Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
ja ne mislim-možda je zazvučalo kako ne treba,ali on jeste osvojio kup-zajedno sa ostalima-ne budite cepidlake kad čovek govori u uzbuđenju... :P

ja sam cepidlaka kad vidim da ne kažu nijedan ni drugi hvala onoj deci-jedan kad je dobio rekete,a drugi kapi za oči...:seaman:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Koje uzbudjenje... Nije to izjavio neposredno nakon trijumfa.

Konferencija za stampu, situacija na koju se vec navikao (nisu mene odvukli na konferenciju:P ), govori sporo i pribrano, naizgled promisljeno...

Ako cemo posteno, pri rezultatu 2:2 na Kupu, Viktor je doneo pobedu. :P To ne umanjuje znachaj i doprinos drugih, naravno...

Lice koje zna sta pricha i zasto pricha, ne moze da kaze "Ja sam osvojio Davis kup", ni Serena ne bi tako nesto izjavila! :wundy: :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
jok,ti ne razumeš-nije rekao ja sam SAM osvojio kup-prosto,konstatovao to što jeste...a osvojio je kup...tako da...ono...greške nema...:srbin:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by sing&dunum
Ako cemo posteno, pri rezultatu 2:2 na Kupu, Viktor je doneo pobedu. :P To ne umanjuje znachaj i doprinos drugih, naravno...

Lice koje zna sta pricha i zasto pricha, ne moze da kaze "Ja sam osvojio Davis kup", ni Serena ne bi tako nesto izjavila! :wundy: :smeh:
Ako ćemo pošteno, pri rezultatu 2:2 Viktor zaista jeste zaista doneo pobedu, ali da nije onih prvih 2 koje je Novak obezbedio, džabe Viktoru i pobeda i sve :D

A što se tiče boldovanog, mislim da svi znamo da to nije istina :serena1:
Korisnikov avatar
By svejedno

Koje uzbudjenje... Nije to izjavio neposredno nakon trijumfa.

Konferencija za stampu, situacija na koju se vec navikao (nisu mene odvukli na konferenciju:P ), govori sporo i pribrano, naizgled promisljeno...

al zar nije trip kao 'imam dva GS pehara, jednu salataru u vitrini' i to?
mislim - na kao ja sam osvojio nego, mozda bespotrbno, ali eto, navodjenje career facts.

..

sto jesu cinjenice. ima sve to.

i nek se igra, hvali, sta ga briga. uradio je velku stvar, ovaj pehar je 6x bitniji od prvog.

jos bitnije je da sada, kad ga prodje euforija, nastavi da igra glavom & nogama.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Khm... Sve vreme smo skakali i vrištali po stanu a kada smo shvatili da je kraj i da je Novak pobedio, počeli smo da se ljubimo .

:glupan:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by deran

jok,ti ne razumeš-nije rekao ja sam SAM osvojio kup-prosto,konstatovao to što jeste...a osvojio je kup...tako da...ono...greške nema... :srbin:

E nije, nego ti ne razumes! :durenje:

:smeh:

Slika i prilika tata Srdje! :sudija:

:P

:giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
A oće da mi kaže neko što i oni svi nisu bili u Australiji s njim?
Korisnikov avatar
By scout_finch
zato sto je cale pokusavao da postane predsednik tss pre 3,4 dana.:)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ko to? Familija njegova? Mozda im je "zabranio" da dodju, ko zna kakav pritisak vrshe... Roditeljska posla... :nope:

Pa, evo, da ne bi bilo da pricham napamet, pogle' kakve su izjave davali juche. Vec su mu zadali 1. poziciju do kraja godine... :doh:

Kao sto Britanci opterecuju Mareja... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by scout_finch

zato sto je cale pokusavao da postane predsednik tss pre 3,4 dana. :)
Pa to je imeni palo na pamet, pratio sam vesto...al, prvo - ne putuje se tamo nedeljama, na brodu, ko nekad...a drugo - pa dal majka i braća nisu mogli da prisustvuju? Pružali podršku tati Srđanu u jurišu na Bobu Živojinovića umesto sinu na turniru?!

Ja ipak mislim da je vračka rekla Noletu da će da osvoji turnir jedino ako mu oni NE budu na terenu. Kontinentu.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by deran

jok,ti ne razumeš-nije rekao ja sam SAM osvojio kup-prosto,konstatovao to što jeste...a osvojio je kup...tako da...ono...greške nema... :srbin:

E nije, nego ti ne razumes! :durenje:

:smeh:

Slika i prilika tata Srdje! :sudija:

:P

:giggle:

eto,i to što radiš može da se stavi pod "srpska posla"-uvatio se jedne rečenice i već "liči na tatu srđu..." :njanja:

nek je on osvjio turnir...:kolo:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!