Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Apsolutno nista necu komentarisati sem da najzenstvenija femica jebe kevu a ostali mlataraju nogama i rukama.cast izuzecima.... :mad: :mad: :mad:
Korisnikov avatar
By Winter
mene zanima ko je ta najženstvenija femica...zar među amebama ima femica :kafa:
Korisnikov avatar
By Shmi
To cu zadrzati za sebe a vi nagadjajte. :njanja:

Sramotaaaa! Butchice i lopte - dva sveta. :upucajse:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
A sto si ti tako drki, pa niste bile na svetskom prvenstvu nego na Adi? :smeh:
Korisnikov avatar
By Shmi
Drki?! Ja??????? Ma neeeeeeeee! Mislim te koje su pazile da ne slome nokat su takoooo trcale,uzimali lopte,sutirali gde su stigle i uglavnom kod takvih je bila najvise lopta... a mi koji smo HA FUDBALERKE smo pokazivali kako se pada elegatno,kliza,bezi od lopte... :drama:

E,eeee Adzaja je tako falila. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Sumnjala sam da ce se tekma uopste odrzati,ali bilo je i vise nego super!
Moja ekipa je izgubila sa 7:2,a jenny je dala jedan gol!Uz moju malu asistenciju. :D
Posle smo zaginule na pivu nekoliko sati.
Moji utisci,

Romanticarke:
the1-pljuga,telefonira i brani u isto vreme,svestrano nema sta :D
dee-odlicno branila,a kasnije super organizovala neorganizovane cice :P
delete-vise se smejala potezima i promasajima suprotne ekipe,ali nista zlonamerno ;)
lorna-borila se koliko su joj to dozvoljavale natopljene patike :)
elektron-najglasnija i najveselija po ovom sumornom danu :okret:
ne forumasica D-igrala na svim pozicijama i pokazala da ima dooosta kondicije :)

Zivotinje:
BlackLady-posle tri dana nespavanja,puna energije i volje za pobedom,borila se i nogama i pomalo rukama :mazi:
jenny-iznenadjenje dana,finte,odbrana,napad,ma prosto je letela po terenu,svaka cast! :dance:
Birthdaygirl-golman,trudila se koliko god je mogla i kisnula i kisnula i kisnula u mestu :friends:
zozi-uterala strah u kosti protivnicama,ali ne dovoljno za pobedu Zivotinja,ali u svakom slucaju dobro je igrala :okret:
shmi-je zamenila mene jer sam otisla,tako da nisam ispratila njenu igru,ali ne sumnjam da se pokazala u najboljem svetlu :mazi:
scout-o njenoj igri i pozrtvovanosti svaka rec bi bila nedovoljna.Sjajno! :)
Korisnikov avatar
By Shmi
E svaka cast Sabotage kako si sve lepo opisala. Samo moram da napisem da nama tako svestrana thew1 i zajebant dala golove ... da nemam reci. :drama: Da onda ne pricam o drugima... :lol:

Mislim da posle ove tekme bi trebale zaista da organizujemo jednom nedeljno ili mesecno ili kako god vam odgovara da iznajmljujemo salu i da pikamo. Nadam se da cete hteti... Meni je izuzetno prijalo,posebno mi trcanje kao od sale odneo mamurluk. A inace se treznim dva-tri dana jer tesko podnosim alkohol. :smilegrin:

Da naglasim da mi je izuzetno drago sto sam vas sve upoznala iako sam nazalost zbrisala odmah posle tekme zbog dragog mi kuceta. Bice jos prilika nadam se. :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sabotage, pa ja sam branila svega pentaestak minuta! I dala sam dva gola! :kralj:
By Dee
Danasnje okupljanje je proslo fenomenalno... prelep dan, iako kisan. Odziv je bio fantastican i sad mozemo polako da se prebacimo na zatvoren prostor. :)
Upoznala 12 fenomenalnih devojaka, istrcala se, "malo" pokisla i nakon toga sa istim tim zenama uzivala u caju a kasnije i drugim picima. :D Divno sam se provela i uzivala danas ceo dan. Devojke puno vam hvala sto ste se odazvale. Goscama van grada zelim puno da se zahvalim zbog dolaska, a pogotovo BlackLady koja se pojavila i nakon tri dana nespavanja. :)
Sabotage je sve lepo sumirala, tako da nemam zaista sta da dodam vezano za igru.
ZENE, SJAJNE STE!!!!!!!!!!! :)
Korisnikov avatar
By Madonna
:placko:

spavao sam :(

sl. put moram doci. ako me pozovete
Korisnikov avatar
By zozefin st
e najzad sam igrala, decaci iz kraja me nikad nisu pustali da igram sa njima ...:hyper:
Korisnikov avatar
By scout_finch
e, bas sam se fino igrala danas, jes da smo pukle, al' nije mi zao. :kingkong: :D
trebalo bi uskoro da ovo ponovimo, naravno sastavi timova se ne menjaju.:D
Korisnikov avatar
By Shmi
Sto se mene tice mozemo vec sledeci vikend da pikamo fudbalicu. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by shmizllica
Mislis rukom sto si dala golove? :trep:
:lol:

Hahaha, nakon sto sam dala te golove, solidarisala sam se sa drugaricama golmankama i pokusala da to radim, ali je ocigledno da mi to ne ide... :smeh:

Ali tebi svaka cast na odlicnoj igri, sasvim sam sigurna da si mnogo unapredila igru svoje ekipe i....naravno da ti cestitam sto si uspela da mi das gol. :kiss:
Korisnikov avatar
By Shmi
:hvala: :narcis: :kiss:

p.s. Pocnite da se dogovarate za sledecu tekmu. :smilegrin:
By Dee
Originally posted by Delete
Originally posted by zozefin st
Originally posted by Orlando the Lady
Sabotage, pa ja sam branila svega pentaestak minuta! I dala sam dva gola! :kralj:
ma to te lady pustila
:veverica:
Ja bih pre rekla da je tvoja odbrana popustila, pa je ona iskoristila svoju spretnost (i okretnost) da postigne dva pogotka. :D
Iz kojih je razloga Zozina odbrana popustila, ja ne smem ni da pomislim a ne da komentarisem... Ali nama, Romaticarima, momenat slabosti je sjajno posluzio... :D :D :D
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!