Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Kako ubedljivo.

Radujem se reprizi sutra.

:B
Korisnikov avatar
By IriS
i, kako je :gatara: IriS predvidela na početku ovog, njenog omiljenog, Grand Slam turnira... pobednici će biti Kim i Novak.

bravo za :gatara:
Korisnikov avatar
By IriS
meni ni Li ni Marej mi nisu na pamet pali da postoje, pre turnira :smeh:
By Kragi
Originally posted by spliff

ochekivao sam bolji tenis

:snob:
Brzi, dinamicniji, atraktivniji ...
Pojedini kilometarski gemovi su mi bas bili smor :D
No, bitno je da je Nole pobedio :cheer:

sad ce pehar :radosnice:
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro da još nemam kanadski pasoš, inače bih ga sad samelo u šrederu...
Korisnikov avatar
By IriS
on je tako divan :radosnice:

a Ana je tako lepa :drama:

Ulixe, ćerka nam je lepotica :D
Korisnikov avatar
By Mars
Onom ispred što joj je pesnicom svo vreme kadra blokirao celu glavu...mogo bi da mu je stuckam!

:nunchake:
Korisnikov avatar
By IriS
^ divno je bilo gledati ga uz jazz :chilling:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Marvin
Originally posted by IriS

Jeste stvarno, samo neka joj neko ubuduće sakrije one lustere :hand:
ma jebeš lustere... kupićemo joj plafonjere...

ali one oči, mila majko moja :drama:
ko ja da sam je rodila :smeh:
By Ulix

Jao baš jeste . :love:

Samo još da je više gledamo na terenu, a manje na tribinama i ja ću biti skroz zadovoljan otac. :kosa:
Korisnikov avatar
By Mars
Zato će repriza da bude super.

:B
Korisnikov avatar
By Marvin
A jeste stvarno breathtakingly lepa.
Skroz te hipnotiše.

I mislim da će tek sa 30+ kad joj konačno nestanu bebeći datalji sa lica biti prelepa.
Korisnikov avatar
By Torry
e jeste lepa

kao sto je nesretni komentator rekao malopre, Novak je sazreo u protekle 2 godine, sto mi se jako svidja, izostalo je majmunisanje po terenju

a za pobedu :hail2:
By Ulix
Čisto reda radi - ovaj patetični pomen Srbije u Novakovom govoru mi je bio za Kejt Mos. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Mars
A što bre tako.

Meni bilo ok.
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Skroz te hipnotiše.

I mislim da će tek sa 30+ kad joj konačno nestanu bebeći datalji sa lica biti prelepa.

E, upravo tako. :yes:

Zbog tih bebecih detalja i opsteg utiska, nikako nisam bio u stanju da izgovorim - lepa je, bas nam je lepa. To mi je uvek smetalo, izgledala mi je k'o devojchurak iz chetvrte klupe... :lol:

Sad, kada se konachno uoblichava u devojku/zenu, postaje i meni - sve lepsa, bash lepa. :love:

Sto se tiche uobichajenog Djokinog majmunisanja na terenu, o hvala ti boze sto je pochelo da izostaje! :qqlele:

Naravno, sto kaze Ulix, insistiranje na pomenu Srbije u kontekstu teskoca koje su nas snasle i prekrshtavanju tri puta i dalje mi ima pozorishni karakter... :katemoss:
By Ulix
Originally posted by Mars

A što bre tako.

Meni bilo ok.
Zato što je već dosadno igrati na kartu jadne Srbije i jadnih napaćenih Srba, a i zato što će onda avionom da ode u Monako ili gde već živi, a u Srbiji ni porez neće platiti. :awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by sing&dunum

Skroz te hipnotiše.

Zbog tih bebecih detalja i opsteg utiska, nikako nisam bio u stanju da izgovorim - lepa je, bas nam je lepa. To mi je uvek smetalo, izgledala mi je k'o devojchurak iz chetvrte klupe... :lol:

Sad, kada se konachno uoblichava u devojku/zenu, postaje i meni - sve lepsa, bash lepa. :love:
šta da vam kažem, život počinje u tridesetoj :smug:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ulix
Originally posted by Mars

A što bre tako.

Meni bilo ok.
Zato što je već dosadno igrati na kartu jadne Srbije i jadnih napaćenih Srba, a i zato što će onda avionom da ode u Monako ili gde već živi, a u Srbiji ni porez neće platiti. :awesome:
da, to je zanimljivo za Monako.

ali

za koji moj bi ovde ovim lopurdama plaćao porez? :puzzle:
meni muka što ja ovo jadno malo plaćam, a što bi on to radio za 2 miliona dolara?

nek on voli Srbiju na svoj način, ja mu ne branim, dok god niko meni ne kenja što istu hejtujem uzduž i popreko :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Skroz te hipnotiše.

šta da vam kažem, život počinje u tridesetoj :smug:

:yay:

Uteshno je saznati. :vruce:

:lol:
Korisnikov avatar
By Darling

Naravno, sto kaze Ulix, insistiranje na pomenu Srbije u kontekstu teskoca koje su nas snasle i prekrshtavanju tri puta i dalje mi ima pozorishni karakter... :katemoss:
Ne zaboravite da je decko sa Kosova, oni su takvi.

Marej je bio Smarej kao i uvek, imam utisak da ga je na 5:0, u drugom setu, Nole i pustio da dodje do gema, jer mu je bilo dosadno...

Sa druge strane mi je i zao Smareja, jer je pod velikim pritiskom, rece komentator da je je pun charter novinara dosao zbog njega, a sa druge strane je bolesno ambiciozna mamica. Umesto da ga ekipa sa klupe smiruje posle prvog izgublljenog seta, on je njima dobacio RELAX...msm, sve je jasno...

Sto se mene tice, nole je odigrao svoje finale, u polufinalu protiv Federera i ovom pobedom samo potvrdio sve sto je tada pokazao.
Korisnikov avatar
By svejedno
a zar nije pootvarao razne neke tenis centre & dveo jedan turnir?

mislim, kad je vec do toga dal on radi nesto za ovu zemlju.

..

meni svejedno to pominjanje, al hiljadu ljudi ovde je realno obradovao tom recenicom, tako da mi ok.

ko sto je igrao i na kartu poplave za australijance. jbg, tako se to radi.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Darling

^ Ne zaboravite da je decko sa Kosova, oni su takvi.

Marej je bio Smarej kao i uvek, imam utisak da ga je na 5:0, u drugom setu, Nole i pustio da dodje do gema, jer mu je bilo dosadno...

Sa druge strane mi je i zao Smareja, jer je pod velikim pritiskom, rece komentator da je je pun charter novinara dosao zbog njega, a sa druge strane je bolesno ambiciozna mamica. Umesto da ga ekipa sa klupe smiruje posle prvog izgublljenog seta, on je njima dobacio RELAX...msm, sve je jasno...

Sto se mene tice, nole je odigrao svoje finale, u polufinalu protiv Federera i ovom pobedom samo potvrdio sve sto je tada pokazao.
de si mala :pervert:

:D
By Ulix
Originally posted by svejedno

a zar nije pootvarao razne neke tenis centre & dveo jedan turnir?

mislim, kad je vec do toga dal on radi nesto za ovu zemlju.
Umesto tenis centra, otvorio je piceriju, ako sam dobro shvatio, u Kragujevcu, a teniski turnir se održava na terenima koje nije napravio već je za džabe dobio od grada, da bi tokom godine papreno naplaćivao njihovu upotrebu i pare stavljao u svoj džep.
By Ulix

nek on voli Srbiju na svoj način, ja mu ne branim, dok god niko meni ne kenja što istu hejtujem uzduž i popreko :D
:lol:

Mudro zboriš. :wundy:

I neka nastavi ovako dobro da igra. :wundy:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!