Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Lepo sto se Morezmo vratila.

Uzasni Jelenin servis. :farewell: Ceka nas Dubai!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pička joj materina, lezbejke ću da zamrzim zbog nje!

Jbg... ispade finale koje nisam očekivao... Dementijeva i Morezmo...

ALI KAKO????????????????????
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ma sve mi se chini da se Jeca vratila na staro,opet prebacuje loptu do iznemoglosti. Za vreme ,chini mi se ,Shtutgarta je super servirala,i jako, a sad opet mlitavo...

:obesen:

A sto se tiche Morezmo,ravnodushan sam....
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Aj na stranu loše sudijske odluke, JJ je isto imala dosta loših odluka. Kada treba da krene napred, jok, ona to ne uradi. U drugom setu je napadala i sve je išlo kako treba, ali čim se povukla - ćorak. Al dobro, ovo ću pripisati prelasku Marsa preko pomračenja tako da će na sledećem turniru biti mnoooogo bolje :placko:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma JJ je pustila da Morezmo pobedi u Parizu. :smeh: Treba da navuce hejt pa da izvisi na RG. Gledajte kako ce Morezmo i Dementijevu da pobedi. :giggle:

Salim se, dodje mi da povratim kad cujem kad neko kaze da Jelena samo prebacuje loptu. Zasto Ana, Radvanska ili Jelena Dokic nisu igrale treci set sa Morezmo? JJ je bar dobila set sa 6/0.

Slika
Slika

Uh, ko ce da me smiri, ko? Savo? :hug: .

Evo ga prenos na eurosportu. Ne mogu da gledam. :rida:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Polako Sunce, polufinale nije malo, uigrava se Jeca još uvek, biće bolje, biće bolje :obraz:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Povracaj slobodno:yes: prebacivace lopticu dokle god ne bude umela da je zvizne jako . :tuc: :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da... kad smo kod prebacivanja, bar da prebacuje tamo gde nije protivnica, nego maltene stalno vraća lopticu protivnici na reket... :lood:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije stos da je zvizne jako, to je Anina metodologija sa kojom je prsla posle RG. Tom igrom je izgubila od Morezmo ove godine u BRISBANE-u 6-3 6-2. Zasto se to ne kritikuje?Jelena miksuje igru, pokusa agresivno, a ako ne ide onda salje lopte duboko, seta protivnicu i pokusava da drzi loptu u igri itd. To se ne zove prebacivanje lopte, vec pametna igra kojom je ostala No. 1 na kraju godine. Inace, JJ je pojacala brzinu udaraca ali se to mozda ne primecje posto ona ne stenje (kao Sarapova) i ne oglasava se (poput Ane). Jelena ne igra na snagu, ona zna da izgradi poen.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Hm... šta li je sa kampigom...?

Jelena je dobar taktičar, samo što joj treba mnogo uigravanja. A čini mi se da se većina njene igre zasniva na predviđanju igre protivnice.
Korisnikov avatar
By Sunce
JJ fali dobar servis. Dozvolila je previse brejkova. Posle 6/0 u drugom setu nije ostala mentalno jaka. A i Morezmo je bila odlicna.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by Lakiboy_ns
Jaooo samo da Dzej Dzej pobedi Moresmo danas pa da je u finalu u nedelju uvece gledam sa svojom :love: protivu one krave Serene :cekam:
Khm... nije li Jelena posle sličnog posta izgubila od Bartoli :retard:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Originally posted by Sunce
Nije stos da je zvizne jako, to je Anina metodologija sa kojom je prsla posle RG. Tom igrom je izgubila od Morezmo ove godine u BRISBANE-u 6-3 6-2. Zasto se to ne kritikuje?Jelena miksuje igru, pokusa agresivno, a ako ne ide onda salje lopte duboko, seta protivnicu i pokusava da drzi loptu u igri itd. To se ne zove prebacivanje lopte, vec pametna igra kojom je ostala No. 1 na kraju godine. Inace, JJ je pojacala brzinu udaraca ali se to mozda ne primecje posto ona ne stenje (kao Sarapova) i ne oglasava se (poput Ane). Jelena ne igra na snagu, ona zna da izgradi poen.

Ana se ne kritkikuje zato shto se o Ani nije govorilo,i zato shto Ana nije sad izgubila mech. Dakle prichali smo o Jeleni... :nokti: Ani mnogo sto sta fali,pre svega psihijatar. Upravo je tu kljuch,Ana je takvom igrom osvojila RG,Serena je tako osvojila US open i AO,Venus Vimbldon,i tako u nedogled...Naravno da udarac treba da bude precizan,ali mora da bude jachii dok te ne uradi nece osvojiti GS,naravno voleo bih da me opvrgne. :sudija: Hocu da servira kao sto je pri kraju sezone...
Korisnikov avatar
By spliff
Zasto Ana, Radvanska ili Jelena Dokic nisu igrale treci set sa Morezmo? JJ je bar dobila set sa 6/0.
:up:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
O Boze,po toj logici,zasto je Azarenka pobedila Morezmo u 2 seta? Sta je sad kao Azarenka bolja od Jelene...svasta.
Korisnikov avatar
By Sunce
U redu je, Jelena treba vise da napada, da igra vise ofanzivno. Ali desava se da to ne ide i da treba brzo pronaci drugi nacin. Ili primeti da protivnica gresi i tada je namerno forsira da to radi. Slicno je igrala Monika Seles sa Stefi Graf. Stefi je imala ubitacni forhend i Monika ju je mucila relijima i iznudjivala greske. J
J nema jake udarce kao sto imaju Serena, Venus ili Ana, nije razbojacica. :lol: U ovom mecu je presudio servis. Nije joj isao servis i to me je iznerviralo nevidjeno. Dokle vise?

A sto te nema da komentarises Anine izgubljene meceve? Tada postajes "nevidljiv"? :kasalj:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
U redu je, Jelena treba vise da napada, da igra vise ofanzivno. Ali desava se da to ne ide i da treba brzo pronaci drugi nacin. Ona nema jake udarce kao sto imaju Serena, Venus ili Ana, nije razbojacica. :lol: U ovom mecu je presudio servis. Nije joj isao servis i to me je iznerviralo nevidjeno. Dokle vise?

A sto te nema da komentarises Anine izgubljene meceve? Tada postajes "nevidljiv"? :kasalj:

Boze svasta...tripijesh skroz...ja tad Anu samo ispljujem i popizdim. i ne znam shta sad umeces Anu u sred priche o Jeleni.. Smarate sa tim rivalitetom... :regan: da me ne mrzi cheprkao bih svoje postove u kojima pljujem Anu.

:sudija:

a sad dosta :grouphug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ja volim i Jelenu i Anu, samo lupetas kad kazes da prebacuje loptu. Nemas pojma! Da bih ti to pokazao, morao sam da navedem rezultate koje je Morezmo imala sa igracicama koje igraju pre svega napadacki tenis, sa Anom ili Jelenom Dokic.

Jedno je da pljujes po Ani, a drugo je da primetis sta joj valja a sta ne valja.

Jeleni ne valja servis i ne valja joj mentalna snaga. Ne ume da zavrsi mec. Ofanzivna ume da bude, a to si video u mecu sa Corne, u drugom setu sa Morezmo itd.
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
A Azarenka je defanzivna? :smokin:

Elem,ja mnogo sto sta kazem u trenucima iznerviranosti,npr da necu gledati Anu dok ne dodje do polufinala Grand Slama. Kad kazem da Jelena prebacuje lopticu ne mislim bukvalno,vec da igra mlitavo....u to se ubraja i servis. :zakljucano:
Korisnikov avatar
By Sunce
To je vec stil igre koji ti se ne dopada. Mislim da Jelena treba da se oglasava u toku meca jer bi tako izgledao mnogo agresivno-intenzivniji :roll: Njena "mlitava" igra joj je donela titule i No.1 poziciju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Upravo zbog toga joj se divim. Nije osvojila gran slam, ali je zavrsila je sezonu kao No. 1. Respect. Jedna od 9 teniserki!!!

Za gran slam je potrebna i sreca i umece i snaga, i svakako bi bilo lepo da JJ osvoji titulu. No, polako. I da ne osvoji GS, ipak je ona odlicna teniserka.

Ne razumem zasto su se svi okomili na nju, nije osvojila GS a bila je No.1. To se desilo i Klajsters i Morezmo i Riosu itd. Kao da je Jelena kreirala WTA ranking. Ako je GS najvazniji, neka ga boduju sa 1000, a ostale turnire sa 50. Onda ce teniserke igrati samo gran slamove i videcemo sampionke.

And what about those who would criticize Jankovic for being No. 1 without collecting a coveted major title?

"I wouldn't waste one ounce of my energy answering those that say that," Bollettieri said with typical spirit. "How many people have reached No. 1 in the world? I used to say to Anna Kournikova, 'You must understand that the more famous and successful you become, the more chatter you'll hear.'

"They say your name, and no matter what they're saying about you, you say 'Thank you.' Jelena made it to the top of tennis, and no one can take that away from her."
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Savrsheno_nesavrshen
Kad kazem da Jelena prebacuje lopticu ne mislim bukvalno,vec da igra mlitavo....u to se ubraja i servis.
jelena (uglavnom) igra najbolju odbranu na svetu
na mrezi nije uopshte losha
jedini problem je servis, pogotovo drugi
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Elem...Jeca je imala dobar zreb ,ipak su mi i Kuzi i Safina nekako labilnije od Serene Venus i Dementijeve. Ako Ana izgubi od Klejbanove opet,onda je retard.

:cheer:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne znam za koga da navijam - Elena ili Morezmo :nesiguran:

Ipak cu za Elenu :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Savrsheno_nesavrshen, slazem se sa tobom da Jelena ima jako slab servis, posebno drugi servis. Kao sto sam vec pisao, on je bio razlog zasto je izgubila. Takodje, Morezmo je koriistila slajs koji je dodatno usporavao Jeleninu igru.

Evo sta kaze Jelena:

http://tenniswta.blogspot.com/2009/02/o ... na_15.html

Po meni je JJ dobro igrala na turniru. Njen cilj je bio da udje u formu, da ubrza kretanje i da se suocava sa pritiscima - kljucnim poenima. Imala je najteze protivnice: Li Na, Scevone i Cornet.

Inace, Elena brani titulu u Dubaiu, ali nije igrala u Indian Wells-u, tako da moze da prestigne Jelenu na WTA listi.

Sto se tice prebacivanja loptica, posmatraj malo muske meceve. Tamo poeni traju, igra se tenis. Poeni se ne zavrsavaju posle dve, tri razmene. Ako pogledas bilo koji mec Nadala i Federera videces da je tako. Nadal stoji iza osnovne linije, igra defanzivni tenis, a onda prelazi iz defanzive u ofanzivu. Pravi mali broj gresaka - prosek 5 po setu. Nadal je vise defanzivan, a pogledaj kakav je sampion - teniser. :hail:

Igra koju pokazuje Rodik ili Devenport se zove popularno "rokenrol": jak servis i brzo, jako, snazno zavrsavanje poena. :hail: Mnogi strucnjaci "zameraju" ovakvim teniserima pricajuci da im je igra siromasna, neraznovrsna, da se oslanja na servis i snagu. Mnogi teniseri, pre svega visoki teniseri imaju "potencijal" za takav tenis. Sarapova, Devenport, Ivo Karlovic, Venus Vilijams imaju savrsen servis, jacinu udarca ali im uvek fali bolje kretanje. Sa druge strane, imas tenisere koji se savrseno krecu, ali nemaju dobar servis i brzinu udaraca.
Ali, u tenisu je vazna pobeda. Ako je JJ pobedila 5 puta agresivnu razbijacicu Venus, i 3 puta Serenu (jedan set joj je uzala sa 6/0), to znaci da ona zna sta radi i zna kako treba da igra.

Sto mi je simpatik ovaj mali:

Slika
Slika

Nick and Kei Nishikori
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Suđenje na ovom turniru je stvarno katastrofalno...

I Morezmo je osvojio turnir... Meč je bio skoro pa preslikan jučerašnji (čak su i JJ i Dementijeva nosile haljine iste boje)...
Korisnikov avatar
By Sunce
Sta sam Vam rekao, Morezmo je pobedla. :jerry:
Korisnikov avatar
By broX
A konacno.....Jelena Dokic igra sledece nedelje u Memfisu. Bas me zanima da li joj je AO bio samo slucajnost ili bi stvarno moglo nesto da bude od nje

ako pobedi u prvom kolu Wozniacki (a pobedila ju je u 3. kolu AO ako se ne varam), nema ama bas ni jedno znacajno ime u žrebu do finala (Azarenka)
http://www.sonyericssonwtatour.com/2/draws/

bas zanimljiva sledeca nedelja

:dance: :tenis:
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!