Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Jebes ga, ako loptica nije pala jedno dva metra "pre" mreze, pa odskocila u mrezu! :roflmao: :lol:
By Ulix
Originally posted by Oziris
A Azarenka mi svojim vristanjem ubija svaku zelju za gledanjem, pa gledam "sakati" tenis, tj. tenis na MUTE opciju!!!
Ja volim da je gledam, meni se sviđa njen tenis, pa mi ne smeta toliko urlikanje. Nju, doduše, nisam siguran da li volim, imam utisak da je neka kravetina, kako ume da bude bezobrazna i da se raspravlja sa sudijama, itd.

Ali da igra dobro - igra. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma slazem se Ulixe sa tobom u potpunosti, i ja volim njen tenis, ali ono njeno vriskanje - ne znas da li umire ili vezba glasne zice! A toliko joj dugo traje vrisak da mi je jos uvek potpuno nejasno kad stigne da udahne izmedju dva vriska... Ponekad imam utisak da se prvi vrisak produzava kroz drugi udarac i da se preklapa sa pocetkom drugog vriska, koliko god to zvucalo nemoguce... kao da nema pauze za udah izmedju... :nesiguran: :puzzle: :neznam:
By Ulix
Ma slazem se Ulixe sa tobom u potpunosti, i ja volim njen tenis, ali ono njeno vriskanje - ne znas da li umire ili vezba glasne zice! A toliko joj dugo traje vrisak da mi je jos uvek potpuno nejasno kad stigne da udahne izmedju dva vriska... Ponekad imam utisak da se prvi vrisak produzava kroz drugi udarac i da se preklapa sa pocetkom drugog vriska, koliko god to zvucalo nemoguce... kao da nema pauze za udah izmedju... :nesiguran: :puzzle: :neznam:
E vidiš, o tome sam i ja razmišljao: kako uspe da proizvede zvuk koji toliko dugo traje, to uopšte ne deluje ekonomično. Kako ne promukne od tolikog vikanja? :kesa:
Korisnikov avatar
By Marvin
A baš sam hteo da te pitam da li si se odlučio da li je voliš ili ne :) (pošto se sećam da smo obojica bili neodlučni)

Ja je volim :love:
I volim taj njen bezobrazluk.

(a svemu tome su doprinele i fotke ove od pre par dana, mnogo je lepa, a ja sam, šta ću, plitak :mirnatetko: )
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja, recimo, nisam bas sigurna da volim nju, ali jako volim njenu igru.
Korisnikov avatar
By Oziris
Off - Ne verujem da cu reci ovo, ali Safina mi bas jebozovno stenje... :D
Korisnikov avatar
By spliff
jbg
barem tje jeca da bude freshka protiv karolin
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Baš mi je žao Safine... Al mi j drago zbog Azarenke, uf što volim kad tako izgube nerve, ova je u tome zajebala i Zvonarevu :lol:

Nego, to Jelena sad mora da pobedi u dva seta da bi išla dalje? Ne kapiram kako se računa predaja...
Korisnikov avatar
By Lunja
Bas je naelektrisana atmosfera u Dohi - k'o u grobnici. :sarana: :obesen:

:kiss: :kiss: za Safinu :mazi: :meda:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sava_Savanovic
Nego, to Jelena sad mora da pobedi u dva seta da bi išla dalje? Ne kapiram kako se računa predaja...
jeca samo da pobedi
bilo kako
i ide dalje

:fige:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lunja
Bas je naelektrisana atmosfera u Dohi - k'o u grobnici. :sarana: :obesen:
bash choodan mech
nije da nema dobrih poena
ali sve je nekako, kako da kazem, dosadno (?)
Korisnikov avatar
By spliff
12. gejm 3. seta :hail2:
sigurno nabolji gejm na turniru
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sava_Savanovic
Jelena je trenutno 2-2 u setovima.

Znaci da se danasnji mec protiv Safine racuna 2-0.

Od sutra Verka igra. :cheer:
Korisnikov avatar
By Oziris
Puce mi Venus... A bas sam navijala za nju! A od sutra, umesto Safine - opet ono histericno placljivo krivonogo derle na sceni... :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin

I mnogo dobar momenat je bio kad je Serena zavrištala u sred poena, pa su morali da ga prekinu. Kako se zove to pravilo? Zna neko? Nisam razumeo šta je Eva rekla.
''
Korisnikov avatar
By Lunja
Thursday, October 29, 2009
(REVISED)

Centre Court (from 17.00hrs)
1. Vera Zvonareva vs. Caroline Wozniacki
2. Serena Williams vs. Elena Dementieva :jerry:
3. Svetlana Kuznetsova vs. Venus Williams

* Zvonareva replaces Safina (low back injury)
Korisnikov avatar
By Berserker
Jbg, baš mi žao što Jeca nije uspela bar set da uzme :nope:
By cumpig
pffff, prvi put mi je iskreno bilo zao safine :(
iako sam ubedjen da nije samo povreda ledja u pitanju (koju nam je otkrila miskina u razgovoru sa onim voditeljicama!) , nego je pukla i psihicki, bas kao i ana lani na istom mestu.
a ova nasa curka me je (valjda) prvi put iznervirala sa onim osmehom (skrivenim ispod brkova, kao so se kaze ovde), pa mogla je bar malo ozbiljnije da se ponasa :/
i da kazem da je protiv vike bila totalno ne-svoja u svakom pogledu, sta li je samo mislila da mi je znati.
kako sam procitao negde, ovo se vodi kao 61 60 pobeda i mora joj 20 protiv karolajne, ili 21 a da zverka smandrlja neku :/
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
E vidiš, o tome sam i ja razmišljao: kako uspe da proizvede zvuk koji toliko dugo traje, to uopšte ne deluje ekonomično. Kako ne promukne od tolikog vikanja? :kesa:
Ja obozavam frajerku Azarenku! Volim i njeno ponasanje i njenu igru i voleo bih da jednog dana osvoji GS. Gledao sam sam kraj meca. :rida:

Meni se cini da bih i ja onako pukao. Pa kad puknem, hajde jos jednom, pa jos jednom. Pazi kad je posle druge opomene, tj. izgubljenog poena dodatno razlupala reket, a onda kao frajer sela, prekrstila noge i isklulirala. Obozavam je! :love: Da ne pricam da je osvojila vise poena, da je imala pozitivan odnos vineri/greske.

Obozavam bezobrazne devojcurine.

Mnogo lepse i zanimljivije nego bubalica Henin.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa poslusaj je kada prica - uvek je promukla. Zvuci kao decak koga je zahvatilo mutiranje glasa.
By Ulix
Originally posted by Lunja

I mnogo dobar momenat je bio kad je Serena zavrištala u sred poena, pa su morali da ga prekinu. Kako se zove to pravilo? Zna neko? Nisam razumeo šta je Eva rekla.
''
Kako su slatke, sve tri. :klap: :serena2:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste, baš je bio :love: momenat.

E pravilo je "hindrance"

Koji može biti deliberate i involuntary (to je i ono kad ti ispadne loptica iz džepa, ili ti padne mašnica sa glave :mirnatetko: )
Korisnikov avatar
By Lunja
Ja je volim :love:
I volim taj njen bezobrazluk.
Sto se tice Azarenke, meni je najdrazi njen "bezobrazluk".

Simptisem teniserke koje burno reaguju i cija me drama i nerviranje zabavlja, tipa: Verka, Azarenka, Serena (povremeno), Petrova (ona je pre bila pravi zivac, redovno se samokaznjavala kad pogresi... ali sad se malo primirila), Dinara kad baci reket... Mene sve to zabavlja. :love: :meda:

Ima i slucajeva kad mi je BAS neprijatno od njihove nervoze. Npr. Novak Djokovic. On kad krene da mraci, to je nepodnosljivo.
Korisnikov avatar
By IriS
iju, Zverka upala umesto Safinijane.

go Zvero :cheer:

Zverku za pobednicu! :sudija:
Korisnikov avatar
By Lunja
Crna Zverka. Je l se ona zagrevala za mec? :grom:
Korisnikov avatar
By IriS
meni ova Vožnjacki liči, ma pljunuta, neka ženina koleginica. :shok:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!