Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Sunce
Kuznjecova igra u "Areni"
Originally posted by jovanabeogradHocemo sve detalje, ali sve. O cemu ste pricali, kako se ponasa, smeje, kako izgleda i sl.?
Originally posted by Sunce
Kuznjecova igra u "Areni"
Procaskah sa doticnom gospodjicom danas na radnom mi mestu.
She's soooo gay.![]()
Originally posted by SeamanE jeste, samo nam je još falila kombinacija Kuznjecova, Klejbanova i Dementijeva, pa da samim svojim prisustvom prouzrokuju lančano povraćanje u publici.
Nadam se da JJ nece igrati. Bolje da zalijeci tu povredu.
Ionako nemamo sansi protiv Rusije.
Kuznjeceva i Klejbanova![]()
Steta sto nisu dosle Dementjeva i Sarapova.![]()
Originally posted by UlixPriznaj da bi se lancana reakcija prekinula da je umjesto Klejbe dosla Dementjeva
Originally posted by SeamanE jeste, samo nam je još falila kombinacija Kuznjecova, Klejbanova i Dementijeva, pa da samim svojim prisustvom prouzrokuju lančano povraćanje u publici.
![]()
Originally posted by Marvin
Eto, igraće.
Samo je lepo izdramila... čekala patrijarhovu molbu možda...
Originally posted by SeamanDovoljna je i Dementijeva pa da ja neprestano povraćam.
Originally posted by UlixPriznaj da bi se lancana reakcija prekinula da je umjesto Klejbe dosla Dementjeva
![]()
![]()
Originally posted by MarvinMislim da je to uradila namerno.
Preterala ga je sa ovim.
Originally posted by MarvinSamo ako budeš nosila 'aljinče sa Putinovom slikom.
U, Ulixe, ti ćeš mnogo da uživaš i da navijaš za mene na GS Openu...
Moj omiljeni uzvik je "adljična!"![]()
Originally posted by Marvin
Šegaj se ti koliko hoćeš, ja sam već isplanirao da ste moj entourage ti i mirth.
Mirth u ulozi mama Sezana a ti kao Sančez.
(obezbediću vam pljosku sa pićem po vašem izboru)
Originally posted by MarvinNije cekala nikakvu molbu.. nego je to bio dogovor izmedju nje i Vranjesa.. kao sto Kuznjecova nije trebala da dodje da igra... u sklopu sa svojim timom, vrsila je dogovore.. tako su i nasi uradili sa Jelenom..
Eto, igraće.
Samo je lepo izdramila... čekala patrijarhovu molbu možda...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!