Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zibrosvako bi trebao da se bavi nekom fizickom aktivnoscu (po izboru) nezavisno od bilo kakve (sexualne, verske, blabla) orijentacije
svaki gay muskarac koji iole drzi do sebe morao bi bar malo da se posveti svome telu po meni bi trebalo da se podrazumeva da svi upraznjavamo gore navedene aktivnosti , a na moju veliku zalost bas i nije tako
Originally posted by noviboySpojio ZvezdasBG-moderator sporta
E pa prolece nam je pred nosom, pa su nam blizu (valjda) i dobri uslovi za trcanje, tenis, fudbalicu,... Ali do tada mozemo u teretanu. Interesuje me, ko od vas upraznjava nesto od navedenog. Mozda je ova tema vec postavljena, ali dobro.
Izvolite, recite, mozda napravimo i tim hehe...![]()
Originally posted by Diogenius
Svaki gay mushkarac koji drzi do sebe mogao bi za pochetak da poradi na rekontrukciji oshtecenog u karakteru i ponashanju, proizvedenog stigmatizacijom, zatim da se upozna malo sa pravima zena koje(najcheshce u vidu majke) izrabljuje, nadje barem jednog hiv pozitivnog prijatelja, pokusha da ostvari ljubavnu vezu od barem pola godine, koja se nece zavrshti prevarom.
Kad sve to obavi, moze da ode i do teretane.
P.S. A da, i da jednom godishnje nedelju dana posti od kurca, tracheva i izlazaka na zurke.
Ako od svega nabrojanog jedino shto radi jeste teretanisanje, bice neshto lepshi lesh, al ga niko nece zaliti kad rikne vishe od bilo koje druge patrijarhalne stoke.
Originally posted by bigirlEvo ja se javljam za bajs, iako nisam iz Vracara, ne mrzi me da se docimam.
Ajde neko sa Vra?ara ko ho?e da tr?i ili vozi bajs, neka se javi meeeeeeniiiiiiiiiii!!! Ho?u društvo... Ovako samoj sebi delujem...thm...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!