Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lunja
Bravo, bravo!! :radosnice:

Uzivao sam u tenisu!!! :love:

Kakav divan govor na kraju. :meda:
Korisnikov avatar
By Lunja
Women's Ace Leaders
Rank Player Country Matches Aces
1 S.Williams USA 5 37
2 S.StosurAUS 7 34
3 N.Petrova RUS 5 25
4 Y.ShvedovaKAZ 5 23
5 J.Jankovic SRB 6 22
6 M.RybarikovaSVK 2 19
7 L.HradeckaCZE 1 18
8 F.SchiavoneITA 7 15
9 V.Williams USA 4 14
9 J.GrothAUS 4 14

:tetka:
By Ulix
Mets Vilander je upravo lupio kako je Soderling favorit u finalu. Da li taj čovek čuje sebe ponekad? :roll:
Korisnikov avatar
By Seaman
Od kako je JJ izgubila nisam imao snage da dodjem na ovu temu. :placko:

Stosurko fuck you, nisi osvojila RG :njanja:

Ja sam negdje gore, na pocetku RG, lupio kako bi SKjavone masu napredovala da osvoji turnir, kad evo ona osvoji. :yay:

Drago mi je zbog nje.

Stosurka drzavni neprijatelj No 1 :bic:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jos se nisam oporavio od Jecinog poraza, dusa me boli. :placko:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Ulix

Mets Vilander je upravo lupio kako je Soderling favorit u finalu. Da li taj čovek čuje sebe ponekad? :roll:
E meni se povraca od njega! :bljak:

A sutraaaa... praznik za ochi :love:

Totalno mi je svejedno ko ce pobediti.... :love:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Seaman

Jos se nisam oporavio od Jecinog poraza, dusa me boli. :placko:

:mazi:

Ako ti je za utehu, Skijavone (tako se cita? :trep: ) je rezultatski isprashila Stosurku... :fancyklap:

Stvarno mi je drago za nju. :)

Nazalost, ukljucio sam se tek u taj-brejku, ali rados' nakon trijumfa mi je ogrejala srce :radosnice: ... :smeh:

:potapsava:

Lep nacin za skoriji svrshetak karijere - kruna u pravom smislu reci... :yes: :hiphip:

Inace, bilo mi je potpuno svejedno koja ce podici pobednicki pehar... :volinevoli:

A sto se muskog finala tice... :hmm: ...

Gresne mi duse, ali bih voleo (po prvi put do sada:lol: ) da Soderling dobije svog protivnika - Nadala... :lol:

Stvarno me smara Kralj shljake... :vrcka:

Jer, Federerova dominacija je vise nekako opshta, ne tice se konkretne podloge (dobro, donekle trava, ali trava ima samo GS turnir, i 2-3 turnirchitja za neposredno zagrevanje)...

Mada, ni tu vise nije apsolutni favorit... :)
Korisnikov avatar
By Seaman
|Nisam bas siguran da je SKijavone, ali ok.

Sch jeste SK , prije bih rekao da je Skjavone, ali nebitno.
By Ulix
Originally posted by tinkerbell

E meni se povraca od njega! :bljak:

A sutraaaa... praznik za ochi :love:

Totalno mi je svejedno ko ce pobediti.... :love:
Stvarno lupeta, juče je izjavio kako nije video bolju igračicu na šljaci u prethodnih deset godina od Stosurke. :doh:
By Ulix
Originally posted by sing&dunum

Gresne mi duse, ali bih voleo (po prvi put do sada:lol: ) da Soderling dobije svog protivnika - Nadala... :lol:
Meni je u principu svejedno, bilo bi možda zanimljivije da Soderling pobedi, ali - grešne mi duše - voleo bih trenutno da Nadal samelje Soderlinga, samo da posle Mets Vilander može da pojede to govno koje je izasrao, ja se izvinjavam na rečniku.

:kosa:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Meni je u principu svejedno, bilo bi možda zanimljivije da Soderling pobedi, ali - grešne mi duše - voleo bih da trenutno da Nadal samelje Soderlinga, samo da posle Mets Vilander može da pojede to govno koje je izasrao, ja se izvinjavam na rečniku.

:kosa:

:lol:

S te strane, sto jes' jes'... :D

Ne znam... :surfer:
By Ulix
Zimonjić je sada dupli šampion RG-a. Pobedio juče sa Srebotnikovom, danas sa Nestorom. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Seaman
Sto se mene tice moze i Vilander da osvoji turnir, kad JJ nije :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja bih jako voleo da pobedi Soderling.
I, mislim da ima šanse.

( nisam Vilander, očiju mi :maska: )
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Zimonjić je sada dupli šampion RG-a. Pobedio juče sa Srebotnikovom, danas sa Nestorom. :fancyklap:

Ooooo... :klap:

Svaka cast! :yay:

Kladim se da ce izvestaji ovdasnjih novinara biti neuporedivo tishi, nego da je turnir osvojio Djokovitj ili Jeca... :nokti:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma bolje Soderling, nego indijanac.
Korisnikov avatar
By Sunce
Bas mi je drago zbog Franceske. :mazi:

Meni Samanta nekako podseca na forumasicu Delete.

Inace, nisam gledao finale.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kladim se da ce izvestaji ovdasnjih novinara biti neuporedivo tishi, nego da je turnir osvojio Djokovitj ili Jeca... :nokti:
Verovatno si hteo da napišeš "Đoković ili Ana", pošto ja definitivno stičem utisak da je Jeca po količini poklonjene pažnje negde tik ispred Zimonjića. Na kraju krajeva, koji će im k pažnja, osvajaju titule, zgrću pare, šta ih boli stojko za neke tamo šabane koji to ne umeju da cene :snob:

Bar kada im zariba u karijeri neće svi početi da ih psuju jer nikada nisu ni bili u žiži javnosti.
Korisnikov avatar
By Lunja
Slika

Oduvek sam se pitao sta se nalazi u rupi.... :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sava_Savanovic
Verovatno si hteo da napišeš "Đoković ili Ana", pošto ja definitivno stičem utisak da je Jeca po količini poklonjene pažnje negde tik ispred Zimonjića. Na kraju krajeva, koji će im k pažnja, osvajaju titule, zgrću pare, šta ih boli stojko za neke tamo šabane koji to ne umeju da cene :snob:

Bar kada im zariba u karijeri neće svi početi da ih psuju jer nikada nisu ni bili u žiži javnosti.

Ima istine u tvojim recima, ali je Jeca ipak dobila vise paznje i pozitivnih epiteta od kada je Ana ljosnula. :lol:

Meni je cela ova nacija isla na zivce kada su obe bile u samom vrhu WTA liste, i kada je bar 70% ljudi stalo na stranu Anine "lepote"... :tuc:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Lunja - ja mislila da su tu kao fotoreporteri i to....

nego...

soderling.... :love:

Slika

nadal ..... :love:

Slika

josh 3 sata :yay: :yay: :yay:
By Ulix
Originally posted by Sava_Savanovic

Ima istine u tvojim recima, ali je Jeca ipak dobila vise paznje i pozitivnih epiteta od kada je Ana ljosnula. :lol:

Meni je cela ova nacija isla na zivce kada su obe bile u samom vrhu WTA liste, i kada je bar 70% ljudi stalo na stranu Anine "lepote"... :tuc:
Ulixandra je stajala na stranu Anine superiornije igre. :scout: :wundy:
Korisnikov avatar
By IriS
^ ja takodjer.

i jako mi nedostaje Anina superiornost. :sigh:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!