Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Sunce

Ne raduj se pre vremena.

:yay:

Divno je sto je prosla dalje.

Voleo bih da kasnije samelje krmacu Klejbanovu (koju inace volim). :lol:

Ne radujem se ali se nadam :D
Ne znam koliko ce moci da se oporavi od danasnjeg mecha, igra u 2h posle ponoci,a Peer je svoj mech zavrsila 7 h ranije, odprilike.

JJ ole ole ole ole :yay:

A sad malo crne magije na Radwansku, da bi JJ opet bila 8. :mag:

:lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Pih, debelo krme. :lol:

Mada nju i mogu da gotivim, na trenutke, samo neka ne dira JJ. :D

Moze li Bartoli da pobijedi Radwansku? :lol: Mislim da ce to da bude dug i dosadan mech. :roll:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Seaman
Prvi set katastrofa, samo je dobila jedan servis, uzas!! Drugi set prava drama, pogoto taj brejk kada je vodila 6:1 i onda je Erani izjednacila na 6:6, ali se srecom izvukla, ne znam ni sam kako i osvojila drugi set. Treci set opet drama, posle 2:0 za JJ, erani osvaja 4 gejma, i jos ima 2,3 brejk lopte na JJ servis. Tu sam mislio da nema nade, ali sam ipak gledao do kraja. I na kraju preokret, JJ osvaja 4 gejma za redom. :yay: Boze, kako sam bio happy, kao da je osvojila grend slem turnir. :lol:
Stomak mi se prevrnuo samo od pročitanog.
:ves:
Tenis je najlepši sport baš zbog te tenizije i neizvesnosti... ali ona ga pretera!
U svakom meču, svaki trenutak meča :lol:
Chip valjda privremni trener, mada ni on jadan nije znao je li Chip ili neko drugi. :smeh:
Chip je možda sparing partner (ne znam, nisam ni gledao, prvi put ovde čujem, ali pričala je da je šutnula Sančeza i da će sada raditi kod Boletijerija, a putovati sa hiting partnerom)
Korisnikov avatar
By Marvin
I da, stvarno je žreb prazan! :iskolacen:

Gore ostale samo Jelena, Klejbanova i Zvonareva!
A dole Dementijeva...iii ... samo Dementijeva, da :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
kakav mech
loodilo
jedva sam zaspao posle tenisa

:kolo:
Korisnikov avatar
By IriS
pročitah spliffov komentar, a posle toga ovo na Mondu:

....
Ko je gledao ovaj meč i navijao za Jelenu, teško da će zaspati u neko dogledno vreme!
(MONDO - foto: Guliver/Getty Images)
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam bas slatko zaspao :smeh: sa osmjehom na licu i grcevima u stomaku :smeh:

Ja mislim da je ovo jedan od najdramaticnijih mecheva, samo je falio taj brejk u trecem setu, ali hvala bogu pa je JJ od umora zaboravila da i to moze. :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako jednog lijepog dana nasa draga JJ dodje do finala nekog grend slem turnira, predlazem da to zajednicki propratimo :D
Korisnikov avatar
By spliff
mislim da jetza ima znatno vetje shanse da osvoji neki gs sada kada nije prvi nosilac :gatara:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pih, bas mi zao sto je ispala Klajsters... A Jelena... Misllliiiiiiim, stvarno!!! Ja ne znam kako je njoj kad igra, i da li joj je prijatan taj osecaj da je stalno na TACKICU od gubitka, ali svima nama je UZZZAAASSSNNNOOOO!!!!

Jelena, ako ikad budes procitala ovo - DAJ ZENO OPAMETI SE, SVI CE TI FANOVI POMRETI OD SRCKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Oziris
Btw, da li je neko gledao Berdiha protiv Verdaska???

Ako je Berdih IKADA igrao savrseni tenis, to je bilo sinoc!!! :hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By Marvin
Znači!!! :zid:
Sad sam se setio da proverim da li ima repriza meča!
I uspeo sam da vidim trenutak kada Jelena maše publici!!!

:zid:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Oziris

A Jelena... Misllliiiiiiim, stvarno!!! Ja ne znam kako je njoj kad igra, i da li joj je prijatan taj osecaj da je stalno na TACKICU od gubitka, ali svima nama je UZZZAAASSSNNNOOOO!!!!

Jelena, ako ikad budes procitala ovo - DAJ ZENO OPAMETI SE, SVI CE TI FANOVI POMRETI OD SRCKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ali zar nisu takve pobede josh sladje? :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Marvine, bilo je oko 6h jutros, mozda su pustili Jelenu da se istusira i onda joj pustili snimak ne bi li se opametila. :smeh:

Mech je pocela po danu, sunce, a zavrsio se pod reflektorima :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
A gde je bio prenos? Eurosport?
Korisnikov avatar
By Seaman
Upravo to, Dina me probudila sa porukom da gleda. :bic:

:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:kesa:

Kako me je u'vatila boles', nista ne znam, uopste nisam u toku dokle je stig'o Indian Wells... :ubise:

Ushicen sam za JJ, a drago mi je da nisam gledao mec, dodatno bi mi urusila imuni sistem (sudeci po izvestaju kako je mec izgledao)... :vruce:
Korisnikov avatar
By Oziris

Pih, debelo krme. :lol:

Nemoj da si takav zloca, Klejbanova uopste nije debela, nego je skroz bzvz, nesrecnica, gradjena. To malo sala oko struka je par kg viska, a i mislim da je i vidno smrsala lately...

Mis'im, ne branim je, da ne pomislis pu-pu-pu da mi je simpaticna! :die:

Ali, ruku na srce, igra poprilicno dobro i mislim da joj je mesto u prvih 15 sigurno! I sigurno (meni bar, moje skromno misljenje) ima bolju igru od Radvanske i Vozniacki koje su se napenalile gore na vrhu ili pri istom.

I treba biti takav mentalni LIK pa da, igrajuci sa Klajsters, koja je vodila 3:0 u trecem setu, dodjes prvo do tie-break-a, a onda da, kada, opet ponavljam, KLAJSTERS vodi 4:0 u istom tom tie-break-u, POBEDIS ! ! ! :hail:
Korisnikov avatar
By spliff
evo :piggy: igra protiv radvanske na es
Korisnikov avatar
By Marvin
Kako je moguće da head to head Radvanske i Bartoli bude 5:0 a Jelene i Bartoli 4:5
kada Radvanska igra manje više Jeleninu igru, samo lošije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena osvojila 1. set u mecu sa Peer. 6/2.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ispala je i zaba :lol: Dina i ja tako zovemo Zvonarevu :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
A evo ga i brejk :yay:

Bzv sto ne prenose nego buljim u monitor kao kreten :(
Korisnikov avatar
By Seaman
5:2 JJ servira za mech , juhuuu:tushe:
Korisnikov avatar
By Seaman
Posle 57 minuta JJ je savladala Peer 6:2, 6:2 ole ole ole oleeeeeeeeeeeee

Odoh da spavam :yay:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!