Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffBrzi, dinamicniji, atraktivniji ...
ochekivao sam bolji tenis
![]()
Originally posted by IriSJeste stvarno, samo neka joj neko ubuduće sakrije one lustere
on je tako divan![]()
a Ana je tako lepa![]()
Ulixe, ćerka nam je lepotica![]()
Originally posted by Marvinma jebeš lustere... kupićemo joj plafonjere...
Originally posted by IriSJeste stvarno, samo neka joj neko ubuduće sakrije one lustere
on je tako divan![]()
a Ana je tako lepa![]()
![]()
Originally posted by IriSJao baš jeste .
on je tako divan![]()
a Ana je tako lepa![]()
Originally posted by Marvin
A jeste stvarno breathtakingly lepa.
Skroz te hipnotiše.
I mislim da će tek sa 30+ kad joj konačno nestanu bebeći datalji sa lica biti prelepa.
Originally posted by MarsZato što je već dosadno igrati na kartu jadne Srbije i jadnih napaćenih Srba, a i zato što će onda avionom da ode u Monako ili gde već živi, a u Srbiji ni porez neće platiti.
A što bre tako.
Meni bilo ok.
Originally posted by sing&dunumšta da vam kažem, život počinje u tridesetoj
Skroz te hipnotiše.
I mislim da će tek sa 30+ kad joj konačno nestanu bebeći datalji sa lica biti prelepa.
E, upravo tako.![]()
Zbog tih bebecih detalja i opsteg utiska, nikako nisam bio u stanju da izgovorim - lepa je, bas nam je lepa. To mi je uvek smetalo, izgledala mi je k'o devojchurak iz chetvrte klupe...![]()
Sad, kada se konachno uoblichava u devojku/zenu, postaje i meni - sve lepsa, bash lepa.![]()
Originally posted by Ulixda, to je zanimljivo za Monako.
Originally posted by MarsZato što je već dosadno igrati na kartu jadne Srbije i jadnih napaćenih Srba, a i zato što će onda avionom da ode u Monako ili gde već živi, a u Srbiji ni porez neće platiti.
A što bre tako.
Meni bilo ok.
![]()
Originally posted by IriS
Originally posted by sing&dunumšta da vam kažem, život počinje u tridesetoj
Skroz te hipnotiše.
E, upravo tako.![]()
Zbog tih bebecih detalja i opsteg utiska, nikako nisam bio u stanju da izgovorim - lepa je, bas nam je lepa. To mi je uvek smetalo, izgledala mi je k'o devojchurak iz chetvrte klupe...![]()
Sad, kada se konachno uoblichava u devojku/zenu, postaje i meni - sve lepsa, bash lepa.![]()
![]()
Originally posted by sing&dunumNe zaboravite da je decko sa Kosova, oni su takvi.
Naravno, sto kaze Ulix, insistiranje na pomenu Srbije u kontekstu teskoca koje su nas snasle i prekrshtavanju tri puta i dalje mi ima pozorishni karakter...![]()
Originally posted by Darlingde si mala
^ Ne zaboravite da je decko sa Kosova, oni su takvi.
Marej je bio Smarej kao i uvek, imam utisak da ga je na 5:0, u drugom setu, Nole i pustio da dodje do gema, jer mu je bilo dosadno...
Sa druge strane mi je i zao Smareja, jer je pod velikim pritiskom, rece komentator da je je pun charter novinara dosao zbog njega, a sa druge strane je bolesno ambiciozna mamica. Umesto da ga ekipa sa klupe smiruje posle prvog izgublljenog seta, on je njima dobacio RELAX...msm, sve je jasno...
Sto se mene tice, nole je odigrao svoje finale, u polufinalu protiv Federera i ovom pobedom samo potvrdio sve sto je tada pokazao.
Originally posted by svejednoUmesto tenis centra, otvorio je piceriju, ako sam dobro shvatio, u Kragujevcu, a teniski turnir se održava na terenima koje nije napravio već je za džabe dobio od grada, da bi tokom godine papreno naplaćivao njihovu upotrebu i pare stavljao u svoj džep.
a zar nije pootvarao razne neke tenis centre & dveo jedan turnir?
mislim, kad je vec do toga dal on radi nesto za ovu zemlju.
Originally posted by IriS
nek on voli Srbiju na svoj način, ja mu ne branim, dok god niko meni ne kenja što istu hejtujem uzduž i popreko![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!