Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Aha, Marvinela ima divne zvezdice. :cheer:
Korisnikov avatar
By svejedno
Svaka mu cast.

Mislim, Djokovicu.

..

Veoma lep mec.

Svaka cast.
Korisnikov avatar
By Darling
Odlicno je igrao, drago mi je sto nije dozvolio da ga vetar demoralise, takvog ga volim! Bas ga je nadigrao! :klap:
Korisnikov avatar
By Dzi
Bravooooooooooooooo :vijaca:
Korisnikov avatar
By Galateja
Pa, sad... Sa trenutnom ponudom volela bih i nadam se da će titule odneti Novak i Karolinočka.
Meni je ona simpa, ne znam šta ste se okomili na nju i Dementijevu, obe deluju dobrušno i kvalitetne su teniserke (dobro, Elena je sunce u zalasku :awesome: ), naročito ova mlađahna naturalizovana vikinškinja slovenskog porekla. :sweet:
Korisnikov avatar
By Marvin
A za Soderlinga ne verujem dok ja ne vidim taj meč :hand:

To vi lazete zaslepljeni onim... (jebote, kako da se vređa Rodzer? koje pogrdno ime za njega imamo?)
Korisnikov avatar
By Marvin
Lepi je, ali meni je ipak Šved lepši...

Slika

:maca:
Korisnikov avatar
By Oziris
A sto Soderling ima lepe kljoveeeee :love:

Gledala sam neki njegov intervju, lik ima savrsene, ali SAVRSENE zube i predivan osmeh. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ljudi, da l' sam vec izlapeo:deda: ili je nesto ipak cudno u rasporedu ovogodisnjeg US Open-a? :nerd:

Zar ne bi trebalo da su danas zenska polufinala, ne bi li dame imale dan pauze (kako je to, ako se ne varam, obicno bivalo) - petak, pa onda u subotu FINALE? :nesiguran:

Jer, ako su danas samo muska cetvrtfinala, to ce znaciti da su zenska polufinala sutra (sutra je petak, zar ne? :blentavi: )... :shrug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Aha, vidim sad. :D

'Fala! :)

Znaci, u petak i subotu igraju zene. Imam utisak da su ih zgurali nekako u dva dana zaredom... :neznam:

:giggle:

A, mozda sam i ja malo :lood: , sutra mi je jedan ispit... :lol: Al', sto cu opusteno da gledam meceveeeee posle togaaaaa... :hyper: :lol:

:tenis:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!