Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Taman posla da mi smeta. Samo cisto da razjasnimo neke stvari. :D
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by ZvezdasBG
Taman posla da mi smeta. Samo cisto da razjasnimo neke stvari. :D
Eto sada su stvari kristalno jasne :kiss:
By adicanio
Originally posted by FireGox
Pitanje je jasno :D
JA SE BAVIM KARATE SPORTOM AKTIVNO CIJELI ZIVOT, VOLIO BI SRESTI NEKOG SLICNOG ILI BAREM DA JE AKTIVNI SPORTAS!
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by adicanio
Originally posted by FireGox
Pitanje je jasno :D
JA SE BAVIM KARATE SPORTOM AKTIVNO CIJELI ZIVOT, VOLIO BI SRESTI NEKOG SLICNOG ILI BAREM DA JE AKTIVNI SPORTAS!
:smeh: :smeh: :smeh:

pa nisu ovo mali oglasi
By noviboy
E pa prolece nam je pred nosom, pa su nam blizu (valjda) i dobri uslovi za trcanje, tenis, fudbalicu,... Ali do tada mozemo u teretanu. Interesuje me, ko od vas upraznjava nesto od navedenog. Mozda je ova tema vec postavljena, ali dobro :) .
Izvolite, recite, mozda napravimo i tim hehe... :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
teretana, chitave godina yoga i neke Kastanedine vezbe...
Korisnikov avatar
By bigirl
Teretana i plivanje. Taš. Neka studentska ponuda, jes' da je za tmf, al' sam se uvalila...
Korisnikov avatar
By dimitriades
samo teretana. ali oba programa istovremeno: cardio i strength.

ove godine sam po prvi put ispao "sezonski marovas" - to su ljudi koji kuliraju cele zime pa onda zele da postignu rezultate na brzaka.

cim ogreje sunce, trcacu po kosutnjaku. samo da nadjem zrtvu koja ce izdrzati pored mene 70min dnevno.
By Director
Originally posted by dimitriades
cim ogreje sunce, trcacu po kosutnjaku. samo da nadjem zrtvu koja ce izdrzati pored mene 70min dnevno.
Teretana... a sto se tice trcanja po kosutnjaku...i ja trazim drustvo
By noviboy
Znaci kosutnjak ce biti steciste dvojice forumasa :) . Lepo. Hoce li neko trcati kejom ili na bezaniji pa da nas i tamo bude bar dvojica :rambo: ?
Korisnikov avatar
By djo
ja vozim bajs kejom do ade i natrag
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja sada uglavnom samo plivam
U proseku ovako...
4(5) x 100 mešovito za rasplivavanje (ili 400-500 kraul ako me mrzi)
5 x 200 kraul sa 80% vu?e
5 x 100 kraul bez nogu
4 x 50 noge delfin
4 x 50 tehnika ruke delfin
4 x 50 noge prsno
200 prsno
i 500 laganica kraul sa isplivavanje...

To je poslednje što sam plivao, ju?e, a svako plivanje je malo razli?ito, negde malo više tehnike, negde više vu?e, negde samo isplivavanje... :elektro:
Korisnikov avatar
By HARP
Tr?anje svaki dan, to je pod obavezno...
Teretana...kre?em ubrzanim tempom, da se do Prole?a uradim maximalno :D

Nemam društvo za tr?anje, uvek tr?im sam :(
Korisnikov avatar
By SouthSide
Gym...malo vezbuckam, pa malo balavim okolo...divno
:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Zibro
svaki gay muskarac koji iole drzi do sebe morao bi bar malo da se posveti svome telu po meni bi trebalo da se podrazumeva da svi upraznjavamo gore navedene aktivnosti , a na moju veliku zalost bas i nije tako
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by noviboy
Hoce li neko trcati kejom ili na bezaniji pa da nas i tamo bude bar dvojica :rambo: ?
Cim otopli, rolerima i bajsom do Ushca. :D
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by _FreestEIleŽ
Hoce li neko trcati kejom ili na bezaniji pa da nas i tamo bude bar dvojica :rambo: ?
samo do uš?a? :evil:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bojandjo
Originally posted by _FreestEIleŽ
samo do uš?a? :evil:
Dobro, ponekad i do Ade. :D
By Mudolog
Svaki gay mushkarac koji drzi do sebe mogao bi za pochetak da poradi na rekontrukciji oshtecenog u karakteru i ponashanju, proizvedenog stigmatizacijom, zatim da se upozna malo sa pravima zena koje(najcheshce u vidu majke) izrabljuje, nadje barem jednog hiv pozitivnog prijatelja, pokusha da ostvari ljubavnu vezu od barem pola godine, koja se nece zavrshti prevarom.

Kad sve to obavi, moze da ode i do teretane.

P.S. A da, i da jednom godishnje nedelju dana posti od kurca, tracheva i izlazaka na zurke.

Ako od svega nabrojanog jedino shto radi jeste teretanisanje, bice neshto lepshi lesh, al ga niko nece zaliti kad rikne vishe od bilo koje druge patrijarhalne stoke.
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by Zibro
svaki gay muskarac koji iole drzi do sebe morao bi bar malo da se posveti svome telu po meni bi trebalo da se podrazumeva da svi upraznjavamo gore navedene aktivnosti , a na moju veliku zalost bas i nije tako
svako bi trebao da se bavi nekom fizickom aktivnoscu (po izboru) nezavisno od bilo kakve (sexualne, verske, blabla) orijentacije ;) :misici: :tushe: :boxer: :zvezdas: :bj: :D :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E pa prolece nam je pred nosom, pa su nam blizu (valjda) i dobri uslovi za trcanje, tenis, fudbalicu,... Ali do tada mozemo u teretanu. Interesuje me, ko od vas upraznjava nesto od navedenog. Mozda je ova tema vec postavljena, ali dobro :) .
Izvolite, recite, mozda napravimo i tim hehe... :)
Spojio ZvezdasBG-moderator sporta
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Diogenius
Svaki gay mushkarac koji drzi do sebe mogao bi za pochetak da poradi na rekontrukciji oshtecenog u karakteru i ponashanju, proizvedenog stigmatizacijom, zatim da se upozna malo sa pravima zena koje(najcheshce u vidu majke) izrabljuje, nadje barem jednog hiv pozitivnog prijatelja, pokusha da ostvari ljubavnu vezu od barem pola godine, koja se nece zavrshti prevarom.

Kad sve to obavi, moze da ode i do teretane.

P.S. A da, i da jednom godishnje nedelju dana posti od kurca, tracheva i izlazaka na zurke.

Ako od svega nabrojanog jedino shto radi jeste teretanisanje, bice neshto lepshi lesh, al ga niko nece zaliti kad rikne vishe od bilo koje druge patrijarhalne stoke.
:lol: Ima tu istine.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajde neko sa Vra?ara ko ho?e da tr?i ili vozi bajs, neka se javi meeeeeeniiiiiiiiiii!!! Ho?u društvo... Ovako samoj sebi delujem...thm... :paradajz:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Najve?a ljubav, što se ti?e sporta je :tenis: ... ja sam odrastao na teniskim terenima u mom rodnom kraju, pošto su se moji bavili skoro pa pro tenisom. Prohodao sam na teskom igralištu (bukvalno) :beba: ...od neke 4 godine (još ?uvam prvi reket) pa do neke 16 godine, kada me uhvatio pubertet i izgubio interesovanje za sport :( ..od tada, ponekad igram .. u zanje 2 godine nisam ni igrao, na žalost... ali ove godine ?u sigurno po?eti :kosa:

moj no.2 sport je fudbal, igram ga (amaterskki, naravno) od neke 6,7 godine ... pa do 16e godine .. u školi i na ulici :gol: Kod mene u kuci se uvek navijalo za zvezdu, pa i dok smo ziveli u HR :giggle:

moja no.3 je :goran: ... sa bicikle ne silazim do dana današjeg ..sem pauze od 16-18 godine, to je i tuce od ?ega sam kao klinac uvek bio u krastama i modar (ludo dete, i know) ..danas istražujem frušku goru i ba?ku biciklom .. zanimljivo je :D

no.4 mi je planinarenje, to sam zavoleo dok sam živeo u Sr.Kamenici... od 15 godine, pa do danas ... FRUŠKA GORA RULS

no.5 mi je streljaštvo, išao sam nekoliko meseci na to .. ali izbilo bombardovanje, a spens i ja smo bili na drugim krrajevima reke, pa nisam išao, a posle srednja.... pa sam zaboravio na to .Mada ove godine se raspitujem da krenem ponovo, ali ovaj put iz vatrenog oružja... samo me mu?i zbog civilne vojske kasnije, videcu to jos :D

no.6 mi je plivanje, da da isao sam i na to nekih 5 meseci u zivotu, bas u klub na spensu, ali me je smorilo ...

no7 mi je odbojka i izmedju dve vatre, odbojku znam da igrao ..onako
a izmedju dve vatre sam bio najbolji kao dete, samo sto u ulici nitko nije hteo igrati samnom, jer sam hteo sa mojom rukometnom loptom, a to jakoooooo boli, pogotovo tko dobro igra :eevil:

i tako... mislim da je to ... mislim da sam najvise ovde napisao, ali eto ... jedne budale koja u 4 ujutru pise o sportovima sa kojima se bavio i bavi, a ustaje u 7:30 :blenta:

da ne zaboravim tr?anje koje mi je uvek bilo pored tenisa, zbog kondicije .. ali i danas tr?im zbog maratona u maju ... da ne zaboravim reci da nisam fan teretana .... ja se tog mesta bojim :kesa:
i basket ne volim, previse se ska?e ... a nisam ja graðen za skakanje :D
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bigirl
Ajde neko sa Vra?ara ko ho?e da tr?i ili vozi bajs, neka se javi meeeeeeniiiiiiiiiii!!! Ho?u društvo... Ovako samoj sebi delujem...thm... :paradajz:
Evo ja se javljam za bajs, iako nisam iz Vracara, ne mrzi me da se docimam. :D
Danas isao do Usca bajsom, bilo extra, vozio sam ko manijak po biciklistickoj stazi, da sam vozio shetalishtem, pokupio bih sve peshake. :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kad sam bila od sedam godina, poslala me moja mila strina na rvanje.

Rvanjem sam se bavila do nedavno.
Korisnikov avatar
By Zemunac
[quote]Originally posted by Smith6000

no.5 mi je streljaštvo, išao sam nekoliko meseci na to ..

Nova Mira Skoric u najavi? :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Glavni sport kada sam bio mlaði je bila tu?a sa burazerom svaki dan... hehe!!! :lol:

Ja i dalje najviše tr?im... jako lepo se ose?am posle.... :)
By White flower
Eeee... Evo necega sto i nije mnogo gay osobina... Sto se mene tice: sve sto je extremno privlaci...
Svojevremeno sam trenirala odbojku, dok nisam dobila homofobiju(!?!)... A ono cime se sada bavim je ronjenje, planinarenje, jedrenje, skijanje na vodi i snegu... Mislim da je to, to za sada... Ali imam suuuper planove za buducnost, tj. kada napunim 18, da probam SVE... A san mi je jedrilicarstvo...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!