Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by OzirisJa volim da je gledam, meni se sviđa njen tenis, pa mi ne smeta toliko urlikanje. Nju, doduše, nisam siguran da li volim, imam utisak da je neka kravetina, kako ume da bude bezobrazna i da se raspravlja sa sudijama, itd.
A Azarenka mi svojim vristanjem ubija svaku zelju za gledanjem, pa gledam "sakati" tenis, tj. tenis na MUTE opciju!!!
Originally posted by OzirisE vidiš, o tome sam i ja razmišljao: kako uspe da proizvede zvuk koji toliko dugo traje, to uopšte ne deluje ekonomično. Kako ne promukne od tolikog vikanja?
Ma slazem se Ulixe sa tobom u potpunosti, i ja volim njen tenis, ali ono njeno vriskanje - ne znas da li umire ili vezba glasne zice! A toliko joj dugo traje vrisak da mi je jos uvek potpuno nejasno kad stigne da udahne izmedju dva vriska... Ponekad imam utisak da se prvi vrisak produzava kroz drugi udarac i da se preklapa sa pocetkom drugog vriska, koliko god to zvucalo nemoguce... kao da nema pauze za udah izmedju...![]()
![]()
![]()
Originally posted by UlixJa obozavam frajerku Azarenku! Volim i njeno ponasanje i njenu igru i voleo bih da jednog dana osvoji GS. Gledao sam sam kraj meca.Originally posted by OzirisE vidiš, o tome sam i ja razmišljao: kako uspe da proizvede zvuk koji toliko dugo traje, to uopšte ne deluje ekonomično. Kako ne promukne od tolikog vikanja?
Ma slazem se Ulixe sa tobom u potpunosti, i ja volim njen tenis, ali ono njeno vriskanje - ne znas da li umire ili vezba glasne zice! A toliko joj dugo traje vrisak da mi je jos uvek potpuno nejasno kad stigne da udahne izmedju dva vriska... Ponekad imam utisak da se prvi vrisak produzava kroz drugi udarac i da se preklapa sa pocetkom drugog vriska, koliko god to zvucalo nemoguce... kao da nema pauze za udah izmedju...![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by OzirisPa poslusaj je kada prica - uvek je promukla. Zvuci kao decak koga je zahvatilo mutiranje glasa.
![]()
![]()
Originally posted by MarvinSto se tice Azarenke, meni je najdrazi njen "bezobrazluk".
Ja je volim![]()
I volim taj njen bezobrazluk.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!