Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Koja Vam je omiljena bucica...

1.5 kg
1
3%
2.5 kg
5
14%
5 kg
4
11%
7.5 kg
1
3%
10 kg
5
14%
12.5 kg
Nema glasova
0%
15 kg
5
14%
17.5 kg
3
9%
20 kg
5
14%
22.5 kg
1
3%
25 kg
Nema glasova
0%
30 kg
1
3%
Ne radim bucicama
4
11%
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Njet! Ne bih mogao da budem debeo i da hocu, zbog brzog metabolizma... :D

BTW, nisam ja tako neaktivan, samo me je uvek cudilo prisustvo te mini-bucice, pa kome to koristi? :nesiguran:
By Kragi
aerobik koji nema za cilj definisanje misicne mase (ili bar ne u tom meri), nego je vise rekreacija (narocito zenama) - ovo je moj laicki stav :D
Korisnikov avatar
By Winter
Uglavnom od 6 kg, eventualno 7.....zaivsno od dana i raspoloženja... :mag:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by sing&dunum
BTW, nisam ja tako neaktivan, samo me je uvek cudilo prisustvo te mini-bucice, pa kome to koristi? :nesiguran:
Bucica od 0,5kg sigurno nikome i nicemu, ali teg od pola kg ima svoju namenu, u kombinaciji sa vecim tegovima vrlo cesto.
By ~ Le Saint X ~
Pa, bucica te tezine je isto sto i flashica vode od pola litra
:)
stvarno ne znam da i postoji bucica te tezine
osim mozda one....a to nisu ni bucice... sto se vezuju/stavljaju oko clanaka na nozi ili ruci
za zagrevanje ili vezbe pri aerobiku
By stonecoldcrazy
Biceps najvise sa 12kg. Grudi sa onim od 18kg. Triceps 20kg. Ramena najvise sa 14kg.
Mogla bih i malo bolje ali necu da rizikujem da zbog dokazivanja opet dangubim kod kuce sa mumificiranom rukom.
Korisnikov avatar
By hefestion
od 10 kg, mada zavisno od vezbi, na neke smanjujem tezinu a na nekim vezbama dodajem plocice
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja najvise volim 20kg, tako mi lepo nabubre bicepci da me sve zene u teretani posle pipkaju.. :misici: :lol:

(kada bih bar u snovima mogla da podignem 20kg :sigh: )
By ~ Le Saint X ~
Oh,mico,zar se i devojke/lebejke pale na masu i misice???

Nisam znao...

:snupi:
By dukkehjem
ima od konja ka skupstini kad se krene, pa se predje ulica, prodje radnja sa nekim haljinama koje izgledaju kao zavese, i dodjes do te prodavnice sportske sa svim i svacim od tih cuda, tamo sam od po kilogram kupio za zglobove... ima mislim i rukavica. A ako ne, ima na bulevaru apoteka jedna gde prodaju kvalitetnije vitamine i cuda svakojaka, pa izmedju ostalog i neke proteinske mesavine boga pitaj sta li, za bildere, pa i rukavice... e, a sad mislim da ima i negde u centru ista ta apoteka, al ne mogu da se setim ni anziva apoteke, ni adrese xD negde u blizini joy of the heart mislim... al ne znam... (i nisam od neke pomoci, znam :kesa: )
By ~ Le Saint X ~
Hvala mico
:)
znam na koju mislis prodavnicu
ali, one mrezaste rukavice su bljak

eh...znaci,zalim sto nisam kupio one u GO sport-u u Parizu

:drama:
Korisnikov avatar
By tebra
Uglavnom koristi onu od 10kg. Za triceps 7,5kg i 10kg, biceps i ramena 10 kg, 12,8 kg... Mada, naravno, sve zavisi od vezbe. Ima jedna vezba za ramena (ne znam naziv) gde mogu maksimalno sa onim od 7,5 kg.
Korisnikov avatar
By alfhild
Zasto u anketi nije navedeno 3kg?

Kod kuce imam bucice od 3kg i sasvim su mi dovoljne da postignem ono sto zelim. Jedino sto mi nekad nedostaje je volja i istrajnost da vezbam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!