Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaAha
Originally posted by tinkerbellJesi vikala "JA NE VERUJEMNEVERUJEMNEVERUJEM..."?
Obaveshtavali su me na svakih 5 minuta...... Nisam mogla da verujem shta chujem![]()
![]()
Originally posted by UlixE meni se povraca od njega!
Mets Vilander je upravo lupio kako je Soderling favorit u finalu. Da li taj čovek čuje sebe ponekad?![]()
Originally posted by Seaman
Jos se nisam oporavio od Jecinog poraza, dusa me boli.![]()
Originally posted by tinkerbellStvarno lupeta, juče je izjavio kako nije video bolju igračicu na šljaci u prethodnih deset godina od Stosurke.
Originally posted by UlixE meni se povraca od njega!
Mets Vilander je upravo lupio kako je Soderling favorit u finalu. Da li taj čovek čuje sebe ponekad?![]()
![]()
A sutraaaa... praznik za ochi![]()
Totalno mi je svejedno ko ce pobediti....![]()
Originally posted by sing&dunumMeni je u principu svejedno, bilo bi možda zanimljivije da Soderling pobedi, ali - grešne mi duše - voleo bih trenutno da Nadal samelje Soderlinga, samo da posle Mets Vilander može da pojede to govno koje je izasrao, ja se izvinjavam na rečniku.
Gresne mi duse, ali bih voleo (po prvi put do sada:lol: ) da Soderling dobije svog protivnika - Nadala...![]()
Originally posted by Ulix
Originally posted by sing&dunumMeni je u principu svejedno, bilo bi možda zanimljivije da Soderling pobedi, ali - grešne mi duše - voleo bih da trenutno da Nadal samelje Soderlinga, samo da posle Mets Vilander može da pojede to govno koje je izasrao, ja se izvinjavam na rečniku.
Gresne mi duse, ali bih voleo (po prvi put do sada:lol: ) da Soderling dobije svog protivnika - Nadala...![]()
![]()
Zimonjić je sada dupli šampion RG-a. Pobedio juče sa Srebotnikovom, danas sa Nestorom.![]()
Originally posted by Marvin
Ja bih jako voleo da pobedi Soderling.
I, mislim da ima šanse.
( nisam Vilander, očiju mi)
Originally posted by sing&dunumHoće, jer dublove niko ne prati. Kako reče moj dobar drug "dubl nije tenis, to je dubl".
I, mislim da ima šanse.
![]()
Dobro, sad imam navijachkog saveznika...![]()
Originally posted by sing&dunumHoće, jer dublove niko ne prati. Kako reče moj dobar drug "dubl nije tenis, to je dubl".
I, mislim da ima šanse.
![]()
Dobro, sad imam navijachkog saveznika...![]()
![]()
Originally posted by sing&dunumVerovatno si hteo da napišeš "Đoković ili Ana", pošto ja definitivno stičem utisak da je Jeca po količini poklonjene pažnje negde tik ispred Zimonjića. Na kraju krajeva, koji će im k pažnja, osvajaju titule, zgrću pare, šta ih boli stojko za neke tamo šabane koji to ne umeju da cene
Kladim se da ce izvestaji ovdasnjih novinara biti neuporedivo tishi, nego da je turnir osvojio Djokovitj ili Jeca...![]()
Originally posted by Lunja
Oduvek sam se pitao sta se nalazi u rupi....![]()
Originally posted by Sava_Savanovic
Originally posted by sing&dunumVerovatno si hteo da napišeš "Đoković ili Ana", pošto ja definitivno stičem utisak da je Jeca po količini poklonjene pažnje negde tik ispred Zimonjića. Na kraju krajeva, koji će im k pažnja, osvajaju titule, zgrću pare, šta ih boli stojko za neke tamo šabane koji to ne umeju da cene
Kladim se da ce izvestaji ovdasnjih novinara biti neuporedivo tishi, nego da je turnir osvojio Djokovitj ili Jeca...![]()
![]()
Bar kada im zariba u karijeri neće svi početi da ih psuju jer nikada nisu ni bili u žiži javnosti.
Originally posted by sing&dunumUlixandra je stajala na stranu Anine superiornije igre.
Originally posted by Sava_Savanovic
![]()
Bar kada im zariba u karijeri neće svi početi da ih psuju jer nikada nisu ni bili u žiži javnosti.
Ima istine u tvojim recima, ali je Jeca ipak dobila vise paznje i pozitivnih epiteta od kada je Ana ljosnula.![]()
Meni je cela ova nacija isla na zivce kada su obe bile u samom vrhu WTA liste, i kada je bar 70% ljudi stalo na stranu Anine "lepote"...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!