Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiborgAHAHAHAHAHAHA!!! Ne mogu da verujem da pamtis ovo!!
Ma nemoj da se brineš, samo nemoj da daš da ti ližu uši i nećeš nikom ništa da preneseš, tako i da u slučaju da naletiš na otelotvorenje tvojih snova nema razloga da se uzržavaš iz zdravstvenih razloga![]()
Originally posted by colorado
Joooj ja sam danas bio na bazenu i imam onu super senzaciju od vode u usima.. ono kad se pri najmanjem pokretu cuje suskanje unutar uveta kao kad lezis na duseku pa menjas pozu... JAKO me nervira, ali je od bazena, pa neka ga!!
![]()
Originally posted by unaaaVidim da ovde niko nije odgovorio Drtiju kakav program je preporučljiv... Molim vas za odgovor, jer i mene zanima! Često se desi da dodjem na bazen i da nemam pojma kako ću da plivam! Na kraju napravim sebi kakav-takav program za koji ne mogu da znam deluje li ili ne...
Plivanje uvek....samo GDE????!!!!![]()
Originally posted by Auron85....nikakav kvalitetan trening ne mozes ostvariti u ovom trenutku ni na banjici..previse je guzva,neizvodljivo....Originally posted by unaaaVidim da ovde niko nije odgovorio Drtiju kakav program je preporučljiv... Molim vas za odgovor, jer i mene zanima! Često se desi da dodjem na bazen i da nemam pojma kako ću da plivam! Na kraju napravim sebi kakav-takav program za koji ne mogu da znam deluje li ili ne...
Plivanje uvek....samo GDE????!!!!![]()
A što se tiče ovog pitanja iz citata, pa Banjica je jedini kvalitetan bazen u ovom trenutku. Vračar... Dobar je, ali mi smrdi nešto tamo... KAO NA SMRT!!!
Banjica jeste hladnija, ali je čista i ima lepih (puno) momčića.
Originally posted by unaaaA DAAAAJ!!! Neću... Zna li neko dokle će se izvoditi radovi na Tašu (ako se uopšte radi nešto...)?
....nikakav kvalitetan trening ne mozes ostvariti u ovom trenutku ni na banjici..previse je guzva,neizvodljivo....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!