Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
je l' igra(la, ne znam kad je ovo čudo, totalno sam van tokova, jebemu) klajstersova? ona je car i bog.
Korisnikov avatar
By IriS
Klajstersova juče osvojila Brizbejn, da si ti nama živa i zdrava. :D

Davidenko osvojio Dohu :shok:
da ga nije lično PutIN pelcovao protiv krmećeg gripa? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Davidenko je igrao ne za jednu nego za 3 medalje :hail2:

Obožavam te igrače koji se reinvent-uju...
Korisnikov avatar
By Lunja
Davidenko mu ga je dao po gasu - po nekom ruskom gasu. :wow:

Kakvi forehandi, kakvi backhandi! :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
ja gledala pola prvog seta i mislila da će ga Nadalina oduvati. kad jutros čitam vesti i šokiram se :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa ja preskočio prvi set, učio (to sam zbog AOa pomerio učenje na ranije :giggle: ) i onda seo početkom drugog... taman da vidim kako će Nadal da ga dokrajči... A ONDA! :drama:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Iz mrtvih se podigao Davidenko... 6-0 prvi set za Nadala!! Drugi set u taj-brejku Davidenko 10-8.... Tu je vec trebalo Nadal da zavrsi posao, ali nista... Ako je posle toga Nadalu opala koncentracija (kako je izjavio Davidenko), onda mi nije jasno kako ce odrzati koncentraciju u 5 setova na AO, ako ne moze da je odrzi u 3 seta.... Ali dobro, ovo je samo pripremni turnir...

Inace, na eurosportu su se odmah pojavili komentari kako ce Davidenko sad da osvoji ne samo AO, nego mozda i sva 4 GS! Kao, ovo je sad njegovo vreme: pobedio u polufinalu Federera, pa u finalu Nadala... A Davidenko je i sam izjavio da je potpuno drugacije igrati na 2 dobijena seta, i na 3... Ja ne verujem da on moze do titule na AO.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by IriS

Klajstersova juče osvojila Brizbejn, da si ti nama živa i zdrava. :D
:doh:
moram se pod hitno uključiti.
i hvala na lepim željama hahaha :imbecilženski:

'fala :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by nsBeckie

Inace, na eurosportu su se odmah pojavili komentari kako ce Davidenko sad da osvoji ne samo AO, nego mozda i sva 4 GS! Kao, ovo je sad njegovo vreme: pobedio u polufinalu Federera, pa u finalu Nadala...
Kako meni ti komentari nisu jasni.
Da, pobedio je Federera i Nadala na dva turnira za redom, i to sad znači da će da osvoji 4 grand slama! :zid:
Kako da ne...
Nije to pošlo za rukom ni njima dvojici a eto, njemu koji ih je pobedio u 2 dobijena seta hoće.
I to može da se prognozira 9. januara.
A još plus on do sada samo dva puta polufinale USa i RGa odigrao a na ostalima nije mrdnuo preko četvrtog kola.

:zid:
Korisnikov avatar
By IriS
nemoj da se nerviraš mico :mazi:

to su samo komentatori, a oni su, većina, bistri kao reka Sava posle obilnih kiša.
Korisnikov avatar
By Marvin
Mnogo sam nešto :oklagija: od jutros... :lol:

Biće da ja pao pritisak napolju, pa još ovi oblaci... samo ropćem...
Korisnikov avatar
By IriS
ja mislim da nije do pritiska. previše učiš, uspori malo :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Imam utisak da dete Davidenka Irina posle pobede nagradi dojenjem. :sise:
Korisnikov avatar
By Lunja
I’m 100 per cent. I’m ready to play. :misici:

After every loss, you get smarter.
Unfortunately I couldn’t make it last year but
I still have a few years ahead of me and
I hope I’ll get smarter as I get older. :kasalj:
Korisnikov avatar
By Marvin
A čuj ovo kučku ( :serena1: )

Bring on Henin, says Serena

Super-confident Serena Williams arrived in Australia on Saturday welcoming a potential blockbuster second-round showdown with Justine Henin at the Medibank International Sydney.

“It’s good. It will be a good test for her, and for me,” Williams said.

Sydney tournament officials couldn’t believe their bad luck when Williams and Henin – boasting 17 grand slam titles between them – were pitted in the same eighth of the draw for the Open’s premier warm-up event.

Top seed Williams has a first-round bye and, provided wildcard Henin beats Spanish left-hander Maria Jose Martinez Sanchez, the two superstars will go head to head on Tuesday or Wednesday.

After 19 months in retirement, Henin this week made an immediate impact in her return to professional tennis, storming to the final of the Brisbane International.

Henin was due to face fellow Belgian Clijsters for the title on Saturday night and, win or lose, Williams expected her great rival to be ready for their eighth career showdown.

Williams insisted she didn’t feel any added pressure to retain her top ranking with both Clijsters and Henin back in the mix in 2010.

“I don’t think about it a lot. I’ve got a lot on my plate. Everyone assumes that I’m No.1 anyway” the 11-times major winner said.

“My main goals are always to stay healthy, and that’s a huge goal for any athlete.

“For me, it’s all about doing the best that I can. Obviously I love playing well in all the grand slams and I hate to lose, regardless of where it is.

“Whenever I play, I give 200 per cent and whether that’s becoming No.1 as a result or becoming No.50, it doesn’t matter as long as you enjoy what you do.”
Korisnikov avatar
By Marvin
I mis Jankovics toaleta na official players’ party-ju :kosa:

Slika

razočaran sam... a kamo frizura? a di šljokice? čak ni ljubičasti karmin!
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Marvin

I mis Jankovics toaleta na official players’ party-ju :kosa:

razočaran sam... a kamo frizura? a di šljokice? čak ni ljubičasti karmin!
da, bas bezveze izgleda
Korisnikov avatar
By Marvin
A što si joj ispustila fotku iz citata Beckie?

Nije ovo Moja fotka :smeh:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Marvin

A što si joj ispustila fotku iz citata Beckie?

Nije ovo Moja fotka :smeh:
:lol:

zato sto mi se ne svidja ta fotka, a i bezveze mi je da tri-cetiri puta za redom ide ista slika
Korisnikov avatar
By Lunja
pa nije. :nono: he kissed a girl and he liked it
:crta:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne znam ja šta se vi smejete, ali ja bih tko rado bio na mestu dotičnog 50godišnjeg biznismena :sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Bome... nije ni on loš...

Slika

49 godina... a 'vakav
By Ulix
I ona je strejt poput Gaskea:
Slika
:pervert:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!