Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Imam pitanje:

Da li je bolje trchati duze vremenski i duze deonice ali laganim tempom ili brzim tempom ali krace? ili brzo hodanje? a sve to u cilju skidanja salca? :D U2U:)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ajte ajte ljudi ja ovo moram do sutra da saznam...ajdeeeee potrudite se malkice....:alexis:
Korisnikov avatar
By one of the people
pa probaj da trcis najbrze sto mozes jedan dan i obrati paznju koliko dugo ces da izdrzis. sutra probaj polako pa onda vidis koliko ces moci da trcis ....
a dan posle toga, sve ce ti se samo kazati.
By ~ Le Saint X ~
danas je lep dan...
trcacu malo po mojim ovim brdovitim ulicama :P

ako em nesto ne omete...
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja se od jesenas kanim da ponovo krenerm sa trchanjem, ali nikako da se nakanim.
Hm, mozda da je one of the people tu, pa da imam motivaciju. On da bezi, a ja da ga jurim. :lol:
Inache, ranije sam praktikovao po nekih 20-30 min aktivnog trchanja u Chairu, poshto zivim blizu, a koja je kilometraza pojma nemam. Trchao sam otprilike 2 kruga bez pauze, shto mi je otprilike i ostao fizichki maximum. Sve u svemu, kada se nakon toga istushirash, osecaj je nikad lepshi! :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
A jel mogu da se izgube kile, ako se trci 5x nedeljno, al da se jede slatko ???? (Ja ne jedem slatko vec mesec dana i ni gram nisam smrsala, a samo se mucim, jer mi to jako tesko pada...i radije cu trcati dan-noc samo da se ne odricem slatkog...) Naravno, ne ocekujem da smrsam za nedelju dana, samo me zanima da li je moguce :pas:
Korisnikov avatar
By Savrsheno_nesavrshen
Ja mislim da je moguce:) ali nemoj bas da se prejedas slatkisima. :kopanos: plus mislim da je dovoljno i 3-4 puta nedeljno da ides na trchanje,ali kazu da treba trchati duze od pola sata jer tek tad krecu da se tope masti.:blenta:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pocela da dzogiram posle duge pauze ponovo :yay:
Za sada samo lagano, danas sam napravila pauzu i brinem se sto se tice nastavljanja po vremenu koje predstoji jer park je i onako zajebat, a ja sam smotana i po kisi bi ljosnula...
Tako da kad je vreme fush, sobni bajk, koji i inace sam mislila da vozim svaki drugi dan...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Trcim svake nedelje bar jedanput na terenima preko puta Sajma obicno oko 12-15 krugova oko terena znaci nekih 5-6 km odjednom ali srednjim i malo brzim tempom zavrsim na kraju sprintom i to je to.
Jako mi prija :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja vala od ponedeljka krecem da trcim sa naj drugarkom...

Samo da ne umrem prvi put i bice sve super.
Korisnikov avatar
By V25
Superstar! u Janet Jackson post "Damita Jo" fazi:) 150+ going on 50- :) Stim da je on viši od nje 30cm i lakši 30 kg :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
:lol:

Zezaj zezaj...ima da budem ko sestra Olsen za par meseci!
Korisnikov avatar
By V25
Misliš da snimaš low cost straight to dvd filmove?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne, mislim na Superstar Anorexia look :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Honey bunny, nemoj da te sad :kosach: !!! Đe ćeš ti, tako kršna žena, anoreksična da postaneš? Ne ide to:)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma ja i da hocu ne mogu, ali cu se stesati sa trcanjem i vezbama jer kazu trcanje najbolje skida kalorije...
Korisnikov avatar
By V25
Ali ne preteruj! Nećeš više biti lep ako puno smršaš! :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Oh, Shut up! :boxer:

Dragonite mi je spremio program za bildovanje :lol: tak da necu biti glista
Korisnikov avatar
By V25
Ubiću ga! :cupakosu: Hoće i Hlevdiju na sprave da baci? :adiktusha: Sve vas je omađijao svojim kulinarskim umećem!
By mikka
obozavam da trcim
daje mi neki osecaj potpune slobode :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
redovno trcim na predavanja, znaci od stana do autobuske stanice, od stanice do faxa, pa tri sprata stepenica ^^

a kada kasnim na nemacki, onda posebnom tehnikom skakucem po onim ogromnim spiralno postavljenim stepenicama

otud dobre noge :D
Korisnikov avatar
By delfinmne
Ako zelite da skinete salo onda se preporucuje trcanje cim se ustane, prije dorucka jer tada organizam ima najmanje energije pa koristi proces sagorijevanja masati da bi je dobio. Naravno pojedite neku cokoladicu, bananu i sl da se ne onesvjestite. :) Za skidanje sala preporucuje se sporije trcanje sa vecim vremenskim periodom.
Korisnikov avatar
By broX
volim da trcim ali nikad po terenima, keju i slicno, vec po biciklistickim stazama pored bulevara...nekako mi ta buka i automobili prijaju, pokrecu me..ne mogu bas najbolje da objasnim ali prija

znam da nije bas najzdravije ali sta ces :spin:
Korisnikov avatar
By Delete
Auu...koliko je stara ova tema :) Jedino trcanje u zadnje vreme je trcanje do auta i iz auta...posto ne praktikujem da u druge gradove idem kolima, onda se prisetim kako izgleda uopste hodati, a ponekad i trcati. Al` zato sam ja kupila sobni bajs, cisto da mi ukrasava prostor jer me mrzi dugo da okrecem pedale.
Korisnikov avatar
By broX
mislim da je vreme da se ponovo obnovi ova tema...stize lepo vreme, tako da ja sve cesce krecem na trcanje :)

i promenio sam lokaciju, sada sam na fudbalskom terenu kao sav normalan svet :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste pravo vreme, ja sam baš pre 6 dana počeo. :yes:

Evo, upravo se vratio. (divnog li osećaja :yay: )
Zaribao preko zime jesam, ali nije strašno.
Na 4 km sam ove nedelje...
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Marvin
Jeste pravo vreme, ja sam baš pre 6 dana počeo. :yes:

Evo, upravo se vratio. (divnog li osećaja :yay: )
Zaribao preko zime jesam, ali nije strašno.
Na 4 km sam ove nedelje...
sta ti to znaci na 4 km...pretrcao si 4 km ove nedelje?

ja sam krenuo jos u februaru pomalo da trckaram...nije bas bilo prijatno ali nisam mogao da izdrzim :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!