Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Komesar za bezbednost FSSCG je postigao dogovor o kolektivnom dolasku navijaca gore tri spomenuta kluba na kvalifikacioni mec SCG-Spanija (30. mart u BGD).

Navijaci "Zvezde" su odbili, mada kako isticu njihovi predstavnici, nece braniti individualne dolaske.

Slika

Pa ipak, i pored dogovora o podrsci za vreme intoniranja drzavne himne navijaci ovih klubova ce ili zvizdati ili pevati srbijansku himnu "Boze pravde" Tifozi ce prema dogovoru zauzeti mesta na istocnoj tribini.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Koliko su grobari od reci, najbolje pokazuje izjava od pre deset dana jednog od vodje sa Juga da ni po koju cenu grobari nece bodriti plave.....
Izgleda da su samo Delije bile i ostale od reci....

"Nikada necemo podrzati neku fantomsku fudbalsku reprezentaciju, koja nema grb, himnu ni drzavu"----Vladimir Savija, vodja Delija.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nadam se da ce i gazda FK Zemun doci.... :lol:
By Бреее!!!
nisu fudbaleri krivi sto nam je drzava takva kakva je !?! :yes:

bilo bi lepo da svi ljubitelji fudbala u srbiji, naravno i cg, na tom mecu navijaju iz sve snage za nase plave ! :lol: :gol: :love: :kiss: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Izvini, ja nekoliko puta pokusao, ali cim krene ono sranje od himne, padne mi patriotski naboj....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Izvini, ja nekoliko puta pokusao, ali cim krene ono sranje od himne, padne mi patriotski naboj....
:neznam: cccccc ;)

Ja uvek lepo ruku na srce i pevanje. :) :cool:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by BlueUnion
:neznam: cccccc ;)

Ja uvek lepo ruku na srce i pevanje. :) :cool:
Pevas Hej Sloveni?!!!!!
Isuse....
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Da, normalno.

Ja imam samo jednu drzavu, i posto nemam alternativu njoj onda jbg.... postujem sva njena obelezja i funkcionere i sve ostalo... Sta da se radi. Mozda ima boljih od nje, ali samo ova je (za sada) moja. :smokin:
By Бреее!!!
nije bitna himna, mada meni ne smeta, promenila se drzava ... promenice se i himna ... bitno je navijati za nase, a o himni kada dodje predlog ustava ! :D
NAPRED
PLAVI !!!

: :gol: :gol: :up: :gol: :gol:

Korisnikov avatar
By zboO
drzava se promenila....tj. RASPALA davne '91. godine, a himna je josh uvek ista....od 6 republika koje su bile pod tom "istom himnom" ostale su dve Srbija i C. Gora, a svi znamo da C. Gora ne priznaje zajednicu SiCG....o cemu mi onda pricamo, o kakvoj himni....mene bi bre bilo sramota da to GOVNO pustim da svira pre pochetka utakmice....nije mi jasno zasto i sami fudbaleri lepo ne kazu da ne zele da je slushaju vishe!??

ps. I treba svi da zvizde....pa neka ceo svet vidi, da ni mi vise ne zivimo u proshlosti!!!
Korisnikov avatar
By zboO
inach epostignut je dogovor sa "manjom" grupicom Partizanovih navijacha, veca grupa ce biti na Jugu (kao i uvek) i nece ucestvovati u "zajednichkom" bodrenju nasheg nacionalnog tima!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Karic da dodje? Pa pazi sve je moguce..... Elem, ne diraj mi grobare, kad ste vi ti koji su odbili dolazak na mec, zbog jelte nepostojanja himne, ili vec cega.... :lukavi:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ZeMuNnN
Karic da dodje? Pa pazi sve je moguce..... Elem, ne diraj mi grobare, kad ste vi ti koji su odbili dolazak na mec, zbog jelte nepostojanja himne, ili vec cega.... :lukavi:

Mi smo u startu rekli da necemo doci. Ne pada nam napamet da pevamo ono sranje od komunisticke himne. To bar nije tesko promeniti, da naravno hoce neko u ovoj zemlji nesto da radi....
Grobari kao prvo rekli da nece doci, pa sad hoce...ma ckepi...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ma treba bodriti svoju prezentaciju, a ne izmisljati tu neke razloge zbog himne. Ipak su kvalifikacije u pitanju, a sto se mene licno tice himna je apsolutno nebitna za navijanje, mada nam Hej Sloveni kao himna ne treba vise.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Da bi reprezentacija dobila "svoje" navijace, potrebno je da se mnogo toga uradi. Jednostavno isti taj FSSCG, koji ne zeli da prihvati nijedan zahtev koji dodje od navijaca, sada trazi da im mi pravimo 'koreografiju"?!
Da bi posle srala gospoda iz saveza kako su ko zna sta uradili za srpski fudbal?! Fudbal nam je u k....i dok se ne sprovedu korenite reforme u savezu, nema nista od Delijske podrske!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pih, ko da im je ona potrebna. Mislim podrska :D Salim se malo :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa sto nas onda toliko mole? U pravu je Savija.....Sve to treba motkom!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne znam sto vas mole, zaista, toliko se ponizavaju, ccc.... Ma imbecili :spank:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa decko vidis, za naklonost delija se svi bore.....Zasto? Prosto..ima nas najvise....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Breee!!!
ali su grobari najbolji !!! :P :kiss: :gol: :love: :friends:

Za bezanje ispred zandarmerije, u tome su stvarno najbolji nema sta.....
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mislim da bi savez trebao svojevoljno da promeni himnu. Dok mi cekamo da se mudonje u Skupstini SCG dogovore/usaglase/sklone sa blagajne nash fudbal trpi.
Navijaci treba da se ujedine, zvizde "Slovenima", pevaju srpske pesme za vreme utakmice (repertoar barem moze da se dogovori) i zaborave na klupske boje tih 90 minuta. Jebote, ne mogu da razumem kretene koju odu da gledaju reprenzetaciju i vicu "sisaj zvezdo..." ili "grobarske picke". Koji moj si isao onda...
By Бреее!!!
Originally posted by Mahnitu
... Navijaci treba da se ujedine...i zaborave na klupske boje tih 90 minuta. Jebote, ne mogu da razumem kretene koju odu da gledaju reprenzetaciju i vicu "sisaj zvezdo..." ili "grobarske picke". Koji moj si isao onda...
:klap: :pucaodsmeha: :gol: :love: :friends:

Korisnikov avatar
By Kupper
Koliko su grobari od reci, najbolje pokazuje izjava od pre deset dana jednog od vodje sa Juga da ni po koju cenu grobari nece bodriti plave.....
Izgleda da su samo Delije bile i ostale od reci....
E ovo sam cuo pre neki dan. Nemam nista protiv regularnih navijaca partizana ali ovi 'organizovani' grobari su cudo. I tako godinama. Mislim, fuj.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mahnitu
Mislim da bi savez trebao svojevoljno da promeni himnu. Dok mi cekamo da se mudonje u Skupstini SCG dogovore/usaglase/sklone sa blagajne nash fudbal trpi.
Navijaci treba da se ujedine, zvizde "Slovenima", pevaju srpske pesme za vreme utakmice (repertoar barem moze da se dogovori) i zaborave na klupske boje tih 90 minuta. Jebote, ne mogu da razumem kretene koju odu da gledaju reprenzetaciju i vicu "sisaj zvezdo..." ili "grobarske picke". Koji moj si isao onda...
Mahnitu, kao i svuda i kod nas navijaca ima svakakvih.....Licno kada bih isao na tekme reprezentacije, sa moje strane ne bi bilo provokacija grobarima, ali prosto nekima je bitnije da naprave neko sranje na utakmici nego da odgledaju dobar fudbal. E pa posto "dobrog fudbala" od nase reprezentacije nema, zato i ne idem na tekme nacionalne selekcije. A na tekmama moje Zvezde, bolje da ne znas moj vokabular....:lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZeMuNnN
Ma treba bodriti svoju prezentaciju, a ne izmisljati tu neke razloge zbog himne. Ipak su kvalifikacije u pitanju, a sto se mene licno tice himna je apsolutno nebitna za navijanje, mada nam Hej Sloveni kao himna ne treba vise.
Sa prvim delom tvog iskaza se slazem. :spin:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ocete orden za patriotizam ili orden za slihtanje Piksiju i ostalim "strucnjacima"? :lol:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
E sada cu da pokrenem temu o strucnjacima i tzv. srucnjacima. :tuc:

Uzgred nisam lud da dam 2.000,00 srbijanskih dinara za jednu kartu. Pa ma koliko voleo drzavu ili reprezentaciju. :prst2:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by BlueUnion
Uzgred nisam lud da dam 2.000,00 srbijanskih dinara za jednu kartu. Pa ma koliko voleo drzavu ili reprezentaciju. :prst2:
:up: :up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!