Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by Sunce
Inače, razmišljam o tome da uskoro počnem stalno da radim sa nekim trenerom.
U jeeeeee... zasto ne sacekas da ispadnes iz top 20 da ga unajmis? :nokti:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ulixe zmijo jedna otrovnice :lol:

nego, nema ništa gluplje na svetu od glupog novinarskog pitanja

paz' 'vamo:
Ivanovićeva je prošle nedelje promovisala kampanju za „Adidas” pod nazivom „Me, Myself” („Samo ja”), a kada su je novinari pitali da li to znači da više voli sebe od Verdaska, Ana je umesto konkretnog odgovora rekla...

Da više voli sebe ili Verdaska?!?!?! Glupost- nemerljiva...
Korisnikov avatar
By IriS
kako smo Ulix i ja izrodili divno detence :radosnice:

Pobednica Rolan Garosa iskoristila je učešće na prvom grend slemu da odgleda mečeve Jelene Dokić.
- Gledala sam i neke ženske mečeve, uključujući i Jelenina prva dva. Bilo je sjajno gledati je! Plakala sam za vreme njenog intervjua posle meča prvog kola. Prošla je kroz mnogo toga i drago mi je zbog nje. Znam koliko je važno da pored sebe imate tim koji vas podržava, a u samom centru toga je porodica. Sa sigurnošću mogu da kažem da bez podrške i razumevanja moje porodice ja ne bih bila ovde, uvek su me neizmerno podržavali - dodala je Ana Ivanović.
Marvine, isti si Ana :kosa:
By Ulix
Citao sam danas na fizikalnoj taj intervju, sav sam se raznezio. Ljubi je tata. :blush:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ono u sredini si ti, tata Ane Ivanovic! :giggle:
By Ulix
Originally posted by Sunce
Ono u sredini si ti, tata Ane Ivanovic! :giggle:
Ali samo ako je Iris ono bledunjavo stvorenje do mene. :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana je danas objavila svoj okvirni raspored zvanično odobrenih turnira za sezonu 2009. godine.

7-8 Februar
Fed Cup: Serbia vs Japan
Belgrade, Serbia

16-21 Februar
Barclays Dubai Tennis Championships
Dubai

11-22 Mart
BNP Paribas Open
Indian Wells

25 Mart-4 April
Sony Ericsson Open
Miami

4-10 Maj
Internazionali BNL d’Italia
Rome

9-17 Maj
Mutua Madrilena Madrid Open
Madrid

24 Maj-6 Jun
Roland Garros
Paris, France

15-20 Jun
AEGON International
Eastbourne

22 Jun-4 Jul
Wimbledon
London, England

3-9 Avgust
East West Bank Classic Presented by Herbalife
Los Angeles

10-16 Avgust
Western & Southern Financial Group Women’s Open
Cincinnati

17-23 Avgust
Rogers Cup
Toronto

30 Avgust-12 Septembar
US Open
New York, United States

28 Septembar-4 Oktobar
Toray Pan Pacific Open
Tokyo

3-11 Oktobar
China Open
Beijing

26 Oktobar-1 Novembar
Sony Ericsson Championships
Doha
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by spliff
ana, odmah na dijetu
Vidis sta znaci adidasov stomacic. :burner:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
"Craig Kardon is Ana Ivanovic's new tennis coach"

Ana Ivanovic has announced that Craig Kardon, who was Martina Navratilova's coach, i her new tennis coach. The pair will work on a trial basis, beginning at next week’s Barclays Dubai Tennis Championships.

Kardon worked with Martina Navratilova during the last of her nine Wimbledon titles in 1990. He also worked with Lindsay Davenport, Mary Pierce, Jennifer Capriati and Xavier Malisse.

“I’m happy to begin working with Craig. We’re going to see how it goes in the beginning and then I’ll make a decision about the longer-term future. I feel like I made good progress during the Fed Cup tie and I’m not so far away from finding my old form. Craig has a lot of experience, he encourages attacking tennis and I am hopeful we will achieve some good results together.” said Ana Ivanovic.

Scott Byrnes will continue to serve as Ana’s strength and conditioning coach.
Korisnikov avatar
By Sunce
:yay: Fenomenalno. Ana ima potencijal da bude najbolja. Nadam se da ce ovaj trener "upaliti".

Ala ce tata Ulix da se raduje. :yay: Baka Devenport ostavila instruktora unuci. Lepo, lepo :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Bome... impresivan spisak igračica sa kojima je radio :yes:
By cumpig
lepa, lepa vest.
i smesna, smesna fotka!
Korisnikov avatar
By IriS
o fala donjoj pipi više!!!

mene raduje što je on bio trener mama Lindzi. ja Ani želim takvu karijeru :blush:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Jupiiiiiiiiiiiiii,konachno :) nadam se da ce on nje napraviti nezaustavljivu napadacko-nemilosrdnu igrachicu :D :meduza:
Korisnikov avatar
By Marvin
Da. To zvuči super :)
Lepo su izabrali... (mada bih ja pre Dementijevu umesto Ane, da ima dve aktivne i dve pasive... i taman dve Wiliamsove i dve Jelene)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
dve aktivne i dve pasive...
:pokazuje:
Korisnikov avatar
By Lunja
Kolika je sansa da Ana odbrani R.Garros? :opatica:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Marvin
Da. To zvuči super :)
Lepo su izabrali... (mada bih ja pre Dementijevu umesto Ane, da ima dve aktivne i dve pasive... i taman dve Wiliamsove i dve Jelene)
nije ti to gay sex :D birali su na osnovu osvojenih grand slamova:) pa je Jeca kao prva iz prosle godine upala umesto Sharapove:hvala:
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo da vam kazem, Jelena i Elena su univerzalne. :smeh: Samo ako je neko iskljucivo aktivan, kao sto je Ana, onda moraju da budu defanzivnije. Sestre Vilijams je tesko dobiti ako si iskljucivo aktivan, a primer je Safina. Devojka je ofanzivna i ima jake udarce, ali to joj ne vredi sa Venus i Serenom. A da vas podsetim, Jelena je Serenu dobila 3 puta, a Venus 5 puta. Ana nije do sada pobedila ni Serenu, ni Dementijevu, a Venus je dobila samo jednom.

Sto se Venus i Serene tice, znaju one da budu defanzivne, posebno zato sto se odlicno krecu.

Ana treba da poboljsa igru sa osnovne linije. Da se bolje krece, sto ne znaci da se brze krece. Ana i kada prica brza, brza, brza. Takodje, potrebno joj, po meni, malo raznovrsnija igra, izgradjeni poeni. Ona se uvek oslanja na jak servis i jak forhend. Ako joj servis ne funkcionise, nece imati plan B, plan C, nego ce mec izgubiti.

Ani i Safinoj fali iskustvo sa sestrama Vilijams. Bas sam zeljan meceva: Serena - Ana, Venus - Ana, a i vreme je da Ana pobedi Dementijevu.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ma nema shanse da ih Ana pobedi u narednih par meseci dok je neshto ne nauchi taj trener ako bude uopste sa njim radila...

Aha,jel ovo kritika ili sta? :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma Anci je nevidjeni potencijal. Samo malo da smiri igru, da prevazidje krizu i bice opet fantasticna. Mada, plasim se da Ana i JJ ne umeju da budu ubice na terenu kao sto zna Serena.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
eh...jedna je Serena...volim je sto je takva... A jbg,valjda ce i ove da postanu malo zustrije :D da na terenu budu jedno a van nesto drugo....
Korisnikov avatar
By Sunce
Snimak 3. dela meca Ivanovic - Kleybanova. :wow:

''
Korisnikov avatar
By Sunce
Ta Kleybanova kao da je iz ludare izasla. Da li ste culi kako urlice? Kao da ce je klati ako ne pobedi. :sesir:

Voleo bih da je Ana samelje u Dubaiu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!