Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by xyzja nemam ni upale
inace, glutamin je cudo!! upale su se mnooogooo ublazile, tako da sad mogu i vise i bolje da radim. hvaljen bio![]()
Originally posted by Angelina777Originally posted by xyzja nemam ni upale
inace, glutamin je cudo!! upale su se mnooogooo ublazile, tako da sad mogu i vise i bolje da radim. hvaljen bio![]()
![]()
a radim dosta, zaista ne zabusavam, ne znam, mozda je to BOZIJE
Originally posted by xyzsamo veceruOriginally posted by Angelina777
da, ali sam obicno whey-om zamenjivala obroke![]()
:]
mislim da jednom dnevno, s mlekom, nije strashno, ali poslusacu tvoj savet![]()
pa koliko si to dnevno obroka zamenjivala sa njim?
Originally posted by xyzhehe, nisi u pravuOriginally posted by Angelina777Originally posted by xyzja nemam ni upale
![]()
a radim dosta, zaista ne zabusavam, ne znam, mozda je to BOZIJE
hehe, onda ne radis pravilno
Originally posted by xyzBravo curice, to se moze nazvati treningom!
ja sam sigurna da sam dobro odradila trening onda kada jedva hodam i kada mi je najgora kazna da se spustim niz stepenice.
za ruke i grudi sam sigurna da je dobro odradjeno onda kada nisam u stanju ni da pljesnem. dlanove tada osecam kao da su magneti istog pola. odbijaju se![]()
Originally posted by Angelina777
nekako, bila sam odlucila sam da u prvoj fazi rada na svom telu, radim na kontinuitetu u treninzima, navikavanje tela, ispitivanje mogucnosti, moguce je da sad treba isforsirati neke stvari. ipak ja u teretanu idem jedva dve nedeljedoslo je vreme da pljesnem dlanom o dlan!
![]()
Originally posted by Deleteimala sam u pocetku, sada skoro uopste neOriginally posted by Angelina777
nekako, bila sam odlucila sam da u prvoj fazi rada na svom telu, radim na kontinuitetu u treninzima, navikavanje tela, ispitivanje mogucnosti, moguce je da sad treba isforsirati neke stvari. ipak ja u teretanu idem jedva dve nedeljedoslo je vreme da pljesnem dlanom o dlan!
![]()
I nemas upale u roku te 2 sedmice?
Originally posted by Deletemozda je jedan od razloga to sto kad imas upalu u kg teretani, a zensko si, svi se okupe oko tebe i navijaju :bedak:
To bi moglo da znaci da ili trebas da pojacas tempo, ili da su ti se misici vec navikli na te vezbe, pa bi trebalo malo da menjas. Upala je jedan od osnovnih pokazatelja uspesnosti treninga.
Originally posted by Deletee pa vidis, mene to jako dekoncentrise
Ne bih se slozila sa tobom, ne zivim i ne treniram ni ja u nekoj metropoli. Uzgred receno, kad treniram, ne obazirem se na navijanje, dobacivanje i sl. stvari, tu sam da postignem ono sto zelim, sa ili bez necije pomoci.
Originally posted by Deletene tezim fizickoj snazi, vec definiciji misica. ometanje koncentracije za mene nije sitnica. para mi usi, to je sve, nema veze sa psihologijom.
Cemu onda teziti na fizickoj snazi kad se psihicki ne mozes izboriti sa takvim sitnicama?
Originally posted by Angelina777Kako nema veze sa psihologijom?1 Ima itekako, ali ako je tebi bas toliko tesko da to priznas, onda ok.Originally posted by Deletene tezim fizickoj snazi, vec definiciji misica. ometanje koncentracije za mene nije sitnica. para mi usi, to je sve, nema veze sa psihologijom.
Cemu onda teziti na fizickoj snazi kad se psihicki ne mozes izboriti sa takvim sitnicama?
Originally posted by Deletema o cemu ti pricas?Originally posted by Angelina777Kako nema veze sa psihologijom?1 Ima itekako, ali ako je tebi bas toliko tesko da to priznas, onda ok.Originally posted by Deletene tezim fizickoj snazi, vec definiciji misica. ometanje koncentracije za mene nije sitnica. para mi usi, to je sve, nema veze sa psihologijom.
Originally posted by Delete
@xyz
Znala sam da ces ti da se oglasis!![]()
Ima "nesto", kad vec pitas, al` se javi na u2u pa da ti kazem kako do toga da dodjesI otkad si ti protiv upotrebe droge?
Originally posted by ogi_ns
hvala na odgovorima do sad, i molim za novu preporuku za neki fat burner...
ili da ipak kupim L karnitin..?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!