Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Originally posted by IriS

nek on voli Srbiju na svoj način, ja mu ne branim, dok god niko meni ne kenja što istu hejtujem uzduž i popreko :D
:lol:

Mudro zboriš. :wundy:

I neka nastavi ovako dobro da igra. :wundy:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Ulix

Zato što je već dosadno igrati na kartu jadne Srbije i jadnih napaćenih Srba, a i zato što će onda avionom da ode u Monako ili gde već živi, a u Srbiji ni porez neće platiti. :awesome:
Ne, treba da se preseli u Beograd i tamo u onoj stresogenoj sredini da radi....da vidim onda kakve bi rezultate postizao.

I ne vidim šta je tu tačno igranje na kartu.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, da. Mama mu je pravi Smarej. :tuc:

Od komentatora sa RTS-a sam mogao saznati da je njoj (zbog muzha:giggle: ) propala karijera profesionalne igrachice, jer je ovaj intenzivno radio na oplodnji i razmnozavanju (u skladu sa savetima institucija crkve:wundy: ), te je :mama: rodila oba sina u vremenskom razdoblju od godinu i tri meseca, tako nekako... :lol:

Kad je videla da su joj sinovi talentovani za tenis, svu svoju energiju je ulozila da svoje frustracije zalechi preko njihovih karijera, da ih otisne u sam vrh profesionalnog tenisa. Ko zna, mozda je Endi zeleo da bude astronaut... :tuc:

:giggle:

A, mamina dukserica za finale AO-a sa kosturskom glavom me je porazila! :barf:
By Kragi
Originally posted by Mars

A što bre tako.

Meni bilo ok.
Zato što je već dosadno igrati na kartu jadne Srbije i jadnih napaćenih Srba, a i zato što će onda avionom da ode u Monako ili gde već živi, a u Srbiji ni porez neće platiti. :awesome:
To se kaze zbog nas Srba, koji smo, narocito u ovom trenutku, ponosni na nacionalnu pripadnost. :crveni:
btw, lik je za istu tu Srbiju uradio mnogo vise nego svi mi zajedno :D
By Ulix
Originally posted by Mars

Ne, treba da se preseli u Beograd i tamo u onoj stresogenoj sredini da radi....da vidim onda kakve bi rezultate postizao.
Pa ne znam, ja da toliko volim majčicu Srbijicu, ne bih iz nje ni na letovanje hteo da odem. lepeza1
Korisnikov avatar
By Darling
6 postova u 13:13 :wow: Nije ni cudo sto mi je zabagovao sajt :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by svejedno

meni svejedno to pominjanje, al hiljadu ljudi ovde je realno obradovao tom recenicom, tako da mi ok.

ko sto je igrao i na kartu poplave za australijance. jbg, tako se to radi.

Pa, jes' negde upravu. :)

A, mozda i nisi... :giggle:

Ne znam, meni je to teatralno. Hocu reci, nije mi teatralno zbog publike koja to slusha, vec posmatrajuci njega samog i njegovu porodicu. Valjda me i saznanje o ponashanju tata Srdje zagadjuje da Novakove rechi shvatim kao chin potpune iskrenosti i spontanosti usled povishenog emotivnog stanja... :neznam:

Znam da se Djokovici kao familija, a na rachun Novakovih uspeha, tu i tamo kabadahijski ponashaju... A, ZLO mi je od familijarnosti i porodichnog politicharenja u Srba, zlo... :katemoss:
Korisnikov avatar
By Mars

Pa ne znam, ja da toliko volim majčicu Srbijicu, ne bih iz nje ni na letovanje hteo da odem. lepeza1
Daj mi jedan praktičan primer takvog viđenja patriotizma?

Čak i Ivana Žigon voli da ode na Kubu povremeno, a mani normalni ljudi.
Korisnikov avatar
By svejedno

a zar nije pootvarao razne neke tenis centre & dveo jedan turnir?

mislim, kad je vec do toga dal on radi nesto za ovu zemlju.
Umesto tenis centra, otvorio je piceriju, ako sam dobro shvatio, u Kragujevcu, a teniski turnir se održava na terenima koje nije napravio već je za džabe dobio od grada, da bi tokom godine papreno naplaćivao njihovu upotrebu i pare stavljao u svoj džep.
pa ok, onda je samo pametan biznismen.
legitimna stvar.

ipak, Srbija ima turnir koji pre nije imala.

..

a igranje na kartu srbije, australijskih poplava & to...onda je i pametan govornik.

sad je raznezio i srpske i australijske majke ,)
Korisnikov avatar
By Darling

a igranje na kartu srbije, australijskih poplava & to...onda je i pametan govornik.

sad je raznezio i srpske i australijske majke ,)
Tako to rade veliki igraci
Korisnikov avatar
By IriS
nemoj tako da mi trepćeš u ovoj temi :shamar:
By Ulix
Odričem se prava na repliku, rekao sam sebi da neću da budem :evil: :serena1: u temi o tenisu.
Korisnikov avatar
By Oziris
Dace Bog da osvoji i US Open ove godine. :D

Wimbledon i Roland Garros - fat chance, ali US Open - now we're talking! :D

P.S. Ono "Bog" shvatite vrlo casual. :lol:
By Ulix
Pa može i RG, što da ne?

Ali US Open mora. :sudija:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

:smeh:

Rekao si sebi da ces u temi o tenisu iskljucivo da budesh :andjelak: . :wundy: Mada, padash u :iskusenje: , padash... :evilgiggle:

:lol:
By Ulix
Ali ja se odupirem iskušenjima. :angel:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Dace Bog da osvoji i US Open ove godine. :D

Wimbledon i Roland Garros - fat chance, ali US Open - now we're talking! :D

P.S. Ono "Bog" shvatite vrlo casual. :lol:

Casual taken! :pop:

:smeh:
By Ulix
Originally posted by IriS

Pa može i RG, što da ne?

Ali US Open mora. :sudija:
ja pre mislim da može Wimbledon nego RG :nesiguran:
Mene je oduševila njegova sezona na šljaci, 2009. beše? Istina tad je ispao u drugom, trećem kolu RG-a, ali je turnire pre toga odigrao savršeno. I da je Rafa, kojim slučajem, bio povređen malo ranije, ovaj bi osvojio i Madrid i Rim i Monte Karlo. U svakom slučaj, od tada verujem da u njemu čuči odlična šljakuša, samo je potrebno naći načina da ona izađe. :awesome:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Slazem se sa Ulixom.

Mislim da je njegov problem, bar do sada, bio istroshenos' na ta tri mastersa (igrajuci finala i polufinala), neposredno pred RG... A, znamo da Nole nikada nije uspevao da zabelezi trijumf na vishe od dva turnira uzastopce. :misici:
Korisnikov avatar
By Oziris
Aha, moze da osvoji RG ako se Rafa pre toga povredi ili ga neko drugi smakne.
Korisnikov avatar
By Sunce
Jupi.

Takmicila se dva univerzalna decaka u tome ko je bolji kao aktivan, a ko boli kao pasivan. Ispostavilo se da je Novak univerzalnije univerzalan, kvalitetniji.

Vic: Kad Marej pokazuje zube? Kad izgubi poen, kad kenja (gubi govno), i kad svrsava (gubi spermu). Ne voli decko da gubi, pa to ti je.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!