Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Pogledao sam samo 5 minuta, i ja tačno svaki put kad je posle neke pauze vidim ostanem bez reči kako je lepa.

Lepa da umreš :love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Danas je bila posebno lepa. Onako sva preplanula... :bale:
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Jelena Jankovic's shoes shone just as much as her smile at the opening ceremony Monday night.

:kolo:

>><<
Korisnikov avatar
By IriS
šta ja imam od toga što je Ana lepa? ama baš ništa.

samo mi jede džigerice. lakše bi mi bilo da je vidim ubledelu i ufitiljenu, sa plavim podočnjacima... da vidim da se bar malo nervira... a ona, ladi jajca na plaži i konstantno gubi u prvom ili drugom kolu na turnirima :hand:

nek ide u prevremenu penziju, dosta je zaradila. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ode Anka opet u prvom kolu :spank:

Nego kad Dzej Dzej igra prvi mec...jel danaske?
U koje vreme...vidim da ES prenosi dosta meceva iz Stutgarta pa ce mozda prenositi i njen :pionir:
Korisnikov avatar
By mmiki
Anica je mozda bila malo bolja, ali mi uopste nije jasno kako vec mesecima ne moze da igra malo dublje lopte. Iz bekhenda je iz dve trecine udaraca slala visoke lopte u servis polje a i forhendi su najcesce bili kratki... Na kraju su joj udarci bili toliko kratki da je samo pogadjala mrezu. A kondicija joj je losa, sto se mozda i ocekuje...
Samo da su udarci malo dublji, ostajala bi u igri kad odigra bekhend, a forhend bi bio dovoljan za viner ili tesko odbranjiv, imala bi vise vremena da se namesti na loptu i ne bi toliko gresila. Tako je i pre igrala... Ovako se muci, samo se nesto brani od napada slabasne odbrambene teniserke.

Mislim da je krenula da zaplace pred kraj, bilo mi je zao.... Bas je deprimirajuce kad je u poslednje vreme odigrala mnogo tesnih setova i sve ih izgubila.
Korisnikov avatar
By Oziris
Puce Federer u drugom kolu... Od Gulbisa... :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Bravo JJ 6:2, 6:2 protiv Dulko :yay:

Bojana gubi, nadam se da ce se izvuci :fige:
By Ulix
Originally posted by Oziris

Puce Federer u drugom kolu... Od Gulbisa... :(
Čitao sam intervju jutros, kaže da mu je servis bio loš. Nije se udostojio - makar u italijanskoj verziji intervjua - da napomene da je Gublis igrao fantastično i da je zaslužio tu pobedu.

Meni je taj dečko jako zanimljiv. Žao mi je što ne može više mečeva da odigra na ovakvom nivou.

[size=-2]Q: Ci è sembrato sul 5-5 che lui ti avesse salvato. Poi cosa è accaduto?
R: No, forse è sembrato a voi. Vi garantisco che non era così, non mi sentivo affatto al sicuro. Certo sul 5-4 lui mi ha fatto un bel regalo permettendomi di tornare in partita. Quella è stata una fortuna per me, nonostante ciò sentivo di non essere al mio solito livello di gioco: il mio servizio non funzionava, la prima palla non entrava e da fondocampo non giocavo bene. Quando succede è frustrante. E’ già il terzo match che concludo in maniera così deludente.[/size]
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Ulix: A jbg sad i ti, ocekujes da bude "veliki" u svim teskim trenucima! :durenje:

Ja njega potpuno razumem. Sve to stoji, da je on the greatest, da je postigao sto cuda i ne znam ti ni ja sta, stoji i to da ga ja obozavam i da ce mi uvek biti No.1 tennis player ever, i da sam vrlo subjektivna po pitanju njega, ali stoji i cinjenica da:

- Ima godina taman toliko da polako pocinje da ide silaznom putanjom;

- Ima toliko novih, jakih, talentovanih momaka koji su u jeku svoje fizicke forme, a on moze samo da "slabi" i "spori";

- Zeli da igra jos dugo, ali sam sigurna da ce vec od kraja ove ili pocetkom sledece biti smenjen sa prvog mesta i nikada se vise nece vratiti na tu poziciju;

I sve to boli... I zato mu "prastam" te bezobrazluke i nepristojnosti... :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Slika

Slika

Slika

Sweet Jesus, Mary and Joseph!!! :bale: :bale: :bale: :love: :love: :love:
By Ulix
Aha, Gabrijela se prolepšala otkad je ostavila tenis. :yes:

JJ igra protiv Enan. Na šljaci. :hyper:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jedva cekam mech, ako uopste budem mogao i da gledam. :cupakosu:
By Ulix
Voleo bih da ga gledma, ali nisam siguran da ću ni živaca ni vremena. Voleo bih da JJ pobedi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Bilo bi lepo da je Jelena napokon pobedi. :molise:

Eto sta znaci natecena ruka :kasalj: u Beogradu. Da joj je bilo toliko lose u Beogradu, ne bi igrala i dubl meceve u Stutgartu i to sa odlicnom, najboljom Huber-rkom. :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Valjda ce pobijediti, bilo bi krajnje vrijeme. Ocekujem dobar mech. :)

Mech pocinje u 18:30.

Izgleda da ce se prenositi. :yay:

Valjda cu se vratiti sa Save do tada. :D
Korisnikov avatar
By IriS
Gabrijela Sabatini.

pomodarko, nikakve lekcije iz istorije nisi naučio. :shamar:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:placko: :kesa:

Pod punim imenom i prezimenom je znam. :shmi: :shmi: :shmi:

Gabrijela! Gabrijela!

:jerry:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pogledao sam malo lik i delo Sabatinijeve. Viva la wikipedia! :cheer:

:giggle:

Ona je tukla kada sam bio :maji: i kada nisam pratio tenis, vec samo trenirao i igrao, pasionirano lupao lopticu o zid... :D

Moram priznati da mi je u to vreme televizijski prenos mecheva bio sinonim za dosadu... :kesa: :kesa: :kesa:

I ja sam chovek. :blush:

:lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O boze deco nista ne znate osim da se ..... :D

Lm Gabriela Sabatini je bila jedna od najpoznatijih teniserki svoga perioda, napravila je zahvaljujuci svom izgledu uspesan brend od svoga imena imala je cak i svoju veoma uspesnu liniju parfema sa njenim imenom koji su se reklamirali na sve strane svojevremeno a i dan danas se prodaju.....njeno ime me podseca na neki mirniji period mog zivota kada sam bio mali dechak koga je otac terao da posle skole ide na casove tenisa :kesa:
Korisnikov avatar
By Oziris
Joj, bolje i da ne gledam! Zasad sve ide ok, a ja na manje greske urlam i gubim nerve!!! Bolje mozda da gasim TV dok jos nije pocela da gubi i da samo pogledam rezultat kasnije! :(
By Ulix
JJ napravila prvi brejk! :hyper:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jeco, ako imas telepatske moci, slusaj me:

Sutra mozes i izgubiti, apsolutno je nebitno!!! Samo uzmi ovaj mec!!! :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2: :astral2:
By Ulix
Dobila prvi set! :cheer:

Moram priznati da mi se sviđa kad je ovako ozbiljna, koncentrisana i sva u fazonu "let's get this over with". Još samo malo maaalo da taj forhend bude jači i biće odlično.
By Ulix
Originally posted by Marvin

Pogledao sam samo 5 minuta, i ja tačno svaki put kad je posle neke pauze vidim ostanem bez reči kako je lepa.

Lepa da umreš :love:
Aha, lepa je stvarno da umreš.
A i tenis joj je sav samrtan.
:usamljen:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Ulix

Dobila prvi set! :cheer:

Moram priznati da mi se sviđa kad je ovako ozbiljna, koncentrisana i sva u fazonu "let's get this over with". Još samo malo maaalo da taj forhend bude jači i biće odlično.

Da, i ja sam isto pomislila! Nekako je za klasu bolja od standardne sebe kad se uozbilji! Kao da i zaista brine i gradi svaki poen sa najvecom mogucom paznjom! :love:

I da, igra savrseno! Samo da ovako nastavi i obrisace nulu sa medjusobnog score-a!!! A ja cu biti srecna kao da je osvojila neki GS! :love:
Korisnikov avatar
By mmiki
Jeca, Jeca, Jeca!!! :bouncy:

A jebao ih Euro Goals Flash....

Nadam se da ce drugi set biti jos ubedljiviji; mozda vise nece imati prilike da isprasi Heninku :spank:
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!