Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Zimonjic je prespor. Dok izgovori recenicu, prispava mi se.

Tipsarevic je sladak, mada oni detalji na njegovoj kozi i ona njegova zena-devojka-lutka meni govore o niskoj inteligenciji. Nikako mi nije seksualan, dozivljavam ga kao decaka. I kad progovori, isto tako - infantilno, pilence.

Tricki - neotesano i smotano. Ne svidja mi se "usni aparat".

:serena1:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lista se gleda obrnuto, od poslednjeg ka prvom, u formi odbrojavanja...
Korisnikov avatar
By *deni*
Tenis je smrtonosno dosadan za gledati, od Novaka Đokovića i njegovih uspeha nemam nikakve hasne, jer mu nisam ni rod, ni pomoz' Bog, tako da me baš boli pička za njega i njegovog dedu.
Eto, rekla sam i baš mi je lakše...
:vruce:
Korisnikov avatar
By bern
bacam pogled na b92, kad tamo neki naslob "đoković: o planovima nakon bebe". ako ovako nastavi, kanonzovaće ga za 10 god SPC.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373616#p2373616]*deni* napisao:[/url]Tenis je smrtonosno dosadan za gledati, od Novaka Đokovića i njegovih uspeha nemam nikakve hasne, jer mu nisam ni rod, ni pomoz' Bog, tako da me baš boli pička za njega i njegovog dedu.
Eto, rekla sam i baš mi je lakše...
:vruce:

:lol: .... :hug:

Ja ga čak i pomalo mrzim, a fascinaciju njegovom pojavnošću neću nikad razumjet. :waldorf:
By alexandermagic
Kao da je rođen spasitelj vaseljene, mali Stefan, sudeći po domaćim medijima. Kriste, tko bi rekao da mu je otac tj. deda pravio pljeske ili što već ... :roll:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
hehe :D ima još jedna - u čemu je sve bolji Federer od Novaka :D

a ne znam šta se svi tako isčuđavaju, pa ko se ne bi radovao i veselio (pa i lepio plakate, štagod) zbog prinove! pa još po prvi put!
šta ste tako na kraj srca...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
verujem (ne znam, ali verujem) da kroz svoju fondaciju i humanitarni rad pomogne našoj zemlji daleko više nego što bi doprineo plaćanjem poreza (jer bi to političari pokrali)
By alexandermagic
Ne znam što bih ti rekao. Novac koji je prikupljao za ugrožene u poplavama, a koji je išao u njegovu fondaciju, a koju vode supruga i njena sestra, se čini da nije stigao do unesrećenih.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nadam se suprotnom, zbog ljudi koji zavise od te pomoći
Korisnikov avatar
By Mars
Nema sreće sa 3D interpretacijama-i ono voštano čudo u Jagodini je urnebesno.
By Sixto
Ovo je valjda trebala biti asocijacija na vojnike armije od terakote iz grobnice prvog Imperatora Kine, a njega valjda iz obozavanja zovu The last Emperor of China posto ima neverovatan ucinak na kineskim turnirima...

U svakom slucaju zalosno.
By Ulix
Ovaj meč sa Federerom u finalu je bio potpuno fascinantan, zato što je Đokovićeva statistika, izuzev iskorišćenih brejk lopti, bila mnogo lošija nego Federerova. Sve vreme meča sam imao osećaj da se Đoković jedva drži, da samo što nije izgubio, Federer je igrao elegantnije nego ikad... i opet je Đoković pobedio. :wow:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725496#p2725496]Ulix napisao:[/url]Ovaj meč sa Federerom u finalu je bio potpuno fascinantan, zato što je Đokovićeva statistika, izuzev iskorišćenih brejk lopti, bila mnogo lošija nego Federerova. Sve vreme meča sam imao osećaj da se Đoković jedva drži, da samo što nije izgubio, Federer je igrao elegantnije nego ikad... i opet je Đoković pobedio. :wow:
manje-više statistika,ali protiv celog stadiona...meni je zbog toga bilo baš WOW...
By Ulix
Meni je čudno kako se on nije bunio, ponašali su se kao kreteni. :yes:
Korisnikov avatar
By deran
pa već mislim da mu čine uslugu...:cowboy:

a zaboravio sam ovo-sutkinja je razbila,bila je neverovatna...
By Ulix
Inače je Eva Azderaki super. Sećam se kad se jednom Jelena Janković svađala sa njom. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
mene je toliko facsinirala Novakova mentalna snaga, da sam bukvalno ostala bez teksta
Korisnikov avatar
By Oziris
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725496#p2725496]Ulix napisao:[/url]Ovaj meč sa Federerom u finalu je bio potpuno fascinantan, zato što je Đokovićeva statistika, izuzev iskorišćenih brejk lopti, bila mnogo lošija nego Federerova. Sve vreme meča sam imao osećaj da se Đoković jedva drži, da samo što nije izgubio, Federer je igrao elegantnije nego ikad... i opet je Đoković pobedio. :wow:
A vidis, meni je recimo Federer bio preagresivan, potpuno nepotrebno agresivan u vecini situacija, sto je i dovodilo do tih silnih i poprilicno glupih gresaka, gomile ispucanih lopti u etar i sl... No, to ne umanjuje cinjenicu da ga je Djokovic prosto nadigrao ovde... Pobedio Federera, i pobedio sebe, kad je publika u pitanju. Ja ne volim tu Novakovu natripovanost da "SVI morate da me volite, inace cu da vas psujem i da vicem na vas do mile volje", ali ovo je bilo stvarno sramotno i svaka njemu cast kako je ovo ishendlao. :hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!