Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Tek sad sam shvatila da niko nikog nije sutnuo u cevanicu, da se niko nije povredio, a kad bi neko pao odmah su tu bile 2-3 ruke da ga podignu. Svaka cast devojke na sportskom ponasanju. :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Znaci sledeci put :

@Shmi
@Adzaja
@Black
@Jovana
@Zozi
@Jenny

protiv svih vas.

Onda nece biti 5 razlika nego dvocifren broj. :njanja:

Vidim da niko ne pominje mogucnost i datum sledece tekme da bi likovale sto duze! :mad:

:lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Birthday_girl
Tek sad sam shvatila da niko nikog nije sutnuo u cevanicu, da se niko nije povredio, a kad bi neko pao odmah su tu bile 2-3 ruke da ga podignu. Svaka cast devojke na sportskom ponasanju. :)
Da,to je i mene odusevilo jer je zaista bilo sportsko ponasanje. Jesmo se mi prepucavali ovde i urlali i psovale ali smo vodile racuna o svakome medjusobno. Bas ste mi ulepsali dan bez obzira na 7 golova. :mad:

Krivo mi samo to sto toliko divnih lopti namestih i niko ni da me zastiti,ogradi protivnika da mogu da prodjem,da se niko nije "oslobodio" i bio sam da zapuca na gol kada mu se dobaci lopta... nego blago receno smo trcale kao muve bez glave... otprilike nas 4 na jednu koja ima loptu a sve ostale ostavimo same pa i tu ludu The1 koja je imala ladno vremena da se presvuce tj. skine. Misliiiiiiiiiiiiiim! Jbg,NE PODNOSIM DA GUBIM!!! :mad: :mad: :mad:

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By elektron84
shmi, ne tuguj, bice bolje! :kakodane:
Bolje vi sacekajte Jovanu lepo, a do tad, pikajte loptu u parkicu negde ;)
Korisnikov avatar
By Shmi
Njoj stvarno ruku na srce svaka cast. Jako sam se iznenadila i prijalo mi je da igram sa njom jer ne igra samo nogama nego i glavom za razliku od recimo THE1 jebo te ne mogu da oprostim to nikako!!!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ovo gore mislim na Dee! :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by shmizllica

Krivo mi samo to sto toliko divnih lopti namestih i niko ni da me zastiti,ogradi protivnika da mogu da prodjem,da se niko nije "oslobodio" i bio sam da zapuca na gol kada mu se dobaci lopta... nego blago receno smo trcale kao muve bez glave... otprilike nas 4 na jednu koja ima loptu a sve ostale ostavimo same pa i tu ludu The1 koja je imala ladno vremena da se presvuce tj. skine. Misliiiiiiiiiiiiiim! Jbg,NE PODNOSIM DA GUBIM!!! :mad: :mad: :mad:

HAHAHAHHAHAHAHAH!! Vidi se :D
Treba nam trener!
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by shmizllica

HAHAHAHHAHAHAHAH!! Vidi se :D
Treba nam trener!
Znam da se vidi. :lol:
Ne treba nam trener,samo da mislite malo glavom. :trep:
Korisnikov avatar
By Blady
ma samo su mi sjebani zglobovi.... ;)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Black Lady
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Black Lady
Originally posted by elektron84
:smeh: :smeh: :smeh:

Samo se vi organizujte, Zivotinje najmilije :D

Znamo Blacky i cime te je jenny odusevila :zvizdi:

Ipak trenutno ona ima nesto moje :njanja:
:doh: jesi seljanka, stvarno....

Ccc elektronche, pokvari joj pos'o! :lol:
Mala, ne lupetaraj...

Pazi na recnik. :kiss:
Pa ja pazim, ali mi se ne svidjaju vase sale.. :) jbga sorry :kiss:
Bezveze mi.....
By жњ
jel to vako izgleda? ^^

''
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne smem da kazem il vise nema fudbala... :trep:
By Dee

:up:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Sledeci put dolazim, ako me povede elektron. :lol:

I jedino sto znam je da ne zelim da igram protiv Bleki. :sesir:
Korisnikov avatar
By jenny
Evo da se oglasim i ja kao kapiten Životinja :indijanac: :lol:

Duboko sam uzdahnula i ušla u temu, ali vidim imale ste milosti. Stvarno sam očekivala da svuda po forumu vidim samo dva broja 7 i 2 :lol:

Čestitam pobednicama i želim da vam poručim da se ne uljuljkujete previše, sledeći put ćemo vas odrati i nećete biti svesne šta vam se desilo! :kissofdeath:

Jovanabeograd dobrodošla si u naš tim, Životinje! Sledeće što ćeš videti je kako se kao feniks uzdižemo iznad pepela! :sunce:

Moj tim koji se lavovski borio ipak je posustao jer noćni život i alkohol je uzeo svoj danak, tako da sledeći put ću sve u karantin da ih strpam :evil: :lol:

Očekujte sledeću utakmicu vrlo skoro (Dee i ja ćamo organizovati, ipak nam je to struka :lol: ) no bićete obaveštene blagovremeno.
By Dee
Posto se devojke koje nisu bile na fudbalu, mahom prijavljuju za ekipu Zivotinja, ovim putem javno zelim da ponudim BirthdayGirl mesto u nasem timu. Taman da je spojimo sa draganom joj... Nadam se da clanice Romanticara nemaju nista protiv...? :D

Sledeci put mozemo igru da ucinimo zanimljivijom. :D Tim koji izgubi, placa turu pica. Mislim da je to korektno... :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dee
Posto se devojke koje nisu bile na fudbalu, mahom prijavljuju za ekipu Zivotinja, ovim putem javno zelim da ponudim BirthdayGirl mesto u nasem timu. Taman da je spojimo sa draganom joj... Nadam se da clanice Romanticara nemaju nista protiv...? :D
Mozemo da pokusamo, ali ako one budu u prikrajku razmenjivale neznosti umesto da igraju, vrlo brzo cemo Birthday_girl vratiti timu iz kojeg potice. :D
Korisnikov avatar
By jenny
Već je počela trgovina igračima :lol:
By Dee
Originally posted by Delete
Originally posted by Dee
Mozemo da pokusamo, ali ako one budu u prikrajku razmenjivale neznosti umesto da igraju, vrlo brzo cemo Birthday_girl vratiti timu iz kojeg potice. :D
To je i meni palo na pamet, ali mislila sam da joj damo sansu... :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by PlasticBrain
Sledeci put dolazim, ako me povede elektron. :lol:
Da, da, da...samo ti obecavaj! Ispalo jedna nevidjena :njanja:

Nisam sigurna da ce mene biti sledeci put, ali dobices informacije, definitivno.

Veruj mi, bice ti dozivljaj za pamcenje ;)

Sjajna ideja da Birthday predje u Romanticare, a Zivotinje mogu da pokupe sve igracice koje se, evo, naknadno prijavljuju za njih.

Srcem ostajem uz svoj jucerasnji tim - OLE!
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
^ Nije ispala, bolesna sam. A pripretile ste da zarazene ne dolaze. :lol:

Dovuci ces se i ti nekako. Dogovoricemo se jos. :nunchake:
Korisnikov avatar
By elektron84
We'll see ;)

Sad sam se setila, mislim da je jenny dala gol dok sam ja branila :rida: :rida:
By Dee
Originally posted by elektron84

Sad sam se setila, mislim da je jenny dala gol dok sam ja branila :rida: :rida:
Ma kakve to veze ima...? Igrala si ti meni super.
U par momenta nam je, istina, pala koncetracija, ali "...pogresi covek... bzbzbzbzbzbz... ". :roflmao:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!