Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
mogu ja da odgovorim mogu ja mogu ja :cheer:

ja bih je operisala da izgleda ovako:

Slika

ili ovako:

Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by IriS

mogu ja da odgovorim mogu ja mogu ja :cheer:

ja bih je operisala da izgleda ovako:

ili ovako:

Slika
Ih sad...
Pretera ga.

Našla si koga ćeš za primer da metiš...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam trazio dodelu trofeja posle tog meca, ali nisam nasao...a znam da sam je gledao.
Korisnikov avatar
By Marvin
Da stvarno.
Taj meč bih jako voleo da odgledam :yes:
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa p*č*a vam materina, ja odem na nekoliko dana, vi ovde već napravili 3 strane!!
A nije ni sredina januara!
A NIJE NI kraj decembra ! :shok:

:)

Moji favoriti Jeca i Đoka :balerina:
Korisnikov avatar
By Sunce
"Duso, nemoj vise da izostajes sa forumskih casova tenisa!"

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
@ Sunce - Da, daaaa, i takvu zelim!!! I takvu kao na Wimbledonu 2006!
Korisnikov avatar
By Oziris
"Jankovic has very consistent ground strokes and likes to go down the line more often than crosscourt. Her signature shot is her two-handed backhand down the line; she hits it with excellent pace and can drive it deep for an outright winner and also the fact that she can hit her backhand any angle from her court position."

Da, daaaa...
Korisnikov avatar
By Seaman
Navijate za kojekakve strane zvezde , pored nase predivne JJ. :lol:

JJ :love:

Za mene je ona univerzum, kad ona prestane da igra..what's the point? :lol:

Vrijeme ce da stane, zivot nece imati smisla. :D

JJ hvala ti sto postojis. :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
A ako ti se vrati Martina Hingis? :eureka:
Korisnikov avatar
By Mars
Mogu da se vrate opet u finale RR, da je Štefi počisti sa terena.
By mangas
ako budu fit, conga i sharapova osvajaju AO.... a od ovih nashih, po meni samo nole ima shansi da dogura do 1/4 finala. enan ce osvajati pariz dok bude igrala, a za melburn nisam siguran. :gatara:
By Ulix
Originally posted by mangas

ako budu fit, conga i sharapova osvajaju AO....
A na osnovu čega baziraš tu suverenu pretpostavku, živo me zanima, budući da ja njih ne bih računao u favorite ni u ludilu? :sweet:
By mangas
metodom posmatranja. :P ...pratio tennis skoro 20 godina unazad. conga je sve bolji, da nole nije bio u zhivotnoj formi onda, vec bi imao pehar iz melburna. kod zhena jedinu bolju igru na AO od sharapove, sam video od hantuhove u prvom setu 1/2 protiv ivanovicke. ali hantuhova je gora po oscilacijama u igri chak i od ane...
(;

"ni u ludilu"? a na osnovu chega si ti tako samouveren da mozhesh da izbacish bilo koga iz "trke"? ne bi bilo ni prvi ni poslednji put da neki kvalifikant osvoji turnir, a kamoli finalista/osvajachica.
By Kragi
Originally posted by Sunce

Prognoze?

Ko pobedjuje u muskoj, a ko u zenskoj konkurenciji?

Kako ce proci Henin?

Djokovic, Ivanovicka ili Jankovicka, ko ide najdalje?

http://www.australianopen.com/en_AU/index.html

Naravno da uvek navijam za nase tenisere pa nekako ne mogu da budem objektivan pri prognoziranju :neznam: Bilo bi super da JJ osvoji prvu GS titulu a ako je ne osvoji onda bih voleo da to bude Kim Klajsters (KK :lol: ). Odusevila me je na US Openu :) Sve u svemu samo da sestre Vilijams ispadnu sto pre :eevil: :fige: :piski: Isto to bih voleo da se desi i sa Federerom i Nadalom :D , mada verujem da bi Novak mogao najdalje da dogura od svih nasih tenisera. :)

Henin mi je skroz :sweet: samo ne znam koliko ce moci da se vrati u formu koju je nekada imala posle ove pauze. :hug: Doduse i KK je tako ... Nemam pojma :psiholog:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

"Cujem, Jelena jedva ceka da igramo opet na Australian openu!"

dvorucni :evil:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Moja zelja: Nadal/Djokovic finale :love:

A sto se zenskih tice: JJ da osvoji svoj prvi GS!!!!
Korisnikov avatar
By Marvin
Bah! :grom:

Enan istegla mišić, odmara do Australijan opena
Beta | 09. 01. 2010. - 15:30h | Foto: AP | Komentara: 0

Liderka WTA rang liste Serena Vilijams ipak neće prvi meč u 2010. godine igrati sa nekada najboljom teniserkom sveta Žastin Enan, koja je danas odustala od nastupa na turniru u Sidneju zbog istegnutog mišića noge.

Žrebom je ranije danas odlučeno da se Vilijamsova i Enanova sastanu u drugom kolu. Američka teniserka će u prvom biti slobodna, dok je Belgijanka trebalo da prebrodi duel sa 26. igračicom sveta Marijom Hose Martines Sančes. Susret višestrukih grend slem šampionki, ipak, morao je da bude otkazan, pošto je Enanova u današnjem duelu sa zemljakinjom Kim Klejsters u finalu turnira u Brizbejnu, u kome je poražena, istegla mišić leve noge.

Enanova će zato pauzirati do Otvorenog prvenstva Australije, koje počinje 18. januara. Turnir u Brizbejnu bio je prvi na kome je 27-godišnja Žastin Enan nastupila još od maja 2008. kada je sa prvog mesta na WTA listi
otišla u penziju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Ah dobro, mozemo reci da ce Serena osvojiti Sidnej, no? :jbg:
Korisnikov avatar
By Oziris
From your lips into God's ears! :fige:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 36
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!