Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
sada ce nole
serena 6:1 6:2
jeja najbolja protiv serene do sada :love:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nije Jeja najbolja, već Ursula Radvanska :D Osvojila je jedan gem više od Jelene, a ček je uspela i da jednom brejkne Serenu :D

Ipak mislim da je Jelena Sereni najnezgodnija protivnica... Da se Jelena nije pogubila na bitnim poenima, ko zna šta je sve moglo da ispadne...
Korisnikov avatar
By badu
Sinoć gledala dizanje tegova uz vodku. Mislim, pila sma i gledala dizanje, nije nova disciplina.

Ali ova Španovićeva... Ju! *drool
Korisnikov avatar
By deran
Slika

Da napomenemo, za one koje možda ne znaju, američki sportisti nisu podležni antidoping kontroli zato što američka vlada garantuje za njih.

JA NISAM ZNAO!!!!!!!

:indijanac:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Strasno, jbt! I onda kreten Lochte ima obraza da sere nesto naokolo... Joooooj, tacno sam znala da cu da se nerviram opet...

Inace, Cavke sinoc - bas bzvz jbt... A o Djokovicu da ne pricam...
Korisnikov avatar
By boo_radley
^
^ Ma testiraju se i oni, samo ih ne kontroliše Svetska antidoping agencija kao ostale obične smrtnike, nego neka američka. :lol:

Valjda. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ma jes, sve im verujem...

Nego Serena je bukvalno ponizila Šarapovu.... Ono je sramota. Finale olimpijskih igrara... Sereni svaka čast, definitivno najbolja igračica ikad :respect:
Korisnikov avatar
By spliff
btw, to su dve moje omiljene igrachice ikada
jeja je naravno van konkurencije
Korisnikov avatar
By lana-bg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418995#p2418995]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418779#p2418779]lana-bg napisao:[/url]Da li utisavate Acu Stojanovica?
Stvarno ga pretera...
ne utisavam, iskljucujem i sve sto Eurosport prenosi gledam sa originalnim komentarima na engleskom
Ja imam kablovsku i nema sanse da zaobidjem nase polupismene komentatore (cast izuzecima) cak ni na stranim kanalima.
Gde gledas Eurosport na engleskom?

Usput, otvaranje je bilo lose, na trenutke morbidno i zao mi je sto sam uopste gubila vreme cekajuci da se nesto (pametno) desi.

Verujem da ce vaterpolisti osvojiti medalju, za ostale ne znam...
Svaka cast Ivani Maksimovic

Evo ga opet Aca luduje, nije normalan...
Korisnikov avatar
By boo_radley
Šta se dešava sa ovim trkačima? U svakoj trci koju sam gledala neko je il' polomio noge il' se sapleo il' jednostavno prestao da trči. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I Marej uzeo zlato :D :D :D

Želim mu da i nastavak karijere bude identičan kao karijera Elene Dementijeve :D
Korisnikov avatar
By boo_radley
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419724#p2419724]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419411#p2419411]boo_radley napisao:[/url]Oscar Pistorius :hail:

e,vi''š,ne znam šta je on uradio na kraju (ako je trčao finale),ali se njegov rezultat dovodi u pitanje zbog "raznih materijala od kojih noge mogu da budu napravljene"... :povez:

bitno je da ameri ne idu na doping test... :bljak:
Večeras trči polufinale. :)

I valjda se više ne dovode u pitanje njegovi rezultati pošto su vršeni ti neki razni testovi. :nesiguran: Valjda.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja stvarno ne znam sta da mislim o tom mecu... Mislim, Federer onakav? Hmmm... Pa prekjuce je protiv Delpa urlao, radovao se skoro svakom poenu, ljutio kad pogresi... Ovo sada - uzas! Kao da mu je neko rekao - izadji i odigraj najgori moguci mec EVER!
By Ulix
Zato je Serena juče bukvalno počistila teren Šarapovom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!