Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Paris
Originally posted by Mars
U golfu je podjednako sportskom umecu bitan jos jedan faktor-socijalni.

Prvo-ne moze svako da igra golf. U najvecem broju slucajeva moras da budes clan kluba (na preporuku). Pare se podrazumevaju.

Uz partiju golfa se sklapaju poslovi, ili se, kao - striktno druzis sa tim nekim poslovnim partnerom. Pa se folirate kako ste ortaci. Trudite se da nadjete nesto zajednicko. Da vas drugi vide da ste tim. Da se neka veca riba na okrutnom trzistu ne okomi na vas kad ste tako zajedno. Tome sluzi golf.

<prolece!>
Pa zar u ostalim sportovima socijalizacija nije bitna???
Kod fudbala nema socijalizacije?
A to da ne moze svako da igra golf se zove diskriminacija, a ne socijalizacija.
Tiger Woods je izmisljen da bi se crncima zamazale oci o jednakosti u Americi.
I u drugim sportovima se sklapaju poslovi na tribinama i u VIP lozama, i pored toga sto je okruzenje manje intimno i manje snobovsko.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
I gde se najvise kinte okrece? Da cujem? :gol:
By Paris
Originally posted by ZvezdasBG
I gde se najvise kinte okrece? Da cujem? :gol:
:gol: :gol: :gol:

:lizalica:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ParisH.Tiger Woods je izmisljen da bi se crncima zamazale oci o jednakosti u Americi.
Aaaa.... E, pa, nisam znao.
Nisam se cuo sa Grishamom ovih dana. Jos manje video na golfu...

Elem, ceo moj post je napisan u svetlu nekog prethodnog-ko ne razume kako neko moze da voli da igra golf.
Pa ja dao par razloga zasto je to tako.

<prolecnakisa!>
Korisnikov avatar
By Gothrose
Dragi ljudi,meni zaista niste nekad jasni.Kada se postavi KONKRETNO pitanje takav se odgovor i daje.
Evo sad cu ja da prokomentarisem par sportova pa ce onda svi da se bune:"Jel te neko pitao za to?Imas threadove za te sportove pa pisi tamo!"A ja cu da pisem ovde pa me mrzite koliko hocete ili nemojte da citate post uopste sto je najidealnije resenje...
F1-sta joj fali?Ako se nekom vrti u glavi ne mora da gleda,ko ga tera?Odgovori tipa-ja sam za Shumahera ali ne mogu ja da gledam te krugove su van pameti.Sta,navijas za njega,ne gledas trku vec cekas Dnevnik da cujes ko je pobedio,ko je 2. i 3. i da ih gledas kako se posipaju sampanjcem?How interesting!Ili sam ja to weird pa pracenje nekog sporta shvatam malo drugacije?Gledala i ja to vrtenje u krug dok sam 'navijala' za D.Hill-a(anglofil..) pa mi bilo zanimljivo ko ce koga da petekne,sjebe u krivini i cija je ekipa brza u box-u.Sad sam malo odustala jer ne volim onog Shumahera pa to ti je a sad ih ima ne jedan nego 2...
Fudbal-kome se ne gleda ne mora.Ima svasta na TV nedeljom kad je 'nogometni dan'.Mozda nije zanimljivo gledati neke nase i strane zonske lige ali da nije zanimljivo gledati Lacio,Juventus,Parmu,Romu,Inter,Arsenal..Real...ManchesterUTD(nekad bar),Chelsea...-jeste,svaka cast ljudima!Eto,kaze jedno zensko.Sto ne pratim bas cesto-moja stvar,veliki sam nervcik i kratak mi je fitilj.Da dodam kako obozavam one koji zavaljeni u fotelje sede,gledaju TV ,cirkaju pivo i besne sa omiljenom recenicom"Kretenu,kako si to promasio"-sto oni ne igraju tamo na tom terenu vec pametuju iz fotelja?I,naravno,sudija je uvek kriv-zar ste mislili drugacije?Nerviranje kladionicara ne osudjujem-money rules...
NBA-kao nije zanimljivo?Ili su zanimljiviji ovi nasi sto se laktaju za loptu?Nije to ragbi vec kosarka...
Kad sam kod ragbija-glup sport koji bas i ne kapiram najbolje.Polo- isto ne kapiram,kriket-jos manje,golf-vise setnja po prirodi nego sport...A najgluplji od svih,ubedljivo-BACANJE KUGLE! :iskolacen: .Jel neko moze da shvati coveka i njegov psiholoski profil ako mu je glavni i jedini cilj u zivotu da zafrljaci kuglu sto dalje?Tuzno!
:lukavi:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by gothrose
Dragi ljudi,meni zaista niste nekad jasni.Kada se postavi KONKRETNO pitanje takav se odgovor i daje.
Evo sad cu ja da prokomentarisem par sportova pa ce onda svi da se bune:"Jel te neko pitao za to?Imas threadove za te sportove pa pisi tamo!"A ja cu da pisem ovde pa me mrzite koliko hocete ili nemojte da citate post uopste sto je najidealnije resenje...
F1-sta joj fali?Ako se nekom vrti u glavi ne mora da gleda,ko ga tera?Odgovori tipa-ja sam za Shumahera ali ne mogu ja da gledam te krugove su van pameti.Sta,navijas za njega,ne gledas trku vec cekas Dnevnik da cujes ko je pobedio,ko je 2. i 3. i da ih gledas kako se posipaju sampanjcem?How interesting!Ili sam ja to weird pa pracenje nekog sporta shvatam malo drugacije?Gledala i ja to vrtenje u krug dok sam 'navijala' za D.Hill-a(anglofil..) pa mi bilo zanimljivo ko ce koga da petekne,sjebe u krivini i cija je ekipa brza u box-u.Sad sam malo odustala jer ne volim onog Shumahera pa to ti je a sad ih ima ne jedan nego 2...
Fudbal-kome se ne gleda ne mora.Ima svasta na TV nedeljom kad je 'nogometni dan'.Mozda nije zanimljivo gledati neke nase i strane zonske lige ali da nije zanimljivo gledati Lacio,Juventus,Parmu,Romu,Inter,Arsenal...ManchesterUTD(nekad bar),Chelsea...-jeste,svaka cast ljudima!Eto,kaze jedno zensko.Sto ne pratim bas cesto-moja stvar,veliki sam nervcik i kratak mi je fitilj.Da dodam kako obozavam one koji zavaljeni u fotelje sede,gledaju TV ,cirkaju pivo i besne sa omiljenom recenicom"Kretenu,kako si to promasio"-sto oni ne igraju tamo na tom terenu vec pametuju iz fotelja?I,naravno,sudija je uvek kriv-zar ste mislili drugacije?Nerviranje kladionicara ne osudjujem-money rules...
NBA-kao nije zanimljivo?Ili su zanimljiviji ovi nasi sto se laktaju za loptu?Nije to ragbi vec kosarka...
Kad sam kod ragbija-glup sport koji bas i ne kapiram najbolje.Polo- isto ne kapiram,kriket-jos manje,golf-vise setnja po prirodi nego sport...A najgluplji od svih,ubedljivo-BACANJE KUGLE! :iskolacen: .Jel neko moze da shvati coveka i njegov psiholoski profil ako mu je glavni i jedini cilj u zivotu da zafrljaci kuglu sto dalje?Tuzno!
Mala, odushevila si me..... :friends:
Moram da priznam da sam odusevljen koliko riba ima na forumu a gotive fudbal......:up:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Hvala,hvala... :grin: A ja se taman nameracila kad sam videla post posle mog i bila sigurna da je neka pljuvacina...
Pa,nismo ni mi devojke naivne ;)
Samo vi momci :gol: a mi cemo da gledamo i navijamo!

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Hvala,hvala... :grin: A ja se taman nameracila kad sam videla post posle mog i bila sigurna da je neka pljuvacina...
Pa,nismo ni mi devojke naivne ;)
Samo vi momci :gol: a mi cemo da gledamo i navijamo!

Pa sad, momke ces gledati kako igraju fudbal, ali medju njima tesko da ce biti neki gay....
Sem ako izuzmemo nas par izroda.... :lol:
Pupunjavaemo redove lepsim polom....:D
Korisnikov avatar
By Gothrose
Pa ja ni ne trazim da neko bude gay... :lol: ,samo da se frustriram jos i zbog toga...
A vama 'izrodima' :kiss: !
ps.odlazimo u off topic.....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pa ja ni ne trazim da neko bude gay... :lol: ,samo da se frustriram jos i zbog toga...
A vama 'izrodima' :kiss: !
ps.odlazimo u off topic.....
A pa ako budes gledala strejt momke bojim se da ne pocnes da balavis za njima... :lol:
Da, da :offtopic: ali ajd malo da progledamo kroz prste :kiss:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Pa ovako ZvezdasBG-ja se o svom sexualnom opredeljenju mozda nisam dovoljno jasno izjasnila.Ja sam hetero ali veliki simpatizer Gay i narocito BI populacije.Samim tim "balavljenje"(mogao si neki drugi izraz da nadjes,ovako se pomalo osecam k'o napuljski mastif ali 'ajde)dok gledam utakmicu i nije nemoguca stvar. :wink:
:gol:

:mljac: :mljac: :mljac:

ps.samim tim mogu i da postavim tipicno zensko pitanje:"Gde Beckham nadje onu nesretnu Victoriju?" :D

Korisnikov avatar
By KiWi
Najgluplje mi je ono struganje (?etkanje leda) isped one zge?ene kugle za kuglanje..jedan je frljne da se kliza po ledu, a dvojica joj ?iste put (gla?aju, ?ektaju, tako nešto).... Mislim, shvatam poentu, ali ?emu navijanje? Totalno je sport bez kojeg se može. Jel zna neko kako se to zove?
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Kiwi
Najgluplje mi je ono struganje (?etkanje leda) isped one zge?ene kugle za kuglanje..jedan je frljne da se kliza po ledu, a dvojica joj ?iste put (gla?aju, ?ektaju, tako nešto).... Mislim, shvatam poentu, ali ?emu navijanje? Totalno je sport bez kojeg se može. Jel zna neko kako se to zove?
:puzzle: Nit videla nit cula!A kako ti shvatas poentu?Po ovome sto si napisao ja kapiram da je fora u tome da led bude sto bolje izglacan da bi ta zgnjecena kugla(jel vise lici na kuglu ili pak?)bolje isla..A gde?Ima li neki gol ili sl.?A navijanje...mozda bodre ove sa cetkama da bolje glacaju taj led,ko bi ga znao? :mete: :lol: :lol: :lol:

A kada smo vec kod leda-meni ni onaj bob nije nesto jasan.Zapravo-jasno mi je da je brzina tu bitna ali mi nisu jasni bas ljudi u bobu.Sad nas nekoliko uskoci u poguran bob i ihaaaa jurcamo mi niz ledene serpentine.I kako uticemo na brzinu?Ako neko zna,molim objasnjenje...

Korisnikov avatar
By 2kune
Nu, kako se zove onaj sport kad turaju kamenje sa ru?kama po ledu i brzo metu led pred njime? To mi je definitivno :lood:
Mislim da je sportskije mjerit ko bolje i brže mete nego ko tura kamenje... :nokti:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by 2kune
Nu, kako se zove onaj sport kad turaju kamenje sa ru?kama po ledu i brzo metu led pred njime? To mi je definitivno :lood:
Mislim da je sportskije mjerit ko bolje i brže mete nego ko tura kamenje... :nokti:
A ti kad udjes na neki topic odmah ides na "novu poruku" ili "brzi odgovor" ili sta? I to sa stavom"Posle mene-potop".Sto postavljas pitanja ako te ne interesuju odgovori?Ovo sto si sad napisao je poslato u 10:53am.Kiwi je isto poslao u 10:22am,ja prokomentarisala u 10:49am.Ajde da ne racunamo mene ali da racunacemo Kiwi-ja i tebe.Za tvoju informaciju,ako te mrzi da racunas-imao si tacno 31 minut da vidis njegov post.Ili si mozda pisao svoj vise od pola sata pa smo mi uskocili za vreme tvog pisanja posta od 3 recenice???Ili si bez ideje mozda pa okreces reci i od tudjih postova pravis svoje?To bi mozda moglo da objasni tvoje nepostojanje od pola sata-smisljanje posta koji je razlicit od onog pre.A ako to vec radis,uzmi bar post sa neke ranije strane jer ovako ispadas smesan(najblaze receno)!Posle toliko vremena eto cak se 2 osobe setile istog nepopularnog sporta....Mislis da se tvoje fore i fazoni ne provaljuju?Provaljuju se...
Sem toga-ako si vec zaceo ovu temu sto se ti ne izjasnis po tom pitanju?Ili je odgovor "riba od vrijednosti" a ja tesko kopcam stvari?
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Mars
A ja mislim da je curling - to slicno, samo na ledu... Kada neko fjuzzzzzzzzzne onu kao keglu, a clanovi ekipe kao na ubrzanom filmu trljalicama nekakvim idu napred-nazad po ledu (da uspore keglu, ubrzaju, sta li...uspore valjda). To sam ja do sada zvao curling, provericu sta je. Mozda je ovo sto ja pricam ice-curling.
Evo,mozda je ovo odgovor o misterioznom sportu.... :eureka:
Korisnikov avatar
By blenta
uistinu

uvek kad upadnem u grupu sa tim pricama ovako mi zvuci

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:lol:

Dobro, ne svi, rvanje je kul i ostali u kojima se muskarci u uskim stvarima dodiruju ili su goli
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597247#p2597247]Torry napisao:[/url]Definitivno ragbi, a i boks je tu negde.....zaista ne vidim nista zanimljivo a kamoli sportski u tuci, a sto se ragbija tice, "polome" te dok potrcis...
A da znas samo koje je mucenje pratiti utakmicu. MANJE od minuta neke kao akcije, ma ni 30 sekundi - i onda prekid, pa uzmuvavanje neko na terenu, oko 2 minuta nista se apsolutno ne desava, pa onda ide neko njihovo namestanje tamo 20ak sekundi pa onda opet ta kratka akcija. Pa sve ponove.

To kad se nesto DESAVA, dok utakmica TRAJE, e na sve to imas i regularne prekide, poluvremena, sta li, na svakih 10 minuta po isto 10 minuta.

Znaci da poludis.
Korisnikov avatar
By Torry
ne znam, nadam se da mi se nece pruziti prilika i uzivo da gledam

htela sam da napisem i bejzbol ali verovatno tu i ima nesto zanimljivo sto ja ne razumem, (hitni lopticu u sumicu) niti razumem pravila vezana za taj sport
Korisnikov avatar
By Mars
Da, moram da kazem da se donekle promenilo moje misljenje o curlingu :D

Treba tu dosta kefala, strategije i brzih odluka.

Onim trljanjem leda ispred onog kamena se ne utiče na brzinu nego na smer, posto onaj ko je izbaci je blago zarotira. Trljanjem se topi led i utice na to da li ce to cudo da nastavi da ide pravo ILI i dalje zanosi na neku stranu zbog tog momenta rotacije.

EDIT: još se smejem na
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=247978#p247978]Mars napisao:[/url]Ja niti sam tetka niti kritikujem sport, generalno.
By Kragi
Formula 1

Zato sto te sportistom prakticno cini to sto umes da vozis a svoju fizicku snagu, sportsku sposobnost i kondiciju kao razvijas u kabini bolida velicine 50 x 50 cm.
I fakat mi nikad nece biti jasno zasto je to sport?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa sve za sta postoji neki score na osnovu kojeg mozes da se rangiras i uporedjujes sa drugima moze da bude sport.
By avgust
oko formule 1
negdje cuh da misice vrata vjezbaju nekim teskim gumama, moraju imati jake, sto je i logicno jer pri naglom kocenju bi im doslo do luksacije vratne kicme

meni je boks glup, ali i on je dobar kad se nadju dva agresivca pa umlate jedan drugog
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!