Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa dobro, ne mora bash da se povredi, da bi ispao... Znamo da je Rafa "u klopci" sopstvenog stila igre. Prosle godine je izgurao celu shljakastu seriju bez "zamora materijala" :wow: , ne mora da znachi da ce i ove. Chak, sta vishe, mislim da ce s godinama biti sve skloniji takvim, hajde da ih nazovem, povredama.

Kao sto reche ona stara: kada si na vrhuncu moci, stojis zapravo na ivici ambisa... :hamlet:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by sing&dunum

Kao sto reche ona stara: kada si na vrhuncu moci, stojis zapravo na ivici ambisa... :hamlet:

Da, tako je Federer stajao na ivici ambisa punih 5 godina. :lol:

No, get back to Nole today: Still think da je US Open njegov next! :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris
Originally posted by sing&dunum

Da, tako je Federer stajao na ivici ambisa punih 5 godina. :lol:
Pa kad je vrhunski akrobata, naj- u istoriji tog sporta! :hvala:

:lol: :lol:

Opshta mesta u ljudskoj civilizaciji su uvek potpomognuta nekolicinom izuzetaka. :hamlet:

:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se ovaj put (za razliku od 2008.) ne bih previše uzbuđivao i nadao...

Jedino što mi je neverovatno da sada u poenima ima GS titulu, finale, polufnale i 1/4 + 500 od Davisa i opet nije drugi! :lood:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Marvin

Jedino što mi je neverovatno da sada u poenima ima GS titulu, finale, polufnale i 1/4 + 500 od Davisa i opet nije drugi! :lood:

Sta, dobio je 500 bodova trijumfom na Davisu? :iskolacen:

Nisam to znao... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By Marvin
To sam pre neki dan video.
On je dobio 505, Tipsarević 140, Troicki 115 a Zimonjić 90.

Šta se tu broji, kako se gleda... pojma nemam. :neznam:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Heh. :)

Sta sve cho'ek moze da sazna... :shmi:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Mars
Čak i Ivana Žigon voli da ode na Kubu povremeno...
:smeh:

Svaka čast Novaku, no meni je ovaj meč bio iznenađujuće dosadan.
Toliko defetizma sa druge strane mreže... :sigh:

I sad jedva čekam RG i nadam se da će Đoka održati ovaj nivo igre. :eya:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum

Davis Kup se računa kao jedan od turnira 500 serije, zamenjuje najlošiji rezultat od da l' beše tri najbolja od tih ATP 500 turnira.

Svaka čast za Đokicu, par fenomentastičih poena, na početku je bio bolji, na kraju je bio manje loš od Mareja, sve u svemu, začin C :)

Ana je baš Mica, skroz mi se promenila od kraja prošle godine. Postala je nekako animalnija, ženstvenija. Još samo da se reši njanjavosi i biće savršena :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum

Zato što je zakazao na svih 9 masters 1000 turnira :) (360x2 i ostalo neka sitna buranija)
Korisnikov avatar
By IriS
ama baš ništa. igrao se tenis, igra se i dalje :roll:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Drago mi je da je pobedio. Ali, sad ćemo o tome govoriti sedam dana. Sve udarne vesti će početi s tenisom, štampa će sutra na naslovnicama imati isto to... Mislim, srpsko ludilo nema kraja.

A i hoće li neki delić od ona 2.2 miliona dolara da legne na račun Srbije??:)
By Ulix
Šta se to nas tiče?

Mi smo uživali u prvom GS-u godine i sad čekamo RG. :sudija:
Korisnikov avatar
By IriS
pa, zemlji koja gaji ovakav ^^ kult hejtera ni ne treba da ostavi pare.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ma, nema veze... Važno da je pobedio, i da će se Srbija spomenuti u svetskim medijima u nekom pozitivnom kontekstu, što nije tako mala stvar.
Korisnikov avatar
By deran
ja sam sujeverno prespavao meč i sad čekam repErizu... :klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sava_Savanovic

Zato što je zakazao na svih 9 masters 1000 turnira :) (360x2 i ostalo neka sitna buranija)
Pa da.
Svakako ne pomaze ni ona nula u Madridu... Al opet mi čudno.
Korisnikov avatar
By deran
pa dobro,ali sad bi razlika trebalo da bude minimalna-nekih stotinak bodova-ne...:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Razlika između Fedeksa i Noleta je 80 poena. E sad, Federer do šljake ne brani takoreći ništa (možda manje od 100). Novak brani Dubai (500) i još neku siću. Rekao bih da je malo verovatno da će Novak prestići Fedeksa pre šljake (osim ako ne pokida na IW i Majamiju).
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by IriS

i, kako je :gatara: IriS predvidela na početku ovog, njenog omiljenog, Grand Slam turnira... pobednici će biti Kim i Novak.

bravo za :gatara:
Divni Ste, Vasa Svetosti Kraljice Kleopatra :ljubimruke:

Ma, Toliko Ste Divni Da Vas Treba Izabrati Za Kraljicu Ujedinjenih Nacija :hail2:

p.s. komunikacija sa intuicijom ti je svakim danom sve bolja :sunce:
By Ulix
Kako mi je :sweet: Kim na drugoj slici, kao jedna moja tetka. :sweet:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
"Osvojio sam Davis kup", autoritativno reche Djokica na konferenciji za stampu, i ostade ziv... :tuc:

Jaooo, srpska posla familijo Djokovic... :nope:
Korisnikov avatar
By deran
pa osvojio je,šta...misliš da je trebalo strogo akcentovati na MI smo osvojili... :zvezda:

a sad:

mislim da je novak zabranio svojima da budu na turniru-nema šanse da verujem da đokica nije vatao avion kad je video da je novak u finalu...

što se endija tiče,iskreno se nadam da će uzeti neki grand slam-nek makne od sebe mater,i menadžere,kurac palac,koji mu govore da kontroliše emocije,da pazi na grimase i slične guposti...

bolje da nađe sebi devojku/dečka-šta mu već paše i bude svoj...

etog,ili kakogod...:snob:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Sava_Savanovic

Razlika između Fedeksa i Noleta je 80 poena. E sad, Federer do šljake ne brani takoreći ništa (možda manje od 100). Novak brani Dubai (500) i još neku siću. Rekao bih da je malo verovatno da će Novak prestići Fedeksa pre šljake (osim ako ne pokida na IW i Majamiju).
Ajd sto Federer ne brani skoro nista do sljake, vec sto je prosle godine sljaku zasrao zestoko! Ispao nesto smesno rano u Rimu, Monte Karlo redovno preskace vec par godina, ok, ima to finale Madrida koje treba da brani, Barsu takodje ne igra, Estoril je izgubio takodje, a on je "SAMO" 250, i onda valjda tek RG, gde se opet moze ovajditi ako ode kolo dalje, a Novak brani 1/2f, pa Wimbledon, gde se OPET moze ovajditi ako ode kolo dalje, a Novak OPET brani 1/2f, i tako...

Kazem ja, Novak ce permanentnije biti drugi kad se Federer bude penzionisao.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Svi bi oni Fekiju rado otrpemninu isplatili, samo da se sto pre penzionishe i makne sa ATP liste... :wundy:

Originally posted by deran

pa osvojio je,šta...misliš da je trebalo strogo akcentovati na MI smo osvojili... :zvezda:

Mislim. :right:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!