Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Plivanje protiv teretane?!

Plivanje
42
71%
Teretana
17
29%
Korisnikov avatar
By Tungi
Ponedeljkom,utorkom i sredom ujutro od 6.30-8.30h,popodne svakim danom od 16-18h i vikendom od 8.30h-10.30h,popodne od 14-16h :)
Korisnikov avatar
By colorado
A sta oni rade s tim bazenom preostalo vreme?? Puno mi je to nekako dabi SVE bilo ispunjeno treninzima.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pitacu ovog roba kad se osvesti od elektro-shoka.
By Kragi
Plivanje je valjda jedini sport koji aktivira sve misice a pritom ne opterecuje kicmu. U svakom slucaju mi zvuci skroz ok.
Ne znam, u teretanu nikada nisam isao iako su me nagovaralu jer se moja proporcija lako definise a ne bi bio problem ni da se dobije na masi. U svakom slucaju lakse od topljenja sala. No, mene to nikada nije interesovalo za razliku od plivanja.
Jedini problem je sto nisam imao gde (zimi), osim sto sam sometimes plivao u jednoj osnovnoj skoli u kojoj mi radi tetka :D a koja ima zatvoren bazen.
I konacno, do kraja ove godine Kg bi konacno trebao da dobije zatvorene bazene (projekat je awesome!) i vise nece biti problema. :D
Jedva cekam :D
Korisnikov avatar
By mikeli
plivanje je zakon !!!

ja sam ga batalio, zbog razno raznih obaveza,
ali vraticu mu se ......
:cigareta:
Korisnikov avatar
By bothways
Odabrah plivanje, jer na to zapravo idem. Pomisljao sam da idem u teretanu, ali sve mislim da cu se tamo obrukati. Plus na bazenu stalno vidjam neke hot guys. :D

Idem na plivanje dva-tri puta nedeljno, od 11 do 1. Posto generalno nisam u kondiciji, ne plivam sad nesto preterano, ali gledam da inkrementalno pojacavam "treninge".
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by bothways

Idem na plivanje dva-tri puta nedeljno, od 11 do 1. Posto generalno nisam u kondiciji, ne plivam sad nesto preterano, ali gledam da inkrementalno pojacavam "treninge".
Gde ides? Daj detalje.
Korisnikov avatar
By colorado
Zavisi. Koji grad je u pitanju? :)

Ne zivim ja u BGu, i spreman sam da se posvetim turizmu samo da bih odradio jedan trening nedeljno.
Korisnikov avatar
By bothways
PA.

Pogotovo sad tokom zimskih dana (neracunajuci zimski raspust, tada je puno zbog klinaca) u prepodnevnim casovima ima bas malo ljudi -- obicno, kad dodjem, bude troje-cetvoro u bazenu i prakticno uvek imas zagarantovanu traku za plivanje.
Korisnikov avatar
By colorado
Uf, malo mi je problem veza ZR-PA. Mislim da postoji svega par polazaka dnevno, a onda mi se mozda vise isplati da idem u Kovacicu. Mada, ko zna.. Mozda ti banem. :)
Posto je?
Imate termine?
Korisnikov avatar
By bothways
Nema termina. Bazen radi od ujutru (9-10, ne znam tacno) to negde uvece (18, na primer). 130 dindzi ulaznica (budes koliko hoces), 110 ako kupis 10 komada (sto je zgodno, ako ides cesto :) ).

Mislim, nije nista ono senzacionalno, ali jeftinije je od Beograda, plus je fina voda i nema guzve. Osim vikendom, tada ne ici. :)
Korisnikov avatar
By colorado
Takav ISTI je bio u ZRu.. i sad mi se pred spavanje malo place..
Korisnikov avatar
By colorado
Zabranili su mu upotrebu iz bezbednosnih razloga letos kad se odrzavalo neko medjunarodno takmicenje u vaterpolu, a nema se para, i sad tako stoji... i tako je grad u kom su trenirala tri olimpijska plivaca ostao bez bazena.
By Glasnik
Jao, što su ovo korisne informacije za Pa! :D

Baš sam se nešto premišljao ovih dana da li da krenem i kad na bazen u gradu...

Thnx, bothways! :cvece:
Korisnikov avatar
By bothways
Ah, sta, i ti si sugradjanin? :)

Nema na cemu, narafski :)
Korisnikov avatar
By bothways
Aww, pa mozda se i znamo... iz vidjenja :)

Javi se, ako budes dolazio ;)
Korisnikov avatar
By Torry
pre bih ples, plivanje, jogu nego teretanu i aerobik
Korisnikov avatar
By topsecret
Ovde za mene nema dvoumljenja, plivanje naravno.
Korisnikov avatar
By Madonna
protiv? zajedno :setnja:

ali ako baš moram da izaberem... plivanje.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mrtFa trka :lol:

- plivanje mi dodje kao rekreacija-zez-uzivancija, a teretana mi dodZe za postizanje "necega":na cemu vec u tom trenutku radim: i vise na to gledam poslovno...:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
plivanje je super, ali mi je nekako jednostavnije da idem u teretanu
Korisnikov avatar
By Marvin
A gde moze odrast'o čovek da nauči pravilno da pliva?
Ne obuka za neplivače, nego kad se zna da se pliva, da se nauči lepo.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa bih ja, al smo podaleko...
Jedino da se susrećemo u zadatim terminima u Kovačici :lol:

Jel stvarno nema to? Nelogično mi da samo neplivače i decu uče...
Korisnikov avatar
By KiWi
zavisi šta želiš da postigneš ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!