Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By жњ
Originally posted by Angelina777

da, ali sam obicno whey-om zamenjivala obroke :evilgiggle:

:]

mislim da jednom dnevno, s mlekom, nije strashno, ali poslusacu tvoj savet :)

pa koliko si to dnevno obroka zamenjivala sa njim?
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
inace, glutamin je cudo!! upale su se mnooogooo ublazile, tako da sad mogu i vise i bolje da radim. hvaljen bio :hail:
ja nemam ni upale :zid:

a radim dosta, zaista ne zabusavam, ne znam, mozda je to BOZIJE
By жњ
Originally posted by xyz
inace, glutamin je cudo!! upale su se mnooogooo ublazile, tako da sad mogu i vise i bolje da radim. hvaljen bio :hail:

hehe, onda ne radis pravilno
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz

da, ali sam obicno whey-om zamenjivala obroke :evilgiggle:

:]

mislim da jednom dnevno, s mlekom, nije strashno, ali poslusacu tvoj savet :)

pa koliko si to dnevno obroka zamenjivala sa njim?
samo veceru :)

jedem 6 puta dnevno, po malo :)
(proteinska hrana)
By Çâðê_DUP
Originally posted by xyz
Originally posted by xyz

hehe, onda ne radis pravilno
hehe, nisi u pravu :P
By жњ
ja sam sigurna da sam dobro odradila trening onda kada jedva hodam i kada mi je najgora kazna da se spustim niz stepenice.

za ruke i grudi sam sigurna da je dobro odradjeno onda kada nisam u stanju ni da pljesnem. dlanove tada osecam kao da su magneti istog pola. odbijaju se :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
ja sam sigurna da sam dobro odradila trening onda kada jedva hodam i kada mi je najgora kazna da se spustim niz stepenice.

za ruke i grudi sam sigurna da je dobro odradjeno onda kada nisam u stanju ni da pljesnem. dlanove tada osecam kao da su magneti istog pola. odbijaju se :lol:
Bravo curice, to se moze nazvati treningom!
By Çâðê_DUP
nekako, bila sam odlucila sam da u prvoj fazi rada na svom telu, radim na kontinuitetu u treninzima, navikavanje tela, ispitivanje mogucnosti, moguce je da sad treba isforsirati neke stvari. ipak ja u teretanu idem jedva dve nedelje :blush: doslo je vreme da pljesnem dlanom o dlan!

:teg:
Korisnikov avatar
By Delete
nekako, bila sam odlucila sam da u prvoj fazi rada na svom telu, radim na kontinuitetu u treninzima, navikavanje tela, ispitivanje mogucnosti, moguce je da sad treba isforsirati neke stvari. ipak ja u teretanu idem jedva dve nedelje :blush: doslo je vreme da pljesnem dlanom o dlan!

I nemas upale u roku te 2 sedmice?
By Çâðê_DUP
Originally posted by Delete

I nemas upale u roku te 2 sedmice?
imala sam u pocetku, sada skoro uopste ne :pokemon:
Korisnikov avatar
By Delete
To bi moglo da znaci da ili trebas da pojacas tempo, ili da su ti se misici vec navikli na te vezbe, pa bi trebalo malo da menjas. Upala je jedan od osnovnih pokazatelja uspesnosti treninga.
By Çâðê_DUP
To bi moglo da znaci da ili trebas da pojacas tempo, ili da su ti se misici vec navikli na te vezbe, pa bi trebalo malo da menjas. Upala je jedan od osnovnih pokazatelja uspesnosti treninga.
mozda je jedan od razloga to sto kad imas upalu u kg teretani, a zensko si, svi se okupe oko tebe i navijaju :bedak:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne bih se slozila sa tobom, ne zivim i ne treniram ni ja u nekoj metropoli. Uzgred receno, kad treniram, ne obazirem se na navijanje, dobacivanje i sl. stvari, tu sam da postignem ono sto zelim, sa ili bez necije pomoci.
By Çâðê_DUP
Ne bih se slozila sa tobom, ne zivim i ne treniram ni ja u nekoj metropoli. Uzgred receno, kad treniram, ne obazirem se na navijanje, dobacivanje i sl. stvari, tu sam da postignem ono sto zelim, sa ili bez necije pomoci.
e pa vidis, mene to jako dekoncentrise :misici:
Korisnikov avatar
By Delete
Cemu onda teziti na fizickoj snazi kad se psihicki ne mozes izboriti sa takvim sitnicama?
By Çâðê_DUP
Cemu onda teziti na fizickoj snazi kad se psihicki ne mozes izboriti sa takvim sitnicama?
ne tezim fizickoj snazi, vec definiciji misica. ometanje koncentracije za mene nije sitnica. para mi usi, to je sve, nema veze sa psihologijom.
Korisnikov avatar
By Delete
ne tezim fizickoj snazi, vec definiciji misica. ometanje koncentracije za mene nije sitnica. para mi usi, to je sve, nema veze sa psihologijom.
Kako nema veze sa psihologijom?1 Ima itekako, ali ako je tebi bas toliko tesko da to priznas, onda ok.
By Çâðê_DUP
Kako nema veze sa psihologijom?1 Ima itekako, ali ako je tebi bas toliko tesko da to priznas, onda ok.
ma o cemu ti pricas? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Delete
O tome da odlutasno u off. :vatrica:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
da otvaram novu temu ili ce mi neko OVDE reći nešto više / svoja iskustva ...

L-KARNITIN!

razmišljam da krenem s njim, a kad pitah čiku u radnji on me napade odmah da uzmem nešto jače (Animal Cuts i sl)...

anyone w Xperience?
Korisnikov avatar
By Mortis
L karnitin- ne.

Ne zato sto "nije zdrav" (jeste zdrav) vec zato sto nije efikasan. Nauka iza karnitina je sledeca: n\masti se sagorevaju u mitohondrijama. Prisustvo karnitina znaci vecu aktivnost mitohondrija, odatle vise sagorevanja masti. Da li to znaci vise karnitina - vise sagorelih masti? Ne. Preko odredjene granice, karnitin nema vise efekta na sagorevanje masnoca. Da li inace vecina ljudi uzima dovoljno karnitina kroz ishranu? Da. Aminokiseline u tipicnom mesu su 12-20% karnitin. Jedino npr. vegetarijanci ne unose dovoljno i za njih ce Lkarnitin biti dobar dodatak. Zasto je L-karnitin cest sastojak u pilulama za mrsavljenje? Kao doza osiguranja. Dzabe ECA u piluli ako subjekt nema dovoljno karnitina u sebi, pa za svaki slucaj. Konacno, ono L znaci u slobodnom obliku (ne u peptidnoj vezi). 10 grama karnitina kroz meso je otprilike jednako 200mg L- karnitina.
Animal cuts je odlican suplement, licno sam ga koristio, ali savetujem ti da se obavestis o svakoj od 20tak komponenata tog proizvaoda pre nego sto krenes da ga gutas.
Korisnikov avatar
By Delete
L-carnitine je, bar na mom licnom slucaju bio vise nego neefikasan. Po meni, to je bacanje para, efekti su mu jako mali. Animal Cut je ok, samo je mozda malo jak, te se mnogi plase da ga koriste. Moja preporuka je Unydine. Naravno sva poenta je da ima pravi efekat uz odredjenu fizicku aktivnost ,tipa kardio i delimicno ili potpuno redukovanu ishranu.
Mislim, malo je nezahvalno komentarisati fat burnere na ovaj nacin, jer je sve indovodualno, mnogo toga zavisi koliko si ti fizicki aktivan, treniras li neki sport, koliko se kreces, praktikujes li kardio treninge i jos mnogo toga. Ali, generalno, karnitin zaobidji u sirokom luku, ako nemas viska para za bacanje.
By жњ
Ima li nesto slabije i od unydina? :vruce:

pritom mislim slabije u smislu njegovih psihoaktivnih dejstava. meni se od unydina shire zenice kao na ekstaziju i imam trip da se osecam kao baba iz rekvijema za snove, a bome tako se i ponasham :tea:

ima li nesto sto ubrzava metabolizam i pomaze efikasno u sagorevanju sala a da nema dejstvo kao speed? :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Delete
@xyz
Znala sam da ces ti da se oglasis! :lol:

Ima "nesto", kad vec pitas, al` se javi na u2u pa da ti kazem kako do toga da dodjes :smeh: I otkad si ti protiv upotrebe droge?
By жњ
@xyz
Znala sam da ces ti da se oglasis! :lol:

Ima "nesto", kad vec pitas, al` se javi na u2u pa da ti kazem kako do toga da dodjes :smeh: I otkad si ti protiv upotrebe droge?

omatorilo se ;)

a i nisam protiv, samo mi je dosadilo i uopste mi ne prija. dosta je bilo djuskanja :tehno:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
cudno, ja od par ljudi cuo da su smrsali tj izgubili visak masnih naslaga bas od L karnitina, a opet cuo sam i da nije "opasan"...
imam jako lose iskustvo sa nekim fat burnerom koji je imao efedrin u sebi, i zato sad necu da se igram ni sa cim ni blizu "jakom" fat burneru (znam da je efedrin sada zabranjen, tad nije bio, ali ono sto sam doziveo tada mi je lepa opomena da se ne zezam vise).

zato bih da igram na sigurno, pa makar i s manjim/sporijim efektom...

moje vezbanje ukljucuje kardio na svakom treningu, na kraju treninga, minimum pola sata bicikla ili trcanja (nekad kombinovano, a nekad i steper ako je ostalo zauzeto, al steper mi je dosadan). trudim se da odem u teretanu 3 puta nedeljno, al zbog posla nekad odem 1 a nekad 4 puta nedeljno (voleo bi da mogu da budem dosledan i redovan, al posao je posao)

CILJ mi je da skinem salce sa stomaka, kojeg nema puno, ali nikad nije spalo koliko god da sam vezbao... (genetika?)

znam da nije sve u suplementu, i trudim se da se hranim pravilno (manje preradjenih UH, testa i slatkisa, vise povrca, proteina...) ali ne izdrzavam bas uvek da se kontrolisem...

hvala na odgovorima do sad, i molim za novu preporuku za neki fat burner...
ili da ipak kupim L karnitin..?
Korisnikov avatar
By ^RAY^
ogi,mozda je najbolje da postavis svoju slikicu pa da ti kazemo sta ti je ciniti.

Preliminarno,JEDINI lek za skidanje sala je dobar kardio program,dijeta,i trbusnjaci.

Neki fat burner opciono.

Moj program:3x kardio nedeljno(pokretna traka sa nagibom),teretana 3-4x nedeljno,sauna OBAVEZNO,pozitivan stav o svemu.

Za sada ne koristim fat burner je r salce imam samo oko struka i na guzi.

Vezbanje,vezbanje vezbanje:mazi:
By жњ
za l karnitin svi, ali SVI koji imaju iole iskustva u fitnessu i bb-u se kunu da je bacanje para. ako ti treba placebo onda kupi, ali to su ti bacene pare.

i ja sam kupila karnitin i to najskuplji i iskreno... sumnjam da mi je ista pomogao.

i sam kazes da ne izdrzavas da se bas uvek iskontrolises u vezi hrane, e pa tu trazi krivca za svoje salce. plasim se da ti karnitin nece pomoci, samo vise discipline.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by xyz
i ja sam kupila karnitin i to najskuplji i iskreno... sumnjam da mi je ista pomogao.

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:

Jesi raspolozena da mi sutra pravis drustvo dok se tovim slatkisima?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ogi_ns
hvala na odgovorima do sad, i molim za novu preporuku za neki fat burner...
ili da ipak kupim L karnitin..?

Evo, ja cu ti reci nesto iz licnog iskustva, pa svi mogu da me demantuju koliko god hoce, ali znam da sam u pravu.
Odvoji svaki dan za trcanje najmanje 45min., sa promenom tempa, gde ces posle 15-ak dana sprintom trcati preko 1.5km i ne treba ti nikakav fat burner niti bilo sta.

Znam, zimski period, posao, bla bla bla..e onda od fat burnera, umesto karnitina, od kojeg iskreno nema nikakvog efekta, kupi UnyDine - Univerzal Nutrition, nije ni skup ni (pre)jak kao Animal Cuts, a sa njim ljudi postizu neverovatne efekte. Ja sam ga konzumirala i toplo ga preporucujem, znaci za te pare koliko ces ga platiti zaista vredi, a i buduci da ranije nisi koristio nista, ne preporucujem da odmah "skocis" na Animal.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!