Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Kuppernemoj da brines, imamo mi jos vremena da se uigramo!a i ' celica nece skidati oci sa tebe, tako da cemo ih brzo dobiti,taktika je najbitnija:hvala:
Originally posted by brotherxxxNismo. Taman:mazi: Mada, ja sam verovatno najsabija karika:zvizdi:
ali nismo ni mi losi![]()
![]()
Originally posted by KupperOriginally posted by p?elica'celice, ajde da se ne ljutis, nek' bude pola-pola? Znaci mi:molise:
A 'o?u da Kup stoji pored terena i da nabavi one
pufnice i navija. "Goooooo '?elicaaaaaa"
Originally posted by ParisH.
Hjustone, imamo problem. Pa slušaj ti mala ne može Kuppi da bude chearleaderka kad svi znamo da tebi puffnice lepo stoje![]()
Originally posted by brotherxxxOriginally posted by Kupper
A mozemo i kompromis ako se ParisH slaze - ona navija 'celice, elice, ice, ice...a ja cu x, x, x.....![]()
![]()
slazem se, znaci nagrada je moja
![]()
a mogli bi posle toga i neki dubl kad nas je vec cetvoro![]()
![]()
Originally posted by Kupper
Imam utisak da bi naz ParisH i 'celica guzile samo tako:roll:
Al' mi cemo da se borimo do kraja:misici:
Originally posted by brotherxxx
nemoj da brines, imamo mi jos vremena da se uigramo!a i ' celica nece skidati oci sa tebe, tako da cemo ih brzo dobiti,taktika je najbitnija:hvala:![]()
Originally posted by ZvezdasBG
Elem ja cu da igram na poziciji glavnog primaca.Ne'dao bog da se neko sprda na racun moje pozicije! Ima odma' da mu zalepim opomenu!
![]()
Originally posted by ZvezdasBGPa brate jer vidis ti da se mi dogovaramo oko mixovanog dubl meca (citaj:tenis) a ti bi da budes primac (citaj:odobojka)
Elem ja cu da igram na poziciji glavnog primaca.![]()
Originally posted by ParisH.Originally posted by p?elicaMudro draga, mudro. Vrc gore, vrc dole, guza-dude, guza-dude i eto ga dobijen mec
Kad Vam zavrckaju '?elica i ParisH. vide?emo ko ne?e
skidati o?i sa koga!![]()
Originally posted by Sixto
Jel smem da se ja sprdam, ionako smo ti ja, ili ja ti, pa nece biti da te je neko drugi zajebavao!?
Originally posted by Swanheartali mi nismo hteli da igramo odbojku,vec tenis, ali kad nas je vec toliko puno moyemo i odbojku, samo napravite ekipe, izjasnite se ko ce s kim:cekam:
da li ce se forumske babe konacno dogovoriti kada se igra ODBOJKA,ili ce ovo postati tema"Kuper,XXX,`celica i Paris-operacija tenis"
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!