Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Sto si taaakkkaaaavvvv??? :(

Svi oni, i Nadal, i Nole, I del Potro, i Gulbis, i Murray, svi imaju jos godina pred sobom, a ovo je Federeru poslednja sansa da osvoji jos nesto... Ova i naredna godina, i kraj!

A i ne znam kako je to zanimljivije ako Nadal svakog proleca osvoji sve zivo na sljaci? :lol:

Meni je zbog njega "sljakarska" sezona najdosadnija moguca...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Sto si taaakkkaaaavvvv??? :(

Svi oni, i Nadal, i Nole, I del Potro, i Gulbis, i Murray, svi imaju jos godina pred sobom, a ovo je Federeru poslednja sansa da osvoji jos nesto... Ova i naredna godina, i kraj!

A i ne znam kako je to zanimljivije ako Nadal svakog proleca osvoji sve zivo na sljaci? :lol:

Meni je zbog njega "sljakarska" sezona najdosadnija moguca...
:(

Potpuno isto razmisljamo. :dancing:

Ulixe, :uvce:

:giggle:
By Ulix
Dosta je bilo Federeru, što se mene tiče.
Bilo bi lepo da RG ne osvoje ni on ni Nadal.

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja bih volela da do kraja karijere Federer uzme jos 1 wimbledon, 1 Us open i 1 Aus Open recimo... I jos jedno 3 mastersa. I dosta mu je! Posle toga, sto se mene tice - nedostajace, ali moze slobodno u penziju! :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Nesto gledam ovog Isnera... Al' bi on mogao da profitira na Wibmledonu sa ovakvim servisima i ovakvim volejima!!!
By Ulix

Nesto gledam ovog Isnera... Al' bi on mogao da profitira na Wibmledonu sa ovakvim servisima i ovakvim volejima!!!
:yes:

Samo se nadam da će pre njega makar jednom na Vimbldonu profitirani Rodik, pa da se penzioniše kao srećan čovek.
:povez:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ulix

:yes:

Samo se nadam da će pre njega makar jednom na Vimbldonu profitirani Rodik, pa da se penzioniše kao srećan čovek.
:povez:
ne dao bog :molise:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne dali vala svi sveti i nesveti!!!
Korisnikov avatar
By Oziris
Evo sad bas razmisljam, i u ovom trenutku ne mogu da se setim nijednog tenisera koji mi je manje simpatican od Rodika... A pojma nemam zasto... :neznam: Valjda zbog svih onih njegovih neuroticnih tikova koji mu, btw, UOPSTE ne stoje!
By Ulix

Evo sad bas razmisljam, i u ovom trenutku ne mogu da se setim nijednog tenisera koji mi je manje simpatican od Rodika... A pojma nemam zasto... :neznam: Valjda zbog svih onih njegovih neuroticnih tikova koji mu, btw, UOPSTE ne stoje!
:serena1:

Um.... Radek Štepanek? Endi Marej? Dominik Hrbati, ako uopšte još igra? Conga? Ima ih nesimpatičnih koliko hoćeš. :odbij:

Meni je Rodik toliko sladak, da mu opraštam sve neurotične tikove ovog sveta. :mljac: :pervert:
Korisnikov avatar
By Oziris

Um.... Radek Štepanek? Endi Marej? Dominik Hrbati, ako uopšte još igra? Conga? Ima ih nesimpatičnih koliko hoćeš. :odbij:
Stepanek! Da, to je vrhunska antipaticna gadost, slazem se! Samo ga se nisam setila u tom trenu! :)

I zao mi je, Ulixe, ali meni je Rodik toliko odbojan da kad ga vidim usred igre onako izbuljenog sa onim asimetricnim razjapljenim ustima, mi se smuci za na vjek i vjekov.
:(

Naravno, to ne utice na moje divljenje njegovom servisu. :)
Korisnikov avatar
By Oziris
A da, i Marej mi je tu negde medju njima, ali ne bas TOLIKO, a Conga mi nije antipatican. :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Divan primerak driopitekusa u savremenom covecanstvu. :awesome:
Korisnikov avatar
By Seaman

:serena1:

Endi Marej?
:tuc:

:lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Jao, kako li ce proci Federer u okrsaju sa Gulbisom... :uplasen:

GO, GO POWER JJ! :superheroj:

:cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris
sing&dunum, i ja grizem nokte zbog tog meca! :(

A nije da ne volim Gulbisa, naprotiv!!!

Vise ga volEm i od Nadala, i od Del Potra, i od Djokovica, a od Mareja POGOTOVO!!!
Korisnikov avatar
By Oziris
Auuuu, kako ce Federer puci od Gulbisa! :(
Korisnikov avatar
By Oziris
Jbt, na kojim drogama je ova Rezai????? :hypno: :hypno: :hypno: :hypno: :hypno:
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!