Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by iWannaOriginally posted by emo_haos_yw
tnx na savetu![]()
![]()
a moze i ovo
Originally posted by Myto
Upraznjavati seksualne aktivnosti.
Originally posted by broXPa nekad davno, kada sam bio mladi talentovani atletičar, učili su nas da dišemo i na nos i na usta... Jer. čak i u odsustvu bilo kakve nosne devijacije, ta "rupa" ne sprovodi dovoljno kiseonika do pluća zahuktalog trkača (na duge staze)... A da, ako imaš osetljivo grlo, imaj neku septoletu kod sebe koju ćeš sisati do kuće kako bi smirio grlo.
bas me zanima da li vodite racuna o pravilnom disanju tokom trcanja?
jel zna neko nesto vise o tome? ja sam cuo par razlicitih varijanti, pa ne znam ni sam koju da primenim...uglavnom disanje kroz nos je svakako pravilno?
Originally posted by broXTrcanje i pravilno disanje su mi kao dvotaktni mehanizam
bas me zanima da li vodite racuna o pravilnom disanju tokom trcanja?
Originally posted by Kylendera ja sam bio ubedjen da se nepravilnim disanjem mnogo brze umaras tj pravilnim disanjem neces da crknes posle 2 kruga...tako da mi nije bas najjasnije zasto ne razmisljati o tome...ali mislim da ako ne upali taktika od delete, necu vise ni razmisljati o tome
Mada, kod rekreativnog trčanja, svaki trener će reći da dok god vodiš računa o disanju i razmišljaš o tome - nešto pogrešno radiš.
Originally posted by broXHteo sam reći da, dok god osećaš da tvoje disanje ne teče spontano, dok meriš kad ćeš udahnuti i izdahnuti velika je verovatnoća da trčiš usiljeno i tempom koji ti ne odgovara. Prosto, tvoje telo će samo prepoznati koliko ti treba vazduha - treba vežbe, treba vremena ali kada jednom shvatiš šta je to što tebi prija - nikada se više nećeš baviti disanjem.
a ja sam bio ubedjen da se nepravilnim disanjem mnogo brze umaras tj pravilnim disanjem neces da crknes posle 2 kruga...tako da mi nije bas najjasnije zasto ne razmisljati o tome...ali mislim da ako ne upali taktika od delete, necu vise ni razmisljati o tome![]()
Jer. čak i u odsustvu bilo kakve nosne devijacije, ta "rupa" ne sprovodi dovoljno kiseonika do pluća zahuktalog trkača (na duge staze)...Upravo tako.
Tako da, udiši i na nos i na usta, izdiši takođe... Nađi svoj ritam i uživaj.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!