Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Bazel :hail:
Dopada mi se sto giganti iz mancestera nisu prosli.
Gubitnik kola Lil :gubitnik:
By Kragi
+ Dva regularna gola Ajaxa ponistena, zahvaljujuci cemu je Lyon otisao dalje. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Jao ovo je namešteno. Hrvati sramite se! :lol:
Gubitnik kola Ajax, nepravda!
By Kragi
Vec imas vic o izvucenoj sedmici na lotou.
Dobitnik je nk dinamo iz zagreba.
inace se digla i mala frkica oko eventualnog namestanja utakmice. dinamu bodovi apsolutno nista nisu znacili a posle 1:1 na poluvremenu, kada se znalo da ajax gubi od reala, su u narednih 45 minuta primili 6 komada :D
Korisnikov avatar
By Srklet
Dinamo je i službeno postao najgora momčad u povijesti Lige prvaka, bez boda i katastrofalnom razlikom pogodaka -19! Do sada je najlošiji bio moskovski Spartak s minus 17. Ovo Dinamovo teško će biti dostignuto...

:lol: joj, tek sam sad saznao za ovo, pa divna vijest, diiiivna!!! :leviathan:
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2328546#p2328546]Popeye napisao:[/url]http://www.tportal.hr/sport/nogomet/163 ... rofom.html

Dinamo se od ovosezonske Lige prvaka oprašta, bez bodova, ali i s gol-razlikom kakvu nije ostvarila ni jedna momčad u povijesti ovog natjecanja. Večeras je sa 7:1 'modre' pregazio Lyon, koji si je tom pobjedom, ali i porazom Ajaxa, osigurao sljedeći krug natjecanja

GENIJALNO!!!!!!

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

svaka chast za dinamo!
uspeli su da postignu loshiji rezultat nego partizan onomad, shto zaista nije bilo lako

:hail:
By Kragi
Jbg, meni Liverpool tako u ponedeljak, Porto u utorak. Juce nisam hteo da igram. :D

Nego, vidim da nisi clan kluba i mogla bi da se uclanis ili jesi a nisi uplatila sa karticom.
Imala bi besplatno kladjenje u vrednosti uplate. Ne kosta te nista da uzmes karticu.
Korisnikov avatar
By west end
sad sam tek video golove iz ZG na you tube-u ovo je sramota klasicna namestaljka
trebala bi uefa da reaguje da oba tima diskvalifikuje
Korisnikov avatar
By west end
Platini: Meč u Zagrebu je čist

Uopšte ne sumnjam u integritet utakmice ili takmičenja u celini. Verujem u ovo takmičenje i verujem u integritet igrača u ovom takmičenju - izjavio je predsednik UEFA

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini izrazio je uverenje da nema ničeg sumnjivog u vezi utakmice Lige šampiona između Dinama i Olimpika iz Liona u Zagrebu.

Francuski predstavnik izborio je plasman u osminu finala savladavši domaćina sa 7:1 postigavši čak šest golova u drugom poluvremenu, što mu je bilo dovoljno za prolaz dalje, s obzirom da je direktni konkurent Ajaks poražen u Amsterdamu od Reala iz Madrida (3:0).

- Uopšte ne sumnjam u integritet utakmice ili takmičenja u celini. Verujem u ovo takmičenje i verujem u integritet igrača u ovom takmičenju", izjavio je Platini.

UEFA je ranije u četvrtak potvrdila da neće pokretati istragu u vezi utakmice u Zagrebu
Korisnikov avatar
By west end
Namigivanje i uplatnica od 2,1 milion
U moru teorija koje su juče kružile Starim kontinentom oko kontroverznog meča u Zagrebu, na jednom od holandski sajtova pojavila se čak i uplatnica na kojoj se navodno vidi da je Lion platio Dinamu 2,1 milion evra. Međutim, uplatnica ne izgleda previše uverljivo i nema na sebi nijedan pečat.

Portal Elfvoetbal kadrira situaciju kod jednog od golova Liona, posle koga fudbaler Dinama Vida namiguje Gomisu, otprilike mu poručujući: „Opusti se, stižete gol razliku."
:mad:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Parovi osmine finala:

Milan - Arsenal
Napoli - Čelsi
Lion - Apoel
Bazel - Bajern
Bajer - Barselona
CSKA - Real Madrid
Zenit - Benfika
Marsej - Inter

Šteta što Bazel nije imao više sreće... :sigh:
By Kragi
Al je zato Lion ok prosao a u takmicenju po grupama su tek u drugom poluvremenu poslednje utakmice shvatili da mogu dalje.
Ok je Apoel, ali kontam da ce Lion u 1/4finale a pre neki dan sam mislio da ce u ligu evrope :eu:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Lepo ja rekoh da Napoli nema šanse. Sve znam! :awesome:
:kolo:

Marsej i Apoel :hail:
By Kragi
Bajern - Real 1! :D
Celsi - Barsa :neznam: (GG)
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!