Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jenny
shut navija za životinje! :P
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Nikome! Ouukej, ako se neko ipak predomisli nek se javi. Jenny & moa prolazimo tuda enivej.
Druga ponuda: Kome treba (svinjski) grip?! Nesto me boli glava... :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Birthday_girl
Kome treba prevoz sa zeleznicke?
Meni treba prevoz iz Gavrila Principa, a buduci da je to kod zeleznice, prihvaticu vasu ponudu i prosetacu do zeleznicke, ako jos uvek vazi. :)
Korisnikov avatar
By Winter
Ja se ondak nadam da imaš..jerbo bih baš uživala da ti razbijem :boxer: te predrasude koje imaš o moi :sweet:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja se kladim da ce se fudbal zavrsiti opijanjem lezbaca nekim gorkim pivom. :lol:
Korisnikov avatar
By Winter
Pa rođendanska ja verujem da je jenny rekla sve najboljše o meni :plavuso:
Korisnikov avatar
By Blady
Eto i ja kao dosla sa posla, dzizs... dolazim za BG, ali ne znam u kakvom stanju...
Nisam sigurna da cu moci da igram fudbal, u svakom slucaju... eto prosetacu se....
Korisnikov avatar
By Shmi
O Bozeeeeeeeeeeeeeeeee! Ja tek sad stigla home!!! :drama: Stvarno nisam planirala ovo zaglavljivanje. Ne odustajem ako vi budale dolazite... Inace vremenska prognoza: Pljuuuuuuuuuuuuskovi koliko volis. :trep: Nemam nista protiv da se druzimo na Adi tako da ja begam u krevet a ako kojim slucajem kasnim to je jer ne reagujem na alarm u ovakvom stanju. :trep: Fala na razumevanju. :)
By Dee
Drage fudbalerke i cirslidersice :) , kisa, trenutno, pada. Vecina nas je izasla nocas.
Ipak, predlazem da se pojavite u opremi na dogovorenom mestu, a onda cemo odluciti ima li sta od tog fudbala. Na svu srecu, Ada je puna kafica i mozemo sesti i popiti nedeljnu lenju kafu i nastaviti sa druzenjem. Steta da pregovori propadnu zbog "malo" vlage u vazduhu... :D A tako smo lepo pregovarali... :)

P.S. Beogradjani... gosti van BGa dolaze, nema smisla da budemo losi domacini... ;)
Korisnikov avatar
By jenny
Al su svi zaginuli noćas..... :lol:

Rekla sam je lepo- biće mamurnih po terenu, imate sreće pa pada kiša, pa verotvatno ništa od cele priče...

No, dolazim na ugovoreno mesto...:)
By Dee
Originally posted by jenny
Al su svi zaginuli noćas..... :lol:

Rekla sam je lepo- biće mamurnih po terenu, imate sreće pa pada kiša, pa verotvatno ništa od cele priče...

No, dolazim na ugovoreno mesto... :)
Dodji. Gosti van grada su vec na putu. U kontaktu sa njima sam. Idemo na fudbalsku kafu...
Korisnikov avatar
By jenny
Dolazimo ja i brzdejka (evo čekam da se probudi da vidim jel dobila krmeći)
Korisnikov avatar
By lorna
Zaglavitis do svanuca...
Idem da spremam doruchak-vecheru-ruchak, pa ako budem uspela da uochim razliku izmedju paprike i kifle, dolazim.
Korisnikov avatar
By Shmi
Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj glaaaaaaava! :drama:

Da ne budem ni ja kreten koji ispaljuje... jel u redu da ja kasnim ipak sam na drugom kraju grada a sad jedva otvorih oci?! :paradajz:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!