Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Plivanje protiv teretane?!

Plivanje
42
71%
Teretana
17
29%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by colorado
I ne moras da slusas muziku koju ne zelis, niti s ikim da pricas.
Zato je tu uvek moj dragi mp3 player. :hvala:

@B.U.
Ako se jos i to desava na bazenu, evo me vec danas tamo!
Korisnikov avatar
By colorado
Joooj ja sam danas bio na bazenu i imam onu super senzaciju od vode u usima.. ono kad se pri najmanjem pokretu cuje suskanje unutar uveta kao kad lezis na duseku pa menjas pozu... JAKO me nervira, ali je od bazena, pa neka ga!!

:balerina:
Korisnikov avatar
By Kiborg
A kada ti hlor iziritira sluzokožu i kad se sve to lepo inficira, što će to tek da bude lepo!!! :evil:
Korisnikov avatar
By Manon
ja uvek koristim naocare, tako da mi oci nisu crvene. Veoma je vazno da se odmah po izlaku iz bazena okupas i skines hlor sa sebe i kostima i naocara. Naravno tusiranje je obavezno i pre ulaska u bazen, ali to je vec pitanje kulture. Obicno prvo odradim vezbe u teretani, onda idem u saunu i na kraju bazen. Tako godinama i leti i zimi, skoro svaki dan sauna i plivanje, a vezbe kako kad
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Kiborg
A kada ti hlor iziritira sluzokožu i kad se sve to lepo inficira, što će to tek da bude lepo!!! :evil:
Nemoj da mi hipohondrises, znas.
A sta i da mi se nesto desi... nije da imam seksualni zivot, pa da cu nekom nesto da prenesem.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma nemoj da se brineš, samo nemoj da daš da ti ližu uši i nećeš nikom ništa da preneseš, tako i da u slučaju da naletiš na otelotvorenje tvojih snova nema razloga da se uzržavaš iz zdravstvenih razloga ^^
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Kiborg
Ma nemoj da se brineš, samo nemoj da daš da ti ližu uši i nećeš nikom ništa da preneseš, tako i da u slučaju da naletiš na otelotvorenje tvojih snova nema razloga da se uzržavaš iz zdravstvenih razloga ^^
AHAHAHAHAHAHA!!! Ne mogu da verujem da pamtis ovo!! :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne mogu ni ja, pravo da ti kažem, ali opet često i sam sebe iznenadim.
Korisnikov avatar
By Minie
Plivanje uvek...
Naj mi je osecaj dok se kupam pa pogledam gore one znojave likove u teretani,
a meni je tako lepooo...:zvizdi:
By Shoplifter
Originally posted by colorado
Joooj ja sam danas bio na bazenu i imam onu super senzaciju od vode u usima.. ono kad se pri najmanjem pokretu cuje suskanje unutar uveta kao kad lezis na duseku pa menjas pozu... JAKO me nervira, ali je od bazena, pa neka ga!!

:balerina:

FUJ! Taman bih dobio nervni slom od toga.
Kupi silikonske čepove za uši, specijalno dizajnirane za plivače. :merlinka:

Ili kapu za kupanje pa lepo prevučeš preko ušiju, i bog da te vidi.
Korisnikov avatar
By colorado
A nuzno mi je da me on gleda... :)

Da, ti cepici su super, ali se nikad ne setim da ih kupim.
Kapa me nervira.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bejah danas i jucer... :kupanje: i super je! :eya:

Kapa je zivo sranje, moja drugarica je koristi i nije bas najdelotvornije resenje...

A meni voda za sada se uopste nije zaglavljivala u ushima :)

Utisci: Deluje!
Noge rade odlicno, pogotovu listovi jer verovatno sam njih do sada najmanje uspeo da istreniram.
Takodje i ramena podosta, kao i sise... koje mi se napumpaju kao posle teretane :mljac: ( :lol: )
A cini mi se da cak i trbusnjaci posteno rade.
Korisnikov avatar
By unaaa
Plivanje uvek....samo GDE????!!!!:(
By Auron85
Originally posted by unaaa
Plivanje uvek....samo GDE????!!!! :(
Vidim da ovde niko nije odgovorio Drtiju kakav program je preporučljiv... Molim vas za odgovor, jer i mene zanima! Često se desi da dodjem na bazen i da nemam pojma kako ću da plivam! Na kraju napravim sebi kakav-takav program za koji ne mogu da znam deluje li ili ne...

A što se tiče ovog pitanja iz citata, pa Banjica je jedini kvalitetan bazen u ovom trenutku. Vračar... Dobar je, ali mi smrdi nešto tamo... KAO NA SMRT!!!

Banjica jeste hladnija, ali je čista i ima lepih (puno) momčića.
Korisnikov avatar
By unaaa
Originally posted by Auron85
Plivanje uvek....samo GDE????!!!! :(
Vidim da ovde niko nije odgovorio Drtiju kakav program je preporučljiv... Molim vas za odgovor, jer i mene zanima! Često se desi da dodjem na bazen i da nemam pojma kako ću da plivam! Na kraju napravim sebi kakav-takav program za koji ne mogu da znam deluje li ili ne...

A što se tiče ovog pitanja iz citata, pa Banjica je jedini kvalitetan bazen u ovom trenutku. Vračar... Dobar je, ali mi smrdi nešto tamo... KAO NA SMRT!!!

Banjica jeste hladnija, ali je čista i ima lepih (puno) momčića.
....nikakav kvalitetan trening ne mozes ostvariti u ovom trenutku ni na banjici..previse je guzva,neizvodljivo....
By Auron85
....nikakav kvalitetan trening ne mozes ostvariti u ovom trenutku ni na banjici..previse je guzva,neizvodljivo....
A DAAAAJ!!! Neću... Zna li neko dokle će se izvoditi radovi na Tašu (ako se uopšte radi nešto...)? :cupakosu: Otići ću na dan, pa šta bude...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa pazi, i nije tolika guzva... vecina pozira pri ivici bazena... a ja se uvek trudim da plivam tempom koji mi trenutno odgovara, bez previse odmaranja.
A da li deluje, deluje itekako.

Ali nisam nesto jos uvek redovan plivac, moram priznati!

Kad dodje prolece ce se to popraviti, ali do tad... povremeno razmrdavanje.
Korisnikov avatar
By colorado
Zna li iko kakva je trenutno situacija s bazenima u BGu?
Korisnikov avatar
By Tungi
I ja se pitam..Gace a la Rock Hudson,neponovljene vec cetvrta godina:sigh:

Isao bih na Tash.Mrzi me da idem sam.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jedan od mojih robova radi pored mojih kucnih poslova i na bazenu na difu na kosutnjaku i kaze da je tamo fino, cista voda, dobra temp.
Cuo sam od drugova da je na banjici sranje jer je uzasno hladno.
A na tashu je isto fino ali skupo.

Tako nesto.

Ne znam ni zasto znam ove stvari kad me APSOLUTNO ne zanimaju :drama: Ljudi mi svakodnevno pune glavu glupostima :sigh:
Korisnikov avatar
By colorado
Aj se molim te raspitaj kod tog roba koliki je bazen na difu i koji su termini i posto je... moze isto to i za Tas.

Bio bih ti mnogo zahvalan. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja znam da se na Tash moglo uci uz indeks sredom i petkom,cena karte je bila 100-150din.

Ulaz je 300din.,svakim radnim danom i vikendom,jutarnja kupanja su 400din.,ponedeljkom,sredom i petkom.
Korisnikov avatar
By colorado
Nemam ti ja indeks od 2006. Je l' postoje termini ili odes kad hoces i ostanes koliko hoces?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!