Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Aman! Pa trčim deonicu od 4 km.
To znači.
Kakvih 4 km ove nedelje?!?! :smeh:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Marvin
Aman! Pa trčim deonicu od 4 km.
To znači.
Kakvih 4 km ove nedelje?!?! :smeh:
aha pa to je vec nesto, vec sam pomislio da trcis svaki dan po 500m :roflmao:

ja to inace ne mogu da procenim, ali otprilike 15 krugova od 400 m...koliko to ono bese...6km :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja kada krećem sa novim deonicama pitam Google Earth :)
I on mi lepo kaže :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Kylender
Ja već nedelju dana razmišljam da li da se miksujem sa masom po Olimpu ili da trčim na nekoj drugoj lokaciji... Tako bih voleo neku jebenu šumu, ko mi reče da se doselim u Beograd... Košutnjak se ne računa, to je za mene u drugom gradu.

E da, jel neko trčao po Zvezdarskoj šumi? Mislim trčao - trčao ;) .
Korisnikov avatar
By blabla54380
Trcim 2x (2 puta po 5 km + sprint 100m) dnevno 7 dana u nedelji.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
lakse mi preplivati no pretrcati :roni:
no ipak sam se okusala i u trcanju :D
uzas....

i sada imam upalu misica, potrebno mi je 4 minuta da se transponujem iz sedeceg u uspravni polozaj :drama:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ovo je najgora upala misica ikada :ozbiljan:

nemam pojma sta raditi: izlezavati se ili razbijati upalu fizickom aktivnoscu?

:drama:
By iWanna
Originally posted by emo_haos_
nemam pojma sta raditi:
nesto protiv bolova i opet trcanje
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by iWanna
nemam pojma sta raditi:
nesto protiv bolova i opet trcanje
tnx na savetu :)
Korisnikov avatar
By Myto
ovo je najgora upala misica ikada :ozbiljan:

nemam pojma sta raditi: izlezavati se ili razbijati upalu fizickom aktivnoscu?

:drama:
Upraznjavati seksualne aktivnosti.
By iWanna
yw :)

a moze i ovo :lol:
Originally posted by Myto
Korisnikov avatar
By Myself
Andolcic uvek ublazi upalu misica.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by iWanna
yw :)

a moze i ovo :lol:
Originally posted by Myto
:lol:
a jel da? ispade da je sex moderna panaceja :lol:

e jedva se gegam po kuci, a da vidis kako sam potrcala kad sam pomislila da mi pisu kaznu za parking, prosprintala :roflmao:
Korisnikov avatar
By Blady
Trcim oko Fudbalskog terena....
Nisam jos pocela, jos malo here i come ;)
Korisnikov avatar
By lazarus
UUU ja mislio tema trAcanje kad ono svi imaju upalu misica, tobe jarabi!
Korisnikov avatar
By castor
Svaki dan kada je lepo vreme: 3 kruga oko stadiona + nasao sam neke mnoooogo dobre stepenice (oko 400 stepenika) pa u povratku sa stadiona uz njih 2 ili 3 puta
Korisnikov avatar
By asdf89
Jel trčao neko danas Beogradski polumaraton/maraton?
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Sprinter
Trcim 2x (2 puta po 5 km + sprint 100m) dnevno 7 dana u nedelji.

ufff ti mu ga baš daješ :lol:

svaka čast! :hail:

Ja trčim 3 do 4 puta nedeljno oko 7 km, do sada na traci, a sad pošto je lepo vreme ići ću napolje..samo da smislim gde..
Korisnikov avatar
By broX
bas me zanima da li vodite racuna o pravilnom disanju tokom trcanja?
jel zna neko nesto vise o tome? ja sam cuo par razlicitih varijanti, pa ne znam ni sam koju da primenim...uglavnom disanje kroz nos je svakako pravilno?
Korisnikov avatar
By Kylender
Originally posted by broX
jel zna neko nesto vise o tome? ja sam cuo par razlicitih varijanti, pa ne znam ni sam koju da primenim...uglavnom disanje kroz nos je svakako pravilno?
Pa nekad davno, kada sam bio mladi talentovani atletičar, učili su nas da dišemo i na nos i na usta... Jer. čak i u odsustvu bilo kakve nosne devijacije, ta "rupa" ne sprovodi dovoljno kiseonika do pluća zahuktalog trkača (na duge staze)... A da, ako imaš osetljivo grlo, imaj neku septoletu kod sebe koju ćeš sisati do kuće kako bi smirio grlo.

Tako da, udiši i na nos i na usta, izdiši takođe... Nađi svoj ritam i uživaj :) .

Odgovor na jedan od gornjih postova... Jutros sam krenuo do firme da završim nešto i došlo mi da se rasplačem kad sam prolazio pored starta maratona jer neću učestvovati ove godine :( , a uhvati te neki poseban osećaj kad vidiš sve one ljude... Ali, već sam krenuo sa pripremama za idući maraton... Makar jednom u životu :) .
Korisnikov avatar
By Delete
Trcanje i pravilno disanje su mi kao dvotaktni mehanizam :) dva koraka udisem (na nos), dva izdisem (na usta). To kod sprinteva bas nije izvodljivo, imam malo drugaciji rezim disanja za te prilike, ali mislim da se tvoje pitanje odnosilo na lagano trcanje na duze staze.
By iWanna
Pa svakako da jeste. :giggle:
Udisati kroz nos i izdah kroz usta.

edit:
...Delete said it all :lol:

i Kylender :iskolacen:
Korisnikov avatar
By broX
@Kylender to i jeste moj problem sto kad udisem na nos kao da nemam dovoljno kiseonika kada je tempo malo brzi, tako da svakako moram povremeno udisati na usta

@delete da svakako mislim na malo sporiji tempo na duze staze
probacu tvoj sistem, zvuci mi dosta dobro...mada sve je to individualno

hteo sam samo da vidim jel' postoji neko "skolsko" pravilo za disanje :cita:
Korisnikov avatar
By Kylender
Pa znaš kako, to zaista ne mora biti pravilo pri disanju :) . Mada, kod rekreativnog trčanja, svaki trener će reći da dok god vodiš računa o disanju i razmišljaš o tome - nešto pogrešno radiš. Postoji jedan čitav komplikovan proračun koji se odnosi na određivanje parametara trčanja (brzina, dužina itd) u skladu sa pulsom svake osobe... A kakav će proračun biti - zavisi od toga šta želiš postići trčanjem - skinuti salo, ostati in the shape... No, to je tako smorno...

A što se tiče nos/usta disanja, čim kreneš malo brže shvatiš da to ne drži vodu ;) .
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Kylender
Mada, kod rekreativnog trčanja, svaki trener će reći da dok god vodiš računa o disanju i razmišljaš o tome - nešto pogrešno radiš.
a ja sam bio ubedjen da se nepravilnim disanjem mnogo brze umaras tj pravilnim disanjem neces da crknes posle 2 kruga...tako da mi nije bas najjasnije zasto ne razmisljati o tome...ali mislim da ako ne upali taktika od delete, necu vise ni razmisljati o tome :)
Korisnikov avatar
By Kylender

a ja sam bio ubedjen da se nepravilnim disanjem mnogo brze umaras tj pravilnim disanjem neces da crknes posle 2 kruga...tako da mi nije bas najjasnije zasto ne razmisljati o tome...ali mislim da ako ne upali taktika od delete, necu vise ni razmisljati o tome :)
Hteo sam reći da, dok god osećaš da tvoje disanje ne teče spontano, dok meriš kad ćeš udahnuti i izdahnuti velika je verovatnoća da trčiš usiljeno i tempom koji ti ne odgovara. Prosto, tvoje telo će samo prepoznati koliko ti treba vazduha - treba vežbe, treba vremena ali kada jednom shvatiš šta je to što tebi prija - nikada se više nećeš baviti disanjem.

Eto, moj jedini savet je da dišeš duboko, ujednačeno, dakle bez plitkog i neregularnog disanja koliko je god moguće (osim kad moraš da pljuneš, istreseš nos i slično) ;) . A koja će to brzina biti - tvoje telo će je samo odrediti :) .
Korisnikov avatar
By Kylender
hvala :yes:
Ah, nema na čemu! Bilo bi sjajno imati Queer ekipu na sledećem maratonu!

:cheer: :zastava:

Zato, samo ti trči ;) ...
Korisnikov avatar
By blabla54380
Jer. čak i u odsustvu bilo kakve nosne devijacije, ta "rupa" ne sprovodi dovoljno kiseonika do pluća zahuktalog trkača (na duge staze)...

Tako da, udiši i na nos i na usta, izdiši takođe... Nađi svoj ritam i uživaj :) .
Upravo tako.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!