA liga:glupan:

:vestica:
:spank:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni smeta estradni karakter NBA i agresivnost igre.

Sama kosarka kao sport mi je super, evropska posebno.

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ZvezdasBGPrimer:

E, to je vec nesto. Mozda je previse na pet minuta, ali meni je bolje i to nego 0:0, 1:0, 1:1...

Bilo je reci da ce da povecaju rastojanje izmedju stativa, shvataju i oni iz FIFE da mora nesto da se uradi na atraktivnosti igre.

Pa se golmani bunili... ne znam sta je dalje bilo.

Pazi stoji da se golovi samo racunaju kada se odredjuje pobednik, ali isto tako je bilo dobrih tekmi sa malo golova....
prosto igra i sanse koje se odvijaju na terenu, kompaktnost igraca kao celine to je ono sto je draz fudbala.....
ma znas sta ili ga volis ili ga ne volis....nema trece i glupo je tupiti na tu temu.....:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!