Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
thanx lunjo :)

jbt, kakav taj brejk :hail2:
Korisnikov avatar
By spliff
i novak djokovitj je broj 2

konachno!!! :D

:kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo:
Korisnikov avatar
By Seaman
PIh

sad cemo da gledamo kako Fedo place :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Odlican set, Marej je imao dobrih prilika.
Korisnikov avatar
By Lunja
Ne znam sta drugo da kazem osim: :hail: i :katemoss:

Cek' da iskljucim ton na TVu. :D
Korisnikov avatar
By deran
ima neko besedina od 100 mg...uf...
Korisnikov avatar
By Seaman
Zavrsio se moj najdrazi grend slem turnir. :placko:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Seaman

meni sledi nadrazi
u stvari tri najdraza
:)

a ovde me je publika opasno iznervirala u nekoliko navrata
kada su igarele serena i victoria
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by spliff

meni sledi nadrazi
u stvari tri najdraza
:)

a ovde me je publika opasno iznervirala u nekoliko navrata
kada su igarele serena i victoria
Ma najbolja je publika na Wimbldonu, ipak imaju tenisku kulturu, a najgori u Parizu. :)
Korisnikov avatar
By Oziris
It's ohhh so quiet.... It's ohhh so still... Shhhhh, shhhh... Genius at work! :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Australian open pa pa do 2011 :bye:

Idem nazad u Evropu.:kupanje:
Korisnikov avatar
By Marvin
Bar je Đoković broj 2.
Da mu je i ovaj put izmaklo za jednu pobedu... previše bi bilo...
By Storm
Ja sam kod 10/10 mislio da će Federer da pobesni i da će Mari (Marej?) da se izvuče.
Mari je baš lep i zgodan.
Korisnikov avatar
By sing&dunum

PIh

sad cemo da gledamo kako Fedo place :lol:

Please, repeat! Who's gonna cry? :evilgiggle:

:lol:

Salim se. :)

Ljudi, sto napadate te sjajne momke koji puste suze (bilo da pobede, bilo da izgube) u najbitnijim trenucima u svom zivotu? Vi svi pamtite trenutke kada ste igrali NLJSČ ili Monopol, mozda Yamb, kada je sportski bilo ne ljutiti se. :lol: Zaboga, partije decijih igara... Ne mozete ni da zamislite kakvi su to trenuci u zivotu za njih. Najlake je osuti paljbu ili kritiku iz udobne fotelje svog doma (mozda neko prati meceve na neudobnim drvenim klupicama; u tom slucaju, nervoza gledalista kraj malih ekrana je opravdana... :lol: )...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
"Ijaooooo... Da li je moguce?! Pogledajte samo kako trci! Andy Murray! I ovu lopticu je stigao! Neverovatno...svaki drugi igrac bi posle ovakvog udarca Federera odmah odustao, ali ne i Murray! Stigao je taj fantasticni drop-shot Federera, jos samo da je uspeo da dobije poen (hint:prebaci preko mreze)! Ali nije..." :smeh: :ubise:
Korisnikov avatar
By Sunce
Opet cu gledati reprizu. :( Nije to to. :serena1:

Bilo mi je zao Henin na dodeli trofeja. :rida: Ali sta mogu. :serena1:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by IriS

gleda li ko finale dubla?
pretpostavljam da ne gleda :lol:

ali ja samo da kažem da mene braća Bryan podsećaju na veverice na steroidima :veverice:
Gledao ih ja, u repriznom terminui. Perverzno sam mastario. :lol:

Kao: kad njih dvojice treniraju i putuju (po ceo dan i celu godinu), njihove dve zene se u krevetu rasturaju od seksa. :lezkiss:

Da li to znaci da sam postao lezbejka ili su mi njih dvojica toliko ogavni da ih ne smestam u sexy fantazije? :minibouncing:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dina

E pa da... Justine se tek vratila, uspeh je da je dosla dovde... Mada ja sam obicno navijala za sestre, bice kad na Rolland garrosu predjem da opet navijam za njih a pobedi Justine :lol:

Nadam se da ce me Marej oraspoloziti sutra da ne navijam stalno za one koji gube... :sigh:
:mazi:

Sto mi zao Dine. Znam taj osecaj: navijati za one koji gube.

:giljotina:
Korisnikov avatar
By Darling
Nisam gledala Federera i Mareja, prespavala sam... :rida:
By cumpig
a taman sam pomislio da bim mogao da maknem ovo s kod smareja, jer je prethodna 2 meca odigrao zastarsujuce dobro, ali cvrc, danas je ponovo zasluzio jedno veliko S.

ako nista drugo, onda je bar prokletstvo pozicije #2 konacno zavrseno! :awesome:
By Ulix
Originally posted by sing&dunum

"Ijaooooo... Da li je moguce?! Pogledajte samo kako trci! Andy Murray! I ovu lopticu je stigao! Neverovatno...svaki drugi igrac bi posle ovakvog udarca Federera odmah odustao, ali ne i Murray! Stigao je taj fantasticni drop-shot Federera, jos samo da je uspeo da dobije poen (hint:prebaci preko mreze)! Ali nije..." :smeh: :ubise:

Tako mi je drago što su komentatori pojeli govno. Dve nedelje su mi skakali po živcima i srećniji sam što je Marej izgubio nego što je Federer pobedio, samo zbog tih komentatora. :evil:

Inače, kad već pominjem Federera - mene oduševljava koliko on drži sve konce u svojim rukama i koliko je smiren. U onim beskrajnim razmenama udaraca, ja bih sto pedeset puta omlatio tu lopticu, pa dobio ili izgubio poen, nije važno, samo da prestane da mi se vraća u moju polovinu terena.
:hail:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Moram da dodam da mi je Marej porastao u ocima. :)

U tako teskom trenutku za njega, imajuci u vidu sav pritisak koji je svalila na njega porodica, nacija (mislim da je pritisak koji smo mi svalili na nase maciji kasalj u odnosu na Britance), kroz suze, inteligentnim humorom se podsmehnuo sebi: "Mogu da placem kao ti, ali ne mogu da igram kao ti"... :lol: Tako nesto. :)

I da konstatujem, hocu da Grand Slam turnir traje tokom citave godine! :rida: Hocu! :rida:

• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!