Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2011 osvojice...?

Serena Williams
14
26%
Kim Clijsters
4
7%
Petra Kvitova
Nema glasova
0%
Li Na
1
2%
Maria Sharapova
2
4%
Caroline Wozniacki
Nema glasova
0%
Vera Zvonareva
Nema glasova
0%
Novak Djokovic
21
39%
Rafael Nadal
5
9%
Roger Federer
1
2%
Andy Murray
1
2%
Robin Soderling
Nema glasova
0%
Del Potro
Nema glasova
0%
Ostale/i...
5
9%
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Imao je Haase sansu u poslednjem gemu, steta :(
Mnogo dobrih meceva u trecem kolu po imenima, osecam da ce samo na tome ostati...vec vidim pompezne najave za mec Rafa - Nalbandian i umiranje od dosade posle prvih pola sata :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Andrija87 napisao: ja stvarno ne znam sta je sa njom...
verovatno pije limunadu na nekom ostrvu :D
:lol:
Nekako ne mogu da je zamislim u takvom raspolozenju, u stanju opustene uzivancije, da se tako izrazim. :lol:

Znaci, komentator je. Bar je cvetje sada sigurno i "slobodno". :giggle:

Nego, gledao sam juce peti set izmedju Smareja i Petka. :wundy:
:lol:

Petko je stvarno (simpaticno) smesan. Skakuce oko loptice k'o neki lovac iz nekog plemena oko logorske vatre, ritualno, nakon uspenog lova. :smeh: I to u petom setu, kada bi trebalo da se vuce po terenu od umora. :wow: Imao je lepu sansu, ali je usled neiskustva na kraju previse podivljao. :lol:

A, sto se tice Nalbandiana, setite se one jeseni (pre par godina, ne znam tacno kad) kada je uzastopno osvojio dva mastera - u Parizu i Madridu (tada je Madrid bio na tvrdoj podlozi, u jesen). Na oba turnira je savladao Nadala (tada prvog tenisera sveta; bice da je bila 2008. godina), a u Parizu je zaredom odr'o Novaka (cetvrtfinale), pa Rogera, i na kraju Nadala. Mozda je redosled bio drugaciji, ali je svakako njih trojicu iz meca u mec pobedjivao, do finala. :hail:

Kad Davidu naidje zuta minuta, trenutak ludila, niko ga ne moze zaustaviti. :wundy:
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Nalby trenutno moze da dobije Rafu samo u brzom jedenju krofni :D
Previse toga treba da se poklopi da bi mec bio uopste zanimljiv, bilo bi cudo da proigra u roku od par dana...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Do 4:3 odlična igra, posle katastrofa, nije dva poena uspela nikako da veže... Ne lež joj ovaj međed pa to ti je...

Dakle Jelena definitivno može da zaboravi na Istambul. Sve i da osvoji Tokio i Peking, neće prestići ni Skijavone ni Petkovićku... U najboljem slučaju godinu završava na desetom mestu...
Korisnikov avatar
By Andrija87
a u persun...
a nije uopste lose igrala...
prvi set je bzv zasrala,imala je toliko sansi za brejk i nista,onaj medjed jednu i bye bye prvi set lol

ja gledam Federer vs Cilic...odlicna igra Cilica !
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Josh Alone napisao:Nalby trenutno moze da dobije Rafu samo u brzom jedenju krofni :D
Previse toga treba da se poklopi da bi mec bio uopste zanimljiv, bilo bi cudo da proigra u roku od par dana...
:smeh:

Pa, da. Nisam ni mislio da je ovog trenutka u zivotnoj formi. Pomenuh te turnire cisto da se ne zaboravi da ni Nalby nije "tikva bez korena". :wundy: :giggle:

Lepo, lepo, Jejina super trooper dooper forma ju je odvela u pravom smeru - na tribine do kraja turnira. :sigh:
Korisnikov avatar
By IriS
Jelena me je ubila u pojam :doh:

ali onda je došla debela :love:
zastrašujuća je :love:
Korisnikov avatar
By svejedno
serena-azarenka...drugi set...wow, man.

dobar mec.

..

cilic - fed...blah.

..

nisam gledo onu djoletovu demonstraciju sile, bedak.... veceras cu bas da gledam protiv davidenka, nisam mogao se nakanim niiiiikako da budem budan kada on igra, dodje meni ponekad tako period tijekom godine kada spavam nocu.
Korisnikov avatar
By IriS
e da... i Petkorazzi je bila :wow:
Korisnikov avatar
By Sunce
Serena :hail:

Anastazija kao sifonjer debela. :wow:
By sncbgd
Bravo Nole
Djokovic - Davydenko 6-3, 6-4, 6-2

Bravo Ana
Ivanovic - Stephens 6-3, 6-4
By Ulix
Serena će zgromiti Anu sutra.
Azarenka je igrala praktično najbolje što može i džaba joj. Oni vineri, ono serviranje. :wow:
Dakle, želim Sereni da osvaja GS-ove do četrdesete. :hail:
Korisnikov avatar
By deran
Josh Alone napisao:''''''

...cuo sam da je pogodio tweener...
šta je sad tweener...:wtf:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
svejedno napisao: cilic - fed...blah.
:yes:
Mec je bas takav bio. :zev2:
Cilic nemocan, Federer indisponiran - sa gerontologije... :cekam:

Andrija87 napisao:ovaj zenski turnir se polako pretvara u Serena and her bitchez :D
:roflmao: :lol:
Aham. :D
Ulix napisao:Serena će zgromiti Anu sutra.
Azarenka je igrala praktično najbolje što može i džaba joj. Oni vineri, ono serviranje. :wow:
You reed my mind. :yes:
Serena is the ultimate queen of tennis! :hail:
Korisnikov avatar
By IriS
Ulix napisao:Serena će zgromiti Anu sutra.
baš gledam noćas i zamišljam.
da je s druge strane mreže noćas bila Serena, spucala bi Anu sa dve nule.
ona toliko oscilacija ima u toku igre, da je to jezivo.
mislim da ću prvi put u životu, sutra, gledati Anu i navijati za protivnicu. ona njena igra ne zaslužuje navijača.
By Ulix
IriS napisao: baš gledam noćas i zamišljam.
da je s druge strane mreže noćas bila Serena, spucala bi Anu sa dve nule.
Sutra će.
Ana u poslednje 2 godine valjda ni u jednom trenutku nije igrala onako kako je Azarenka sinoć, a mukici Viktoriji ni to ništa nije pomoglo.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Bilo me blam da slusam gluposti komentatora Novakovog meca, lik je napljuvao Kolju za sve pare :kesa:

Gledao sam Serenu i Azarenku od 5:5 u drugom setu, verovatno sam uhvatio najzanimljiviji deo meca :D
Zanimljivo je videti ostale teniserke kako izvlace maksimum protiv Serene, to im nije potrebno protiv ostalih teniserki i zato je WTA ocajan za gledanje...
Korisnikov avatar
By IriS
msm, ako misli onako da igra, bolje da ne izlazi na teren :kesa:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana je u poslednjem mecu bila poput manekenke. Kao da joj je neko rekao da se smeje sto vise. "Smej se, ostani tako lepa, i uvek ce biti mesta za tebe na WTA turu." No, ne sporim da joj je onaj potez bio fenomenalan. :hail:

Jedva cekam dve udaracice na terenu. :yay:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ulix napisao:„Možda ću sada imati priliku da se revanširam Sereni“, zaključila je srpska teniserka.
+ "ponovo uživam u tenisu". (antologijska)

:sleep:
Korisnikov avatar
By Andrija87
Prosto...Ana je tip igracice koji Sereni najvise odgovara...to je onaj fazon "anything you can do I can do better"...
Te udaracice kao sto je Anci ne mogu Sereni nista,jer je Serena sve njih izmislila...Ne postoji segment u igri u kome je Ana bolja od Serene...

Zato Jelena i ima toliko uspeha protiv sestara upravo zato sto su im igre razlicite...

Ali cetvrto kolo je,Ana je tako uspela jednom da dobije Venus na Grand Slamu iako je gubila od nje svaki prethodni mec,to ce verovatno biti nocni mec,ja ne bih bio zacudjen ni najmanje da publika bude na Aninoj strani...pa ko zna...
Mozda Sereni ne bude isao servis,mozda Anu krene ritern...mozda,mozda :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!