Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Kako bih voleo da JJ udje u finale. Kakav bi to melem za oci bio.

Na fed kupu je igrala savrseno. Ipak je pobedila Klejbi-lezi i Kuzi-lezi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Moja divna Zheng pobedila Sarapovu. :yay:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Bravo za Ženg :D

Al Jelena puče u dublu... Mada bar po brojkama izgreda da su igrale ok.
Korisnikov avatar
By Seaman
Super za Troickog, zao mi je Davidenka, bzv.

Za JJ se nisam mnogo iznervirao, dosta je igrala dubl, sad neka se skoncentrise na singl, ako ne misli da prodje kao Ana.

I ja bih volio da vidim JJ u finalu. :fige: Ili jos bolje kako drzi pehar :D

Zao mi je Sarapove, nikako da se sastavi, a mislio sam da ce ona da postavi stvari na svoje mjesto. :)
Korisnikov avatar
By Oziris
A Flipkens sa 3:0 izgubi prvi set protiv Dementieve...

Elem, na stranu to sta biste vi VOLELI, da cujem prognoze: ko drzi pehar ove godine u IW i od tenisACa i curica? :D

E da, i jos jedna stvar? Zasto Serena i Venus ne igraju u IW?
Korisnikov avatar
By spliff
zato shto su pre nekoliko godina optuzene da su namestile medjusobnio mech u polufinalu ako se ne varam
By Ulix
Skroz podržavam to što ne igraju IW, to je prilika drugim teniserkama da osvoje neki veliki turnir. :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff

zato shto su pre nekoliko godina optuzene da su namestile medjusobnio mech u polufinalu ako se ne varam
koliko sam shvatio, V je predala mec Sereni pre pocetka meca, pa ih je publika tom prilikom izZvizdala (kako se ovo pise???) i navodno izvredjala po rasnoj osnovi, pa su njih dve odlucile da bojkotuju IW.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Ulix

Skroz podržavam to što ne igraju IW, to je prilika drugim teniserkama da osvoje neki veliki turnir. :lol:
It's funny 'cause it's true.

@ see-man
I ja sam ocekivao (makar) od Sarapove da malo primiri sestre, ali nema od tog posla nista. :hand:

Jedino Belgijanke malo da zivnu. :fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
JJ igra od ponoci, a koliko sam vidio po programskoj semi koju mi je dao Marvin :lol: bice prenos uzivo. :yay:
Korisnikov avatar
By Seaman
Nole me posteno nasikirao :) :yay:

Pih, ne znam hoce li JJ poceti u ponoc, ona luda Peneta dosla do 3 seta, nadam se da ce da ispadne. :D
A prenos je samo do 1:45 :roll:
Korisnikov avatar
By IriS
bravo Nole :hail2:

kako se carski izvukao. :kralj:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sreca, bas bi me iznervirao da je ispao. :)

Plasim se za JJ :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Peer ce pobijediti Penetu :yay: , u trecem setu vodi 5:0.
Korisnikov avatar
By IriS
Pennetta :love:
najlepša teniserka ikad :cuddle:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ako sad nisam razbudio celi komšiluk! To Jeco!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Sad kad sam se malo ohladio, da izanaliziram meč...
Prvo pozitivne stvari - ritern joj se dosta popravio. Osvojila je baš dosta poena iz riterna. Odbrana joj se takođe malo popravlja.
Loše - Servis. Ne mogu reći da je drastično loš, ali drugi servis joj je skoro izgubljen poen... Veliki broj neiznuđenih grešaka (58), ali i veliki broj vinera (38). Mada pohvalna je malo agresivnija igra. Inače, opet je prehlađena. Ona stolica joj se napunila iskorišćenim maramicama, vala svaka joj čast kada je bolesna mogla da izdrži skoro 3 sata igre (i još da pobedi). I dalje se ne smeje :( čak joj se omaklo i par psovki. Mada da sam bolestan ni meni ne bi bilo do smejanja. Udarci relativno slabi...

Nego ko je dotični Chip? Nešto nisam upućen da je unajmila nekog trenera?
Korisnikov avatar
By Seaman
Jao zivce mi je moje pojela :love: Posle meca sam bio sav mokar, kao da sam ja bio na terenu, 3 h agonije. :smeh:

Prvi set katastrofa, samo je dobila jedan servis, uzas!! Drugi set prava drama, pogoto taj brejk kada je vodila 6:1 i onda je Erani izjednacila na 6:6, ali se srecom izvukla, ne znam ni sam kako i osvojila drugi set. Treci set opet drama, posle 2:0 za JJ, erani osvaja 4 gejma, i jos ima 2,3 brejk lopte na JJ servis. Tu sam mislio da nema nade, ali sam ipak gledao do kraja. I na kraju preokret, JJ osvaja 4 gejma za redom. :yay: Boze, kako sam bio happy, kao da je osvojila grend slem turnir. :lol:

JJ :yay:

Ipak je pobijedilo iskustvo, Erani je bila dobra, ali nije uspjela da privede mech kraju.

JJ servis ocajan, samo na trenutke, drugi servis katastrofa, dobijala je svaki 4 poen. Agresivnija, ali mislim da je Erani bila bolja na mrezi.

Sve u svemu, nadam se da ce uspjeti da se odmori za mech protiv Peer.

SAVO, i ja sam se zacudio za trenera, nisam znao da je prekinula saradnju sa Rikardom. Komentator je rekao da je ovaj Chip valjda privremni trener, mada ni on jadan nije znao je li Chip ili neko drugi. :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Da li je igrala protiv Peer i ako jeste, kako je prolazila?
Korisnikov avatar
By Seaman
Ispale su Azarenka i Klajsters. :yay:

Jelena ima veliku sansu da dogura daleko. :fige:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne raduj se pre vremena.

:yay:

Divno je sto je prosla dalje.

Voleo bih da kasnije samelje krmacu Klejbanovu (koju inace volim). :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!