Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
A ja se bogami necu zadovoljiti "samo" finalom. :lol:

Cak, lakse bi mi pao i gubitak u 2. kolu nego budjenje moje zivotne nade da ce osvojiti titulu, da bi u finalu u nekom napetom mecu ostala ponovo uskracena za istu... :shmi:

:fige: :fige: :fige:

:tenis:
By Ulix
Nije važno šta vi očekujete, već šta je Marvin planirao. :sudija:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Oziris

Od Jelene ocekujem finale Roland Garrosa! I necu se zadovoljiti nicim manjim! :tenis: :fige:
same here ;)

inache, bitnija mi je chinjenica da je isprashila sestre nego da je osvojila turnir
nije ni finale za bachiti

a shto se ane tiche, sad svi neshto kao kukaju...
a pre pochetka turnira da je neko rekao da tje igrati polufinale, svi bi mislili da je :lood:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ocekujem i trazim titulu na RG. Sve manje od titule nije dovoljno. Njoj samo to treba.

Posle moze da radja decu. :yes:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by spliff

a pre pochetka turnira da je neko rekao da tje igrati polufinale, svi bi mislili da je :lood:
ja ne kukam :cheer:

prezadovoljna sam učinjenim... samo tako nek nastavi.

Нова Ана je stigla i ja sam presrećna! :tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Od Jelene ocekujem finale Roland Garrosa! I necu se zadovoljiti nicim manjim! :tenis: :fige:
same here ;)

inache, bitnija mi je chinjenica da je isprashila sestre nego da je osvojila turnir
nije ni finale za bachiti

Potpuno se slazem da je za ovaj turnir mnogo bitnije sto je isprasila Williams sestre... :klap: :klap: :klap:

Luche nase, Jecika... :meda:

Ali za Roland Garros - jedino titula! :sudija:

:wundy:

Sto se Ane tice, nema razloga za kukanje...
Korisnikov avatar
By Oziris
Ok, ok, ubedili ste me!!! Samo titula!!!

A i odmah se setim onog ukletog US Opena i finala!!!

Dakle, TITULAAA!!!!!
Korisnikov avatar
By mmiki
Jela je sve kao spremna, spremna, a bas na GS-u odigra ocajno. Kad bi se odrzala ova forma i na RG-u, mislim da je glavni favorit, osim ako se Serena i Henin jos ne uvezbaju.
By Ulix
Originally posted by IriS

ja ne kukam :cheer:

prezadovoljna sam učinjenim... samo tako nek nastavi.

Нова Ана je stigla i ja sam presrećna! :tenis:
I ja. :cheer:

Šta mi je sve priredila u proteklih godinu i po dana, od kobile imam pravo da tražim da mora da igra minimum ovako, a za očekivati je još i bolje! :sudija:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by mmiki

Jela je sve kao spremna, spremna, a bas na GS-u odigra ocajno. Kad bi se odrzala ova forma i na RG-u, mislim da je glavni favorit, osim ako se Serena i Henin jos ne uvezbaju.

Tako je vazda bilo na svakom GS-u, osim na onom US Openu kada je protiv Serene igrala u finalu (zaboravih godinu:deda: )... :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Boze, ne znam sta mi je trebalo da gledam Srdjana Kurca Djokovica u "Balkanskoj ulici". Sredio obrve, bezusna pijavica, osuncana seljacina. Cuh da je njegov srednji sin, Marko, povucen, u senci Novakovoj, da mentalno nije jak. Pa nije kurac. To bice najvise volim, tog srednjeg.

"Njemu je receno, ne mogu svi biti vrhunski sportisti, fizicari, neki ljudi se moraju zadovoljiti zavrsetkom fakulteta, onda daljim usavrsavanjem, pa radom. Nazalost, on se ne snalazi..." U tom stilu prica Kurac Srdjan o Marku, milici. :mazi:

Proradili mi zastitnicki geni. :opatica:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by sing&dunum
Originally posted by mmiki

Tako je vazda bilo na svakom GS-u, osim na onom US Openu kada je protiv Serene igrala u finalu (zaboravih godinu:deda: )... :sigh:
Ali, podloga na RG je znatno sporija od ove u Rimu. Jos ako padaju kise, lopte postaju teske, teren postaje jos sporiji, i Jeleni je tada teze.

Samo da je neka tamo Cirstea ne isprasi. :molise:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce

Boze, ne znam sta mi je trebalo da gledam Srdjana Kurca Djokovica u "Balkanskoj ulici". Sredio obrve, bezusna pijavica, osuncana seljacina. Cuh da je njegov srednji sin, Marko, povucen, u senci Novakovoj, da mentalno nije jak. Pa nije kurac. To bice najvise volim, tog srednjeg.

"Njemu je receno, ne mogu svi biti vrhunski sportisti, fizicari, neki ljudi se moraju zadovoljiti zavrsetkom fakulteta, onda daljim usavrsavanjem, pa radom. Nazalost, on se ne snalazi..." U tom stilu prica Kurac Srdjan o Marku, milici. :mazi:

Proradili mi zastitnicki geni. :opatica:
ja se gadim ljudi koji tako pričaju o svojoj deci. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Rezai pobedila Henin, a Safarova Sarapovu u Madridu, u 1. kolu. :lol:

Lukave kucke nece bisere da bacaju pred svinje.
Korisnikov avatar
By mmiki
Gledao sam i ja Balkansku ulicu. Ali realno, iako je mlad, Marko je vec trebao biti zapazeniji. Istina je da sportista nikada ne treba da gubi nadu i veru, ali (iako deluje kao seljak) taj Srdjan Djokovic je sigurno mnogo iskusnih trenera do sada pitao i video je kako stoje stvari sa Markom. To ne znaci da je Marko sigurno izgubljen slucaj, vec da mnogi iskusni ne vide dovoljnu verovatnocu da ce se izgubljen novac, trud i pre svega potrosena Markova mladost na kraju isplatiti. Mozda je bolje tu mladost potrositi na obrazovanje.

Niti ga branim, niti ga kudim, samo mislim da on bolje zna.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ali pazi, koju poruku ti svom detetu saljes time sto mu KAZES da ne mogu svi biti vrhunski, vec eto, neko mora biti i prosecan... A tek recenica koja sledi - neko se mora ZADOVOLJITI zavrsetkom fakulteta pa onda usavrsavanjem i bla bla bla... Retardirani kreten degradira intelektualni rad u odnosu na fizicki!!!

A i pun mi k...c malih, bednih ljudi koji imaju SVOJE ciljeve za dete!!!

Dok god je moje dete srecno i zadovoljno time sto radi u zivotu i gde se nalazi, ja sam jos srecnija zbog njega.
Korisnikov avatar
By Sunce
Uzasan je taj kurac Srdjan. Marko je mica. :mazi:
Korisnikov avatar
By mmiki
:lol:
To za prosecnost, rekao je realno. Da bi se neko oslovio kao vrhunski, on mora biti bolji od mora prosecnih.
Uostalom, on je samo Marku postavio jedno pitanje za razmisljanje, nije ga ogranicio niti uslovio, samo kako bi verovatno Marko tenis mnogo ozbiljnije shvatio. Tada je bilo price o tome kako je i Djokovicu u istom periodu, kad je ovaj poceo da mutira, rekao da cela porodica stoji iza njegovih rezultata, iz istog razloga da Djokovic u buntovnickoj fazi odrastanja ne batali sebi zivot i upropasti dugogodisnje zrtvovanje svih njih. Od tenisa se moze zaraditi do neke tridesete, sto znaci da se jos od adolescencije tenisu mora potpuno posvetiti.

A zbog ovog zadovoljenja samo fakultetom, mislim samo da Srdjan nije neki vest govornik.

Dalju pricu nisam gledao jer mi je pocela Formula 1.

Ispade da ga ja branim. :D Sve u svemu, svom bi detetu rekao slicno, mozda malo na drugaciji nacin od ovoga sto je Srdjan pokusao da preprica.
Korisnikov avatar
By Seaman
Tek sam sada smogao snage da se pojavim ovdje :kesa: posle Jecinog izgubljenog finala. :placko:

Stanje na wta listi izgleda ovako:

1. Serena 8340
2. Karolina 6250
3. Venus 5691
4. Jecaaaa 5160 :yay:
.....
42. Ana 1458

Sto ce biti dobar mech Stosur-Martinez
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja ne znam sto se brinete za Marka, brat mu je zaradio i za njega u za unuke :lol: Pa mali moze da eksperimentise hoce li fax ili tenis. :lol:

Mada mu je otac retard, to stoji. :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Jbt, Rezai je poslednji set uzela sa nulom protiv Henin... :lood

Sta li je bilo malom mravu???
Korisnikov avatar
By Lunja
Martina Hingis is rumoured to be thinking of a comeback again to womens tennis, but this time only to play doubles. Hingis would possibly partner Lindsay Davenport on the doubles court. Martina is already booked in to play the Wimbledon veteran doubles even this year with longtime doubles partner Anna Kournikova.
  • 1
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!