Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Oziris
Hahahah, koja kraljica: "Hajde Jelena, sta se gubis i nista ne radis jbt???"![]()
Ne verujem da je samoj sebi to rekla.
Originally posted by MarvinZnači pobednik je automatski i gubitnik (??)
Ajmeeee!
Pa ja sam tek sad pročitao da ova dvojica igraju meč PRVOG KOLA!!!
"Whoever wins on Thursday will now have to return to the same court on Thursday to play his second round tie against Thiemo De Bakker of Holland"
Pa nema šanse!![]()
Originally posted by Sava_SavanovicRodik - 142 mph - oko 228 kph
Je l' ja to dobro vidim ili su pogrešili ovi na sajtu Vimbldona. Najbrži servis odservirao je Dent danas, 148 mph, a pre toga, najbrži servis je imala Petrova?!?!?!? (144 mph). Iza nje je Rodik sa 142. Koliko je to u km/h?
Originally posted by spliffAha, super je bila. Šteta što je u prvom setu bila onako stegnuta, u drugom je baš namučila Azarenku.
samo da kazem da sam veoma zadovoljan bojaninom igrom
nije loshe za prvi nastup na wimbledonu
Originally posted by Marvin
Pu jebem ti!
Gledam sat vremena da bih video kraj, izađem napolje da pokuim veš i završi se meč!![]()
Originally posted by OzirisNadam se da hoće, jer definitivno ima potencijal.
Aha, pogotovo pri kraju drugog seta, kad je krenuo i ritern i passing shots. Ma, Bojana ce biti odlicna!![]()
Originally posted by Ulix
Originally posted by OzirisNadam se da hoće, jer definitivno ima potencijal.
Aha, pogotovo pri kraju drugog seta, kad je krenuo i ritern i passing shots. Ma, Bojana ce biti odlicna!![]()
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Marvin
Pu jebem ti!
Gledam sat vremena da bih video kraj, izađem napolje da pokuim veš i završi se meč!![]()
![]()
A ja prebacila na fudbal, Slovačka - Italija.
K'o velim, ova dva manijaka će bar još sat vremena, kad ono... tja.
Jes' da je bio zanimljiv kraj utakmice, ali ja sam htela da vidim reakcije ovih vimbldonskih velikomučenika po završetku meča.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!